Gå til innhold

cazber

Medlemmer
  • Innlegg

    158
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cazber

  1. Forstår lite hvorfor man skal satse på noe slik, riktignok er ikke ytelsen allverdens nedelag.

     

    Men det blir jo omtrent å kjøpe maskin fra 2007 eller en god mobil for film.

    Ser dette unyttig stort sett, da det finnes så mye alternativ man kan bruke. Nettbrett eller mobil er god erstatter, men da får man ikke med windows 8.1 bing.

     

    Skulle man først komme med noe slik hvorfor ikke 4k støtte? Det er vanskelig å få tak i i dagens mobiler og nettbrett.

     

    Slike pc'er er jo midt i blinken dersom man ikke har smart tv. Skulle ønske TV produsentene sluttet med smart tv, og heller la ved en slik pc. Da kan man i alle fall oppgradere til nyere hardware, når den stom fulgte med ble litt sliten.

    • Liker 1
  2. Helt enig egentlig, men som artiklen sier, så vil også strømforbruket gå ned.

     

    Når det kommer til batteritid, så er dagen smarttelefoner helt håpløse. Hva er f.eks. vitsen med GPS software til bruk når man går tur, når man bare kan bruke den i kort tid før batteriet er utladet.

     

    Bruker Sygic Aura som GPS software, og er fornøyd med den, så lenge den er tilkoplet lader i bil. Selv da trekker den mer strøm enn billaderen min kan levere. Ikke mye, men det går sakte nedover hele tiden. Prøvde denne på gåtur i Amsterdam for et års tid siden, og man skal jammen ikke ha lange gåturen før batteriet er tomt.

     

    Dette er også grunnen til at jeg IKKE kjøper mobiler man ikke kan bytte batteriet på selv (ser du dette HTC?). På mobiler man kan bytte batteriet på selv, så kommer det ofte tredjeparts batterier med bedre kapasitet, og så kan man ha med seg originalbatteriet som reserve.

  3. Piratpartiet burde samle informasjon om de som skal overvåke fildelerene, samt familiene deres. Det samme burde man gjøre med alle politikerene og deres familier, som har stemt for denne loven. Så burde man ta flest mulig av dem for fildeling, og spre informasjonen i media.

     

    Oss andre bør gjøre følgende:

    1. Bruk VPN.

    2. Krypter alt av disker med f.eks. TrueCrypt.

    3. Slå av kryptering på det trådløse nettverket.

     

    Siden man i norge ikke har plikt til å utlevere sine passord til politiet, så er dette en grei løsning. Politiet trenger bevis, og uten passord, så kan de ikke vite hva som ligger på diskene.

    Har man i tillegg et åpent nettverk, så er det jo selvfølgelig noen andre som har lastet ned på ditt nettverk.

    • Liker 1
  4. Jeg savner et moment i testene deres. Hvordan er lyden fra mobilen uten hodetelefoner?

    Tenker da på bruk av mobilen til navigering i en støyfull bil. Har HTC Sensation, og på den er lyden for for lav til å brukes til navigering, dersom det er en litt støyete bil.

     

    Sammenliknet med min gamle Nokia N95, så har jeg ikke hørt noen av dagens mobiler som kommer i nærheten på dette punktet.

     

    Ikke alle dette er viktig for selvfølgelig, men for noen er dette et punkt man ønsker å sjekke før man kjøper ny mobil.

     

    Burde også ha med test av signalkvaliteten. Tåler mobilen svake signaler. Svært relevant for min del. Bor midt i et byggefelt, men har så svake signaler at mobilen dropper flere samtaler, om jeg holder hodet feil vei.

  5. Har hatt Desire, Desire HD, og har nå Sensation. Likte HTC telefonene, men om de skal beholde meg som kunde, så er det 3 ting de må fikse på:

     

    1. Større batteri. Evt 2 utgaver av telefonene. En tykk med godt batteri, og en tynn for de som bryr seg om design.

     

    2. Mulighet for minnekort.

     

    3. Mulighet for å bytte batteri.

     

  6. Heldigvis vil ikke dette skje på en stund, jeg har ikke hørt om noen bedrifter som engang vurderer å bytte til Windows 8.

     

    Som jeg skrev lengre oppe, så driver jeg masse med RDP/TeamViewer osv mot kundeservere rundt omkring i verden. Ikke alle har like god hastighet, så om jeg da skal måtte få opp Metro grensesnittet på disse serverene, så blir det jo helt sirup å jobbe med. Skjønner ikke hva MS har tenkt på her. Metro på en server må jo bare være helt bak mål.

     

    Derfor håper jeg det tar lang tid før Win8 (eller hva server utgaven kommer til å hete) blir innført av våre kunder. Har ikke hørt noe snakk fra våre kunder om Win8 enda, men det kommer jo garantert en gang desverre.

  7. Betyr det at pressen og sikkerhetsfirmaer har drevet krisemaksimering? Det tror jeg ingenting på.

     

    Ikke nødvendigvis. Mange har sikkert flere pc'er eller telefoner koplet til sitt nettverk hjemme, så om 1 pc er infisert, og slutter å virke, så er det ikke sikkert man ringer ISP'en sin av den grunn. Tenker vel at problemet ligger på pc'en og ikke hos ISP, dersom andre enheter funker som de skal.

     

     

  8. Jeg skjønner ikke at Microsoft ikke velger å la Metro være en opsjon. I alle fall på servere, men ut fra hva jeg har fått med meg, så blir man påtvunget metro der også.

     

    Det blir helt håpløst når man kjører RDP mot kunder, som ikke alle har like raske linjer. Tenker da på at metro fyller så mye av skjermen, så det blir langsomt hver gang man skal inn i "start menyen".

     

    Dette er tregt nok med start menyen mot visse kunder. Med Metro blir det i alle fall ikke bedre.

     

  9. Har ikke denne, men fikk akkurat en Logitech anywhere MX mus (for et par dager siden). Den skryter også av å kunne brukes over alt, og det løftet ser den ut til å holde, så du skal ikke se bort fra at denne også klarer det.

     

    Prøvde min Logitech anywhere MX på glasset i salongbordet, og den funket helt fint der. Min forrige Logitech mus hadde ikke sjans der.

     

    I tillegg ble jeg overrasket over rekkevidden. Funket faktisk gjennom hele huset. Dvs ca 15 meter unna mottakeren.

  10. Man skal ikke være avhengig av en nødlader på telefonen. Det irriterer meg at dagens mobiler nesten ikke har flere milliamperetimer enn min eldgamle SE P900.

     

    Jeg har en HTC Sensation, og hadde gladlig betalt en 1000 lapp mer, og fått en telefon som var et par millimeter tykkere, for å få doblet batterikapasiteten.

     

    Har selv kjøpt meg et oppladbart nødbatteri på 6600 mah, men det er jo noe knot å gå rundt med dette, så det blir gjerne kun på lange flyturer og liknende.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...