Gå til innhold

Nerf

Medlemmer
  • Innlegg

    1 530
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nerf

  1. det ble noen stygge priser i enkelte tilfeller hvor et fysisk produkt faktisk var billigere.

     

    Har ikke det blitt normen nå? Sett bort fra salg på Steam er omtrent samtlige "større" titler jeg ser veldig mye dyrere på Steam enn fysisk. Siste eksempel hos meg er Skyrim, som var på tilbud på Steam forrige uke til 50% av. Omregnet fra Euro ble prisen 183 NOK. Sjekket CDON, og der var prisen 189 kroner. Det var normalpris.

     

    (For øvrig har man muligheten til å velge "PC-download" på CDON, og da dobles faktisk prisen... Hva i helsike?)

  2. Er jo ikke 100% sikkert at det hjelper i det hele tatt for deg, men i mitt tilfelle hørte jeg veldig merkbar forskjell med en gang jeg startet den opp etter at jeg la den ned. I tillegg -og dette var noe jeg også leste på samme forum jeg fikk det andre tipset fra- knipset/kakket jeg lett på rørene og pumpen mens PC-en lå. Det skulle visstnok hjelpe. Hvor lang tid som må til kan jeg ikke si noe sikkert om, for meg holdt det med et par timer i alle fall. Og bare for å ha det helt klart- maskinen skal være på hele tiden mens den ligger. :) (for sikkerhets skyld, slå den av før du legger den ned)

  3. Har en H60 som bråkte noe helt fantastisk i begynnelsen, og var redd jeg måtte begynne med noe garantistyr. Etter å ha trålet diverse fora fant jeg en løsning som hadde fungert for noen: å legge hele PC-en på siden med hovedkortsiden ned, og la den stå på slik et par timer. Reduserte støynivået betraktelig i mitt tilfelle. Slik jeg forstod det er dette et kjent problem med luftbobler i disse kjølerene.

  4. @nerf, hva slags viftefester er det du bruker? selv bruker jeg disse: http://techbay.no/pr...solerende-8-stk

     

    er godt fornøyd, bortsett fra dersom du har vifter som det er tette hull hele veien fra ene sia til andre (om du skjønner)

     

    Bruker http://www.dustinhome.no/product/5010589676/antec-truequiet-120/#intcmp=searchProvider_dacsa , og disse er spesielle på det at i stedet for vanlige skruehull er det gummi i alle hjørnene. Det følger med fester som er omtrent noe sånt som det du linket, men de er litt lengre i ene enden for at man skal kunne tre dem helt gjennom. Og ja, skjønner hva du mener :p. På disse viftene er det sånn- derav de spesielle festene.

×
×
  • Opprett ny...