Gå til innhold

evil-twin

Medlemmer
  • Innlegg

    283
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av evil-twin

  1. Lært mye rart så har forsåvidt ett par tips:

     

    -Spis riktig og regelmessig. Hjelper på dagsformen å ha noenlunde bra kosthold. Mao nudler er ikke ett bra alternativ uansett tid/penger. Knekkebrød er kjekt for å slippe tørt brød.

     

    -Spar strøm. Prøv og se ann så du fyller opp oppvask- og vaskemaskinen helt før du starter den. Slukk alle lys du ikke bruker. Følg generelle enøk-tips.

     

    -Tv og data er ikke ett godt nok alternativ til sosial sammenkomst. Unngå brakksyke som tidligere nevnt.

     

    -Mor og far tar alltid imot deg om du vil. Husk å besøke de.

     

    -Fellesfyll på din egen hybel er nono. Du sitter igjen med ett kjempekaos uten like. Arranger heller pizzakveld som ditt bidrag til samfunnet og la andre ta seg av etterfølgene av fylla.

     

    -Naboer må pleies og smiskes for. Hold utearealer fine og si ifra ved evt utskeielser som har potensielle følger for flere enn deg.

     

    -Puss, puss så får du en suss. Tannpuss og generel hygiene må ikke skortes på selv om du bor alene.

     

    -Ved å gå på skolen og følge med så slipper du å stryke på eksamene.

  2. roy_nor: Amd og holde seg unna dell. Og om det skjer noe så fikser jeg det.

     

    zonko: Litt lite minne. Ellers så er ikke vista noe problem da hun kan det hun trenger uansett. Ellers så ordner jeg som sagt resten.

  3. Hvordan trekker folka her til boltene? i Sirkel? At man tar første bolt og drar til altman kan, så tar man neste bolt som man fester ved siden av og drar til til det stopper? og fortsetter sånnn til man er ferdig?

     

    Vet om fler som gjør det på denne måten og klager over at bilen rister og blir lite retningstabil etterpå....  :roll:

     

    Nei enkelte bør nok gjøre det på verksted ja.. noe annet vil være livsfarlig

    5048559[/snapback]

    Trekke inntil og så kryssdra boltene/mutterne er nok det eneste som duger ja.

  4. Lattis@all som må sende bilen sin bort for å få gjort noe så enkelt. Gjør dette selv da det koster meg maks en halv time. Det som tar lengst tid er uansett å rote fram dekka fra boden og det må jo gjøres uansett.

     

     

    bfisk: Momentet mitt består av å stå på hjulvinna til den ikke beveger seg mer og så tråkke hardt på den for å gi bolten det siste lille kakket.

     

    Babelfisken: Har selv hatt problemer med løse bolter. Ett visst Bilia verksted trakk ikke til boltene på fadern sin bil etter EU kontroll. Kast i framhjula gjennom ei rundkjøring. 2 løse på venstre side og 4 på høyre.

  5. -Har et 2.5cm langt arr på venstre side av haka. "Skalla" i en motor.

    -5cm langt ved høyre kne. Husker ikke hva jeg har fått det av.

    -Hvit merke inne i venstre hånd etter å ha fått en gaffel stukket der. (har en tvillingbror. nuff said)

    -Ostehøvelmerke på venstre tommel

  6. Badekaret får du. Desverre er du dum nok til å støpe det inn med beina opp. Og mens du venter på en håndverker skal komme og hjelpe deg med å ordne opp så ruster karet. Håndverkeren ble desverre ikke ferdig og kommer kanskje igjen til uka. Regninga ligger også ann til å komme på 350000kr pluss materialer. Uheldigvis så kommer ikke håndverkeren tilbake til uka, så du dør av alle bakteriene du ikke har fått dusjet bort.

     

    Regninga blir forresten trukket fra dødsboet ditt så arvingene dine får 2kr og en kuletyggis hver.

     

     

    Jeg vil ha en kuletyggis.

  7. 1: Kjørte scooter i 50km/t inn mot ett kryss også kom det en trailer bak meg som sikkert holdt minst de lovlige 80km/t. Tok meg at rett før jeg kom til rabatten og bare blunka med lysa. Traff rabatten mens jeg prøvde å svinge til høyre og klarte å stoppe rett før grøfta.

     

    2: Første gang jeg fikk ordentlig atsmaanfall. Hadde ikke hatt det før så jeg hadde ikke noen medisin, men fikk omtrent ikke puste.

     

    3: Satt på med en på moped uten hjelm. Kom nok litt fort og traff bakenden på en bil. Mopeden ble rammeskakk, men slapp fra det det uten _noen_ skader. Var snakk om par meter over bagasjelokket før asfalten.

×
×
  • Opprett ny...