Gå til innhold

dabooo

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dabooo

  1. fatter ikke hvordan så mange mener tv er bedre, jeg driver endel med HD encoding og kritiserer grafikk på HD matriell.

    Har selv en projektor å hver gang jeg er på elkjøp eller lignende og ser blueray bli spilt på 50" tv'er til langt over 50.000 tenker jeg for meg selv "fy faen så ræva kvalitet"

    Om man kjører 92" som jeg har på veggen hos meg og ser på detaljer fra ca 20cm avstand, så er det lett og se at det ikke er topp kvalitet, men slik er det på en tv også, faktisk værre med en tv spør du meg.

    På avstand derimot er jo 92" bildet helt fantastisk og se på i et mørkt rom.

     

    Eneste som hadde fått meg til å vurdere et tv kjøp (har ikke hatt tv siden jeg flyttet hjemme i fra for 7 år siden) måtte vært om jeg brukte den på dagtid som "bakgrunn's støy" ellerno sånt.

    Har man plass og nok penger, går projektor alltid forran i mine øyne, og jeg er MEGET kresen på kvalitet.

  2. Ser mange har problemer med å gjennomføre noe som dette, noe jeg tror har mer og gjøre med kjønn en noe annet.

     

    Tror faktisk alle jeg kjenner av mannfolk/gutter hadde gjort dette uten og tenke seg om, eneste jeg vet som hadde betenk dette av de jeg kjenner, er folk som har vært gift lenge eller tjener godt med penger.

    For studenter eller folk som har endel gjeld etc så hadde jo dette vært et super opplegg.

     

    Jeg er en kar selv som har en god del verdier på sex, men hadde ikke trengt å tenke noe over dette egentlig. Er alt for mye penger det er snakk om for nesten ikkeno jobb, win win.

    Greit nok at selvbildet og slike ting tar en støyt, men er man sykisk sterk, "glemmer" man dette etter noen måneder og nyter livet med en god sum penger :)

  3. hvor mye har du tenkt og bruke?

     

    jeg satt lenge og vurderte dette selv for en tid tilbake er meget intresert i lyd + spiller litt spill osv, så kjekt med noe som låter bra + bra til spill.

     

    Beyerdynamic DT770 Pro, betalte rett over 2000kr for de, de er laget som et hørselværn, demper all lyd rundt deg osv + isolerer lyden bra for bassgjenngivelse og innlevelse i spill.

     

    Er du kresen og vil ha noe som er sinnsykt bra, kjøp disse :)

    Toppkarakterer verden over, alle tester jeg har sett.

    Proffe sangere, film stemmer (tegnefilmer o.l) bruker også disse headsettene i studio etc for best mulig lydgjengivelse.

    De koster flesk, men du finner ikkeno bedre.

  4. "Sex for å kunne redde verden - ja, kanskje, jeg har skrevet at jeg faktisk ikke er sikker på dette punktet, jeg kan verken avvise eller påvise dette."

     

    Uansett hva du selv tror og mener, så har alle mennesker en grense de ikke klarer mer, men den grensa går ikke ved og ha sex med noen andre, uansett prisipper.

    Den grensa går når du har det HELT for jævlig, dvs nær døden, ekstrem sult eller frykt, det er virkelig da man ser hva mennesker er i stand til.

     

    Veit det er snakk om penger her, men måtte bare komentere hva du sa der.

     

    Er man i stor nok krise, gjør man hva som helst.

     

    men tilbake til pollen, jeg svarte ja, og jeg er mann, hadde liggi med hvem som helst, hvor som helst, når som helst for 2 millioner kroner, er helt lattlig og si noe annet.

     

    Økonomisk trygghet er ikke så veldig viktig for meg, men det er faen ikke et ligg heller.

    1 måned etterpå er ligget glemt, men penga er en ting som hjelper deg ut livet.

  5. har hørt litt rundt nå, snakket med noen i politiet også, kan hende han får igjen lappen uten noe venting, men derimot betale en høyere bot (noe han ikke har noe imot).

     

    Han spurte en UP om det var mulig og "betale" hele straffen, noe som ikke var veldig vanlig, men pga arbeids situasjonen kan det se ut som det går i orden.

    Regner med rundt 20.000 i bot, men ingen lapp indragelse, får se hva dommen blir :)

     

    Han hadde kontakt med en annen korlega som jobbet via miltæret, han ble tatt i 80-sonen og mistet lappen, men etter et brev fra høyeste hold, fikk han lappen igjen uten noe som helst straff, ingen bot eller noen form for inndragelse.

  6. Reglene tilsier 3 måneder, i og med at lappen ryker ved 86 km/t i ei 60-sone. Alvorlighetsgraden er ikke av agressiv art, og det oppstod ikke fare for andre. Han kan søke om tidligere tilbakelevering, og kan få den tilbake tidligere, men dette er veldig avhengig av juristen i det respektive politidistriktet, så jeg vil si at det finnes ikke noe konkret fasitsvar her. Men hovedregelen er 3 måneder.

     

    Håper det ga litt svar i hvertfall.

     

    takk for et litt mere vettu svar

     

    Er det forresten noen måte og slette uønskede poster på?

  7. jaja... detta skulle ikke være lett ser jeg, bare en haug med amøber som sitter og rakker ned på en stakkar som ser livet sitt gå under sakte men sikkert...

     

    Fint dere morer dere på kammeraten mins bekostning, greit nok, han veit at han dreit seg ut.

    Men om det skal ødelegge alt han har jobba for er det jo bare helt tragisk.

    At dere ikke fatter hvor seriøst det her er...

    Mister huset, bilen, alt han har, bare for en forbikjøring som var oversiktli og trygg.

    Noe som politiet også nevnte.

  8. Jeg har en god kammerat som akkurat blei tatt i fartskontroll.

     

    Hva som skjedde:

    Han kom kjørende i en 60-sone hvor det var en bil forran han (politiet i sivil bil)

    Han hadde en oversiktlig og trygg forbikjøring (politiet sa det samme) men ble målt til 94km/t.

    Han fikk beskjed av politimannen han snakket med at han ville miste lappen i 3 måneder (noe vi tror var godsnakk fra hans side for og ikke skape problemer på stedet).

     

    Det vil lurer på er, hvor mye straff kan man slippe om man er 100% avhengi av bil i jobb.

    Vil kammeraten min få mere en 3 måneder uten lappen er det store muligheter for at han mister jobben.han har heller ingen mulighet til å skaffe ny jobb siden han er utdannet bilmekaniker å alt han har jobbet for de siste 5 årene, er å avangsere innenfor samme yrke.

     

    Han var tidligere bilmekaniker i ca 5 år, men ble permitert,og har nå akkurat klart å skaffe en ny jobb innenfor kran-service. Han er avhengi av å dra rundt i bil for å ha sercive o.l på kraner.

    Firmaet han jobber for nå har stort sett bare oppdrag ute hvor man er 100% avhengi av bil.

    Svar kun om du er 100% sikker, spekulere klarer vi på egenhånd.

     

    På forhånd takk.

  9. Er litt lei av alle disse pappaguttene som må unskylde seg for at de har mye penger hele tia.

    Greit nok det er tragisk å ikke ha flyttet hjemmefra når man er 29 år, men har man kansje 4 ganger så stort hus som folk flest så hvofor ikke bo der gratis og leve livet?

    Jeg hadde i allefall gjort det selv i stedet for å betale kansje 5.000-10.000 i måneden i husleie/lån om jeg hadde muligheten.

     

    Jeg kjenner flere som bruker mere penger en de tjener på festing i perioder å har funnet ut en veldig merkelig ting med alle av dem, de er sinnsykt flinke til og skaffe "raske" penger.

    Plutselig en dag har de mange tusen de bare kan svi av uten og gjort et slag arbeid for dem.

    Ingen anelse hvor de får det fra, men man kan jo lure.

     

    Møter jeg Petter som blir så mye snakket om her ute noen gang, skal jeg spandere en dram på han, bare for og støtte alt bryet rundt "klysa", enda jeg ikke liker hva han/de gjør :)

  10. det stemmer i allefall ikke, ble leverte en skjerm nå, 2 år etter den ble kjøpt med 1 pixel feil, bled levert en klass ny en på samsung sin garanti

     

     

    (pixel feilen er HELT nede i høyre hjørnet)

     

     

    Hvorfor skulle dette være en useriøs kilde forresten?

    Er jo snakk om en polecy som butikken følger etter hva leverandør opplyser, får du 1 pixel feil lever den til oss, og du får en ny, sa han til meg, uansett modell.

    Teit av deg og si sånn når du ikke veit hva du snakker om.

    Han opplyste oss om at fikk vi pixel feil (kun 1 hvor som helst i bildet) leverer vi den tilbake, og får en ny.

  11. prøve og lage en vanskelig jeg da :p

     

    - Filmen handler om en kar som spiller en sport på sin egen måte

    - filmen er fra 1996

    - treneren hans har 1 arm

     

     

    Blir kansje ikke så vanskelig alikevel :p

  12. dette høres sikkert litt på katen ut, men jeg setter faktisk stor pris på at jeg blei mobbet som yngre, var ikke den alle rakka ned på men fikk en god del komentarer.

     

    Føler selv den dag i dag at jeg er veldig mye sterkere sykisk en jeg ellers hadde vært, men så skal det sies at jeg aldri lot meg "knekke" av de som plaget meg.

     

    Den dag i dag så er det fortsatt mange gode venner og bekjente som har alle mulige navn på meg (er feit).

    Men føler at pga hva som ble sagt i yngre alder, så tenker jeg ikke over sånt lengre engang.

     

    Regner ikke med at alle har det sånn akkurat, men den mobbingen som var rettet mot meg gjorde så jeg lærte meg og gi faen, som jeg kaller det.

     

    Har også tidligere hørt mange venner kommentere at de sliter mentalt med stress fra folk som rakker ned på dem eller blir hærsjet med på jobben pga at de utpreger seg for og være svake, men etter en god del snakk med meg føler de at det faktisk ligger noe bak mottoet mitt: Lær deg og gi faen!

×
×
  • Opprett ny...