Gå til innhold

Vale Tudo

Medlemmer
  • Innlegg

    513
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vale Tudo

  1. Har nå fått installert en Vertex 3 240GB i min Macbook Pro

    Kan egentlig ikke noen ting om dette her, men alt føles bedre enn med den gamle HDD'n.

     

    Tenkte jeg skulle kjøre noen tester og se hva slags resultater jeg fikk, men fant jo ikke noen til OS X untatt Xbench som ikke hadde blitt oppdatert siden 2007, så da kjørte jeg det gjennom Parallels, så veit ikke om det vil gi riktig resultater. (?)

     

    PPHV.png

     

    PW3.png

     

    Dere som kan dette, ser det greit ut eller er det noe jeg burde gjøre? Har aktivert TRIM i OSX noe som kunne gjøre at man fikk litt dårligere 'speed' leste jeg.

  2. Tenkte jeg skulle hoppe på SSD bølgen nå og oppgradere min Macbook Pro 2011, men ikke så lett å bli klok på utallige modeller.

     

    Ser Komplett har tilbud på noen disker og fant 2stk som jeg vurderer.

    Crucial m4 SSD 2,5" 256GB til 3100,-

    Samsung SSD 470 Series 256GB til 3000,-

     

    Her ville jo valget vært ganske enkelt siden M4 bare er 100kr dyrere bare og min Macbook har SATA3, men ifølge denne tråden er det problemer med denne disken og OS X... såklart! 30 sek freeze og badeball.

     

    Men til helt vanlig bruk er det så jeg fortsatt burde vente på en evt fiks til M4 eller holder det lenge med en 470? Bruken er, film, musikk, word, torrents, browsing.. altså bare helt vanlig ligge på sofa bruk.

  3. Haha, dumme hackere. Psn er jo gratis, hadde ikke gjort meg noe om de heller hadde gått for xbox live, som koster penger månedlig. Men det vær vel kun hos playstation network det var et sikkerhetshull, som gjorde hackingen mulig.

     

    Skikkelig einstein her!

     

    Det er vel noen millioner mennesker som har handlet på PSN Store, bla meg! Så nå må jeg ringe banken å få dem til å sperre visa kortet mitt! Og i samme slengen må jeg nå forandre passord her på Diskusjon.no og utallige andre nettsider.

     

    En ting er sikkert, jeg kommer ikke til å lage meg noen ny konto hos PSN, men mest sannsynlig havner vel PS3 slim maskinen min på Finn.no.

  4. Sennheiser HD598 til hjemmebruk

    Audio Technica ATH-M50 til utebruk/mp3spiller/mobil m.m.

     

    Begge legger opp til et ganske nøytralt lydbilde, så om du liker ekstra bass (jeg mener de begge har nok bass), så bør du kanskje se på andre alternativ.

     

    Har selv ATH-M50 som jeg bruker 6-7 timer i strekk på jobb, men vurderer nå å finne ett nytt sett og tenkte på HD598.

    Ikke fordi M50 låter dårlig, men fordi etter en par timer er de ukomfortable å bruke. Ett jævlig press på hodet.

     

    Så hvordan syns du komforten er på HD598? Har funnet noen tester og alle mener de er meget gode å ha på seg.

  5. Klarte bare å lese 3 sider i denne tråden her. Kjente jeg ble fly forbanna!

    Mulig det er fordi jeg er far til en liten gutt på 1.5 år og har blitt ekstra beskyttende siden han kom til verden.

    Men når man tenker over alt her i verden man må beskytte barn for burde voksne folk være det siste man burde bekymre seg for!

    Sry til trådstarter, men pedofili er vel det absolutt værste som finnes her i verden! Ja, til og med lavere enn somaliske pirater og Osama Bin Laden

    • Liker 3
  6. For min del er konsoll bare enklere. Slippe alt med drivere, installeringer, patcher, no-cd cracker, this'n,that

     

    Har blitt såpass oppi åra nå at de få timene jeg har til rådighet foran ett TV spill vil jeg bruke til å spille, ikke sitte å se hvor mange FPS jeg klarer å skvise ut av skjermkortet mitt.

     

    Er fullstending klar over at spill både ser penere ut på PC, har gratis online og mer nøyaktig kontroller, men det er ikke nok for meg til å droppe Xbox'n min.

  7. Heisan!

     

    Kjøpte meg noen Monster Beats Studio headphones, og var meget fornøyd med de hjemme på sofa'n, men på jobb plukket den "Noise Cancellation" funksjonen inn noe konstant statisk støy og de skal nå i retur.

    Så da er jeg på utkikk igjen.

    Vil helst ikke ha noe som krever batteri igjen da jeg jobber med å reparere bærbare PC'er og trådløse routere henger overalt rundt meg og mulig det var derfor jeg fikk problemer med Monster hodetelefonene. Ellers kanskje det er ESD mattene, I dunno, men annoying var det!

     

    Vil ha noen som er komfortable nok til å ha på hodet i 5-6 timer i strekk. Best mulig lyd såklart, og jeg hører vel mest på punk/rock sjangeren.

     

    De skal vel brukes 95% av tiden til min Iphone 4. Ellers kobles de til en Macbook Pro når jeg skal se en film eller en YouTube video.

     

     

    Så da er 500kr til 2500kr spørsmålet, hva burde jeg velge?

     

     

    Har fått med meg at Audio Technica M50 får mye skryt, så lener veldig mot disse nå så sant ingen andre har noen bedre tips? Har også sett at Multicom har SENNHEISER HD 555 som fikk terningkast 6 til en tusenlapp! (?)

  8. F... Nå har min Iphone 4 begynt å spy inn/ut dataforbruk de siste 24 timene!

    Fikk akkurat 2stk meldinger fra Talkmore om at jeg snart har nådd/har nådd mitt forbruk.

    Går inn på nettsidene deres å sjekker og finner feks

    16-01-2011 07:00 GPRS trafikk 19,112MB

    Og da lå jeg garatert å sov!

     

    Har også mange mange fler som

    17-01-2011 11:01 GPRS trafikk 37,200MB

    17-01-2011 11:29 GPRS trafikk 50,725MB

    17-01-2011 11:44 GPRS trafikk 7,900MB

    Det her er jo bare tull! Har hatt fri fra jobben i dag og ikke vært utenfor døra, og hjemme har jeg WiFi.

     

     

    Husker jeg leste om dette problemet tidligere, og lurer på om det er noen som nå har funnet ut hva det kommer av, eller har en fiks? Er det en App som burde slettes asap?

  9. Eg er ein far til min sønn under 18 år. Etter at eg fekk Call of Duty Black Ops så har han tatt over min identitet for han er under 18 år. Han får ikkje spille Call of Duty på sin egen identitet. Eg regner med at eg har koblet han opp på meg, men eg har satt ein begrensing på alderen. Korleis får eg endret dette?

     

    Slik jeg forstår det får han lov til å spille COD av deg?

    Er det på Xbox 360? Isåfall logg inn på din Gamertag, "klikk" deg over til hans navn og der vil du kunne velge masse "parental" instillinger

  10.  

    Nedslående er ordet ja. Det virker som at bildekvalitet har null betydning. 1040x608 (2xAA) for Xbox360 versjonen og 960x544 (2xAA) for PS3 versjonen med langt dårligere texture filtering man kan få på en PC.

     

    Trur nok de fleste vil ha så bra bildekvalitet som mulig, men flere og flere velger laptop istedet for stasjonær i dag, og slik har det vel vært de siste 5 årene. Og alle veit hvordan det er å spille på en liten 13-15" i budsjettklassen.

     

    Hos meg og mine kompiser i slutten av 20 åra er stasjonær PC helt borte, og spilling blir gjort på 360/PS3.

    Men, ja er enig i at "HD" konsollene begynner å vise aldringstegn, og håper neste generasjon ikke er for langt unna.

  11. Har ikke opplevd noe særlig til lagg egentlig, spiller på Xbox.

    Men denne spawningen er helt latterlig! Det MÅ fikses om folk skal gidde å spille dette her i måneder fremover.

     

    En ting jeg lurer på.

    Red Dot Sight & Reflex Sight "dot" (eller hva den heter). Hva er forskjellen på de to?

    Eneste jeg klarer å se er at Reflex kanskje tar opp litt mer plass på skjermen?

  12. Great! Og jeg som bestilte fra Gamezone siden det sto bekreftet 5 Nov på nettsia deres. Regnet med de sendte den dagen.

     

    Og så bestilte jeg en kopi fra Spaceworld til bror min siden det fulgte med ett slags belte han ville ha! Joda, hans utgave ligger akkurat nå på Kiwi posten og kan hentes om han drar ræva si ned med kolli nr! Fy faen...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...