Gå til innhold

ivemaole

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ivemaole

  1. Hei.

     

    Jeg flytter til lillestrøm nå i august, og lurer derfor på om noen her har noen anbefalinger når det gjelder treningssenter der?

     

    Trener hovedsaklig styrke, så frivekter er et minimum. Men bruker også tredemølla til tider.

     

     

     

    Fint om dere kan komme med flere forslag og eventuelt om hva de forskjellige senterne tilbyr, og sånn ca hva de har. Gjerne også priser.

     

    Håper noen kan hjelpe

     

    På forhånd takk :)

  2. Hei

     

    Du kan kjøpe deg en xbox360-vga kabel, og bruke den mellom boxen og dataskjermen.

     

    Den oppskalerer også dvd'er, noe som komponentkabelen ikke gjør.

     

     

    Koster 199 eller noe sånt. jeg har selv byttet til vga fra komponent på min hd-tv, fordi jeg ville ha oppskalering på dvd'er :)

     

    Håper du fikk svar på det du lurte på

  3. Hei.

    jeg har kjøpt meg vga-kabel for jeg ville se dvd med oppskalering. Men så er det noen instillinger jeg ikke er helt sikker på.

     

     

     

    !. Tv'n min er hd-ready,og den tar 720p, og 1080i. Hva slags oppløsning burde jeg ha da?

     

     

    2. Og en annen displayinnstilling, der jeg har tre valg; standar, intermediate, expanded.

     

     

     

    Hva er disse tre? og hvilken burde jeg ha?

     

     

     

    Takker for alle svar :)

  4. For å i det hele tatt bli skarpskytter må du nok inn i en av spes-troppene her i landet. En kamerat av meg er oppsatt som skarpskytter i hv-innsats.

    Befalsskolen er det ingen vits i å prøve på en gang hvis du ikke er en ledertype selv, og har jernvilje og er veldig motivert.

    Krigsskolen er en slags videre utdanning som man kan begynne på etter man har nådd fenriks-grad. Så ikke no vits å tenke på det enda hvertfall ;)

     

    Men fortsett med allsidig trening. Løp i skog og mark tren hele kroppen, og begynn å spise oftere og tenk litt på hva du får i deg i løpet av en dag.

  5. Konge med en futsal-tråd her inn

     

    I Brasil er futsal omtrent like vanlig som vanlig fotball, og mange av de store spillerne har brukt mye tid innendørs og med futsal-ball. Derav den ypperlige teknikken.

     

    Robinho spilte selv futsal helt fram til han var 16 før han begynte med vanlig fotball. Og man ser jo hvor det har bragt ham :)

     

     

     

    Liker selv futsal veldig godt fordi banen alltid er forutsigbar, ikke som ute da ballen plutselig kan få en sprett.. Merker det er veldig godt for teknikken (spill på små flater spesielt)

  6. Okei. Da prøver jeg dette en stund framover tenker jeg, men variasjon er jo tingen for å hindre stagnasjon. Så kommer nok til å bytte etter en to måneders tid.

     

    Men grunnen til at jeg ikke gjør benkpress med stang er at jeg synes jeg får en mye bedre kontakt med musklene når jeg bruker hantler + at det kreves mye mer av støttemuskulatur.

     

    Jeg merker veldig godt når jeg kjører negativ benk at jeg får mye mer pump på nedre delen av brystmuskelen. Og når skråbenk trener øvre delen, og pec-dek'n trener egentlig hele brystmuskelen så kjennes det veldig bra ut :)

     

     

    Anbefales å prøves

     

     

    ps: det er noe helt annet med hantler enn med smith-maskin.. Stor forskjell

  7. Hei.

     

    Jeg har trent styrke og løftet vekter i 1.5 år omtrent, og har prøvd litt forskjellige program.

    Nå for tida trener jeg mandag, tirsdag, torsdag og fredag. og Mandag er bryst og biceps- dagen min.

     

     

    Det jeg har brukt å kjøre er flat benk med hantler, pec-dek, skrå benk med hantler.

     

    Jeg har de to siste gangene bytte ut flat benk med "negativ" benk. dvs skrå benk nedover.

     

    Kan jeg bruke negativ benk med hantler, pec-dek og vanlig skrå-benk med hantler?

    Synes selv at det kjennes greit ut, men vil gjerne ha tilbakespill.

     

    Takk :)

  8. Hei.

    har hørt en del om at vga-kabelen skal gi bedre bilde enn komponent-kabelen til 360'n. Jeg har en launch-konsoll, så har ikke hdmi dessverre, men vil fortsatt ha best mulig bildekvalitet.

     

    Så hvilken kabel gir best bilde? vga eller komponent?

     

     

     

    Takker for alle svar. Også hvis noen her har eksempel-bilder imellom de to, hvis det er noe forskjell

  9. Hei.

    jeg sliter litt i viking: battle for asgard. Jeg er på den første øya, og har gjort unna alt av quests bortsett fra å "lade" opp den steinen jeg fant i monastery.

     

    Og som jeg har forstått, så er eneste stedet jeg kan lade den opp på, inne i fiende, borgen.

    Men inni der er det så mye folk at jeg blir drept omtrent med en gang jeg kommer meg innenfor murene.

     

    Noen tips?

  10. Hei

    Har lest litt og prøvd å funnet ut mer om dette, men jeg er litt noob på området, så jeg spør dere her istedenfor å leite mer gjennom håpløse nettsider.

     

    Det jeg lurer på er hvordan man kan få dvd-romen til å spinne saktere? Har lest et sted at den spinner originalt med 12x hastiget, men at man kan "flashe" den tl å gå med 8x hastiget eller annen hastiget.

     

    Det jeg lurer på da er hvordan gjør man dette? Bryter man noen garantier når man gjør dette? Og kan jeg klare det som er ganske noob når det gjelder sånt.

     

     

    Takker for alle svar :)

  11. Hei.

    jeg har vært uheldig å fått en skade bak på venstre side på min subaru legacy -95 modell sedan. Men jeg slapp heldigvis at bakskjermen ble noe skadet. Men det som er skadet er delen der det står "legacy."

     

    Dette er en egen del på ca 20 x 20 cm under venstre baklykt. Og jeg har prøvd litt i dag å finne bilopphøggerier som har den, men har ikke funnet noen. De jeg har funnet har hele bakdelen på bilene vært fjernet. Har prøvd bruktbildeler.com

     

    Men har dere noen andre steder jeg burde lete? Eller går det å bestille det gjennom Subaru-forhandler? Og vil det være veldig dyrt?

     

    Takker for all hjelp :)

     

     

    - Iver

  12. Hei. jeg har en Lg 37lb1r og en xbox 360, og lurer på hvilken kabel som gir best bilde.

    Har selv brukt komponent siden jeg kjøpte xboxen til launch, men har lurt litt på hvilken kabel som gir meg best bilde. Synes absolutt komponent gri bra bilde, man jeg har ikke prøvd vga, så jeg veit ikke hvem av dem som er best. Vil jo ha det beste bildet jeg kan få :)

    Hvis noen kunne poste noen bilder eller har noen svar å komme med ville det vært toppers.

     

    takker for alle svar

  13. Tror 360'n bare har mulighet for 5.1 surround. (bruker det selv)

     

    For å få det til bør du helst bruke en toslink-kabel (optisk) fra xboxen og til anlegget. Hvis anlegget har inngang for dette. Utgangen fra xboxen sitter på kabelen, og ikke i sleve boxen som jeg trodde il å begynne med.

  14. Hei.

    jeg lurer bare på hvordan dere har instillingene på tv'n deres. Jeg har selv en LG 37lb1r og har satt mine instillinger ( kontrast osv) til mellom 40 og 60. Huske ikke eksakt akkurat nå fordi jeg sitter på jobb. Skal komme med det i løpet av dagen.

     

    Men jeg har ikke kalibrert min tv, og vil jo gjerne få det beste ut av den. Så tips og deres egne instillinger når det gjelder bildet hadde vært til hjelp. Har ikke så fryktelig mye peiling selv, men jeg har prøvd å tune litt på farger og sånn, uten å gjøre noen drastiske forskjeller.

    Men som jeg har sett, så kan de "rette" instillingene på en tv være som natt og dag i forhold til standard instillingene.

     

    Så her er det bare å komme med sine instillinger, og også hva slags tv du har så kanskje vi kan hjelpe hverandre her.

     

    En vinn-vinn situasjon med andre ord hvis folk er noe interessert i det.

     

    ps: Bruker min tv oppimot xbox 360 med hd dvd addon via komponent.

     

    mvh

    Iver

  15. Du må løpe rundt og rundt i ytterkant hele tiden og hoppe litt i blant for å komme deg unna søylene hun kaster etter deg. Mener å huske at hun prøver å hoppe på deg noen ganger så hun lander på bakken. Og det er da du må være så rask som mulig bort til henne og gi henne litt fik med sverdet. Er da og kun da du får skadet henne.

    Lykke til :)

×
×
  • Opprett ny...