Gå til innhold

The Hoff

Medlemmer
  • Innlegg

    5 541
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Hoff

  1. Fortsatt liv her på forumet ja. Morsomt å se. Må være flere år siden jeg var innom sist. Unitedfans er ikke akkurat bortskjemte med gode opplevelser siden den gang, men sånn er nå en gang fotballen. Suksess er ikke garantert og det krever at flere folk jobber bra over tid - noe United definitivt har manglet i 10+ år. Jaja.

    Når det gjelder rykter og spillere inn denne sommeren er jeg litt undrende til hva som er planen. De Jong virker bankers, selv om jeg er naturlig skeptisk til å hente vrakgods fra bedre klubber. Hvor motivert vil De Jong være når alt av rapporter tilsier at han egentlig ville være hos Barca, men har blitt presset ut mer eller mindre mot sin vilje? Den som venter får se. Utover De Jong er jeg undrende til om klubben går etter de riktige folka i de rette posisjonene. I mitt hode er det størst behov etter forsterkninger på høyresiden både foran og bak (sa brura), samt på topp. 

    - Høyreback. Wan Bissaka har ikke utviklet seg nok og bør nok selges. Dalot neppe god nok. 
    - Høyreving / kant. Rashford funker ikke særlig godt på høyresiden. Sancho var vel i utgangspunktet tenkt å løse høyresiden foran, men han er også best på venstre. Stats fra tiden hans i Dortmund sier det samme, han hadde definitivt mest målpoeng fra høydesiden. Greenwood kommer aldri tilbake så her er det tynt. Skal Pellistri satses på? God for landslaget, men har ikke vist noe særlig på lån i La Liga. 
    - Spiss. Ronaldo er gammel, for gammel. Putter en del mål men bidrar ikke nok ellers. Ingen av topplagene har en gratispassasjer på topp. Hva er planen her? Kan ikke se at klubben lenkes til noen som helst som er en naturlig spisstype. 


    Men hvis ryktene stemmer er de neste som kommer inn en halvung venstreback og kanskje en stopper. Forstår det ikke. Vi trenger bra folk der også, bevares. Men forstår ikke hvorfor de posisjonene prioriteres altså. 

     

    • Liker 2
  2. Generelt litt skeptisk til Dybala da United har veldig dårlig erfaring med å hente stjerner med veldig høye lønninger. I tillegg er jeg spent på motivasjonen hans, hvis man skal stole på rapportene kan det virke som han blir tuppet ut døra for å få inn Lukaku. Sikkert ikke en selvtillitsboost.. 

    Maguire er jeg forsiktig optimistisk til. Overpris og alt det der så klart, men hvis han leverer er det ingen som kommer til å tenke på prislappen.

     

    Men nå må det ryke noen spillere ut snart. hvis Maguire og Dybala kommer inn håper jeg Darmian, Rojo og Sanchez selges. I tillegg enten Smalling eller Jones. 

  3. Denne sesongen her er jo i stor grad blåst allerede (vinner ikke CL uansett, 4. plassen i praksis utenfor rekkevidde) så hvorfor ikke bare kjøre på med Solskjær.. Når det er sagt forstår jeg ikke helt hva han har vist som skulle gjøre ham aktuell. Ikke gjort en spesielt god jobb i Molde, budsjett og andre forutsetninger tatt i betraktning, og feilet fullstendig i Cardiff.

  4. Sant. Men på en annen side, er det ikke en idé å la en av de mest suksessfulle managerene i historien gjøre "hans greie"?

    Jo da, du har et poeng. Bare litt rart at de ikke klarte å inngå et kompromiss (dvs finne andre kandidater). Med det speidernettverket United har burde det være mulig å finne noen stoppere til en akseptabel pris som enten ikke er for gamle, ikke har en skadehistorikk som ligner grisen og som er betydelig bedre enn de vi har.

  5. Leste den artikkelen. Med forbehold om at det er et snev av sannhet i det synes jeg egentlig at ledelsen (Woody & Co) har et poeng. Det er tåpelig å bruke vanvittige summer på spillere som kun har en 2-3 år igjen før det går nedover. Når spilleren atpåtil er skadeplaget eller tilnærmet gratis om et år er regnestykket enda enklere. Maguire? God nok han, men voldsomt mye bedre enn de vi har? Neppe. Dessuten, hvis klubben ville ha ham burde de fikset det i god tid før VM. Nå virker det mer som om de viste interesse mest pga at han var OK i VM, i så fall amatørmessig rekruttering.

     

    Håper Mourinho ryker ila sesongen og erstattes med en som ser verdien av underholdning, engasjement og spilleglede.

  6. Dårlige kjøp vet jeg ikke helt hva du mener med heller. Er vel bare Mkhitaryan som har slått feil.

    Bailly, Lindelöf og delvis Pogba. Fortsatt litt tidlig å dømme de nord og ned, men ingen har kommet inn med avgjørende bidrag.

  7. Hva føler egentlig Man Utd fans om Mourinho? Fornøyd? Gått lei?

     

    Hva må han få til i år for at han skal få beholde jobben? Hva ville dere vært fornøyf med?

    Gått lei.

     

    Han virker så sur, negativ og mett. Kjedelig fotball og dårlige kjøp. Blæh.

     

    Siste i forbindelse med at Martial prioriterte å være med på fødsel. I stedet for å vise et snev av klasse og si noe som «vi har full forståelse for at han prioriterer familie i en fantastisk stund» så må han lire av seg noe surt oppgulp om at «dette må vi bare akseptere».

     

    Men dette er hvordan han fremstår i media, håper han er bedre f2f med spillerne.

    • Liker 1
  8. Typisk Mourinho å ikke klare å dra frem et ungt råtalent, men for så vidt greit nok hvis han selges. Har fått en del sjanser som han ikke har tatt vare på.

     

    Den som lever får se, men er jo veldig typisk hvis han tar en «Salah»/«De Bruyne»/etc. og slår ut i full blomst så snart han blir satset mer på.

  9. Det er noen illusjoner rundt SAF som grenser til det sterkt religiøse blant en del United-fans.

     

    I virkeligheten var han en temmelig suspekt type.

    Kanskje / kanskje ikke. De fleste av oss har en del suspekte sider ved seg.

     

    Jeg tror ikke han ville kjøpt en doper.

  10. Forsiktig optimist. Aldri sett ham spille, men rapportene er optimistiske. Da gjenstår det å se om Mourinho får det beste ut av ham, til nå har vel heller det motsatte vært tilfelle når det gjelder signeringene.

     

    Og, noen som vet noe om dopingsaken? Er det en «Johaug-lignende» sak eller reell doping. Hvis sistnevnte hadde Fred aldri blitt kjøpt på SAFs vakt, men tidene forandrer seg..

  11. Tja. Ikke noe røyk uten ild. Det kan selvsagt være tull, men det kan også være et snev av sannhet. Uansett var poenget mitt at når slike type rapporter begynner å dukke opp er det ofte et tegn på at en manager er på vei ut.

  12. https://www.tv2.no/sport/9752505/

     

    Slike rapporter pleier å være begynnelsen på slutten for en manager? Begynt å få «spillergruppen mot seg»?

     

    Blir spennende å se hva som skjer. Personlig ønsker jeg meg innerst inne en mer positiv, offensiv og nytenkende manager, men jeg synes også det hadde vært fint hvis United forsøkte å ikke bli en klubb som sparker managere over en lav sko.

  13. Jeg savner å bli ordentlig underholdt av å se United. Det kommer noen godkamper med ujevne mellomrom, men jevnt over synes jeg United er litt for kjedelige. Krise er det ikke, det var ikke alltid full «gung» ho under SAF heller, men det var i hvert fall ikke helt blottet for engasjement slik som United kan være nå om dagen.

     

    Men alt i alt er klubben nå i sin beste tilstand post-SAF, jeg har ikke gitt opp Mourinho helt enda.

  14. Pogba vraket. Tja, hva skal man si. På én side er det ganske håpløst hvis Mourinhos stahet gjør at klubben nok en gang mister spilleren med høyest potensial til noen andre. Dårlig forvaltning av edelt talent. 

     

    På den andre siden. Pogba har vært alt for langt unna det nivået han har inne. Han har ikke vært krise, men sett i forhold til talentet og potensialet har han vært for dårlig. I tillegg holder han med alt for mye utenomsportslig drit. Egne twitter-ikoner, ny frisyre hver uke, og alt mulig jalladrit. Er han seriøs nok? Neppe. 

  15. Merker jeg er i mindretall her, men det lever jeg fint med. Det handler kanskje om at jeg etter hvert er blitt mye mindre «fan» enn jeg var før. For meg er fotball kun underholdning, bryr meg stort sett bare om der som skjer på banen, samt litt om spillerlogistikk (muppet much) og akademi. Alt annet rundt er for meg bare støy.

     

    Jeg legger nå diskusjonen død for min del.

    • Liker 1
  16. Hvilke inntekter tenker du på at United har fra 60-årsmarkeringen av München-tragedien? 

     

    Klubben kjørte et arrangement, en slags minnestund, på Old Trafford hvor nye og gamle ansatte, gamle spillere, managere, fans og dagens spillere tok del. Også personer som var involvert i ulykken, Charlton, Gregg og familiemedlemmer av disse var tilstede. 

     

    Det handler ikke om å lage et sirkus som du kaller det, det handler om å ta vare på identiteten til klubben som den ulykken dessverre er en stor del av. Manchester United ble jo nesten lagt ned som fotballklubb etter ulykken. For meg som supporter er dette noe av det jeg setter høyest i klubben min, at man husker historien og bruker den til å bygge samhold, lagfølelse og broer mellom spillere og fans.

     

    Mye profilering i sosiale medier, mer trafikk inn til manutd.com og høyere annonseinntekter. Videre har jeg sett før, og har en hypotese om at det finnes fortsatt, diverse Münchenrelaterte produkter til salgs. Jeg har også sett Liverpool-effekter (f.eks. en drakt) med "JFT 96" eller tilsvarende på ryggen. 

     

    Jeg kjøper det ikke, rett og slett. Men innser at jeg kanskje er litt mer kynisk enn de fleste.

×
×
  • Opprett ny...