Gå til innhold

kristian04

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kristian04

  1. Jeg har aldri gitt WoW en sjanse på grunn av stilen. Spillet kan sikkert være utmerket mtp historie og mekanikk, men klarte ikke å ta det seriøst eller leve meg inn i den overdrevne/fargerike/barnslige stilen. Smaken er som baken etc, og jeg liker generelt mer mørke, "realistiske", gritty spill. Husker godt for 10 år siden at jeg ikke kunne forstå hvordan kompisene mine klarte å bruke så mye tid på noe som visuelt så håpløst teit ut. Forstår det fortsatt ikke...

  2. Poster denne her også...

    Leit hvordan Zelda har utviklet seg etter Ocarina of Time og Majoras Mask. Hele det visuelle utrykket og stilen har gått i en mer barnslig, fargerik, enkel, "science fiction" retning. Husker at jeg var ekstremt skuffet når Wind Waker kom ut. Har aldri rørt i et Zelda-spill siden. Synd, for OoT (og MM) var fantastisk og det spillet jeg har flest minner fra.

    • Liker 2
  3. Leit hvordan Zelda har utviklet seg etter Ocarina of Time og Majoras Mask. Hele det visuelle utrykket og stilen har gått i en mer barnslig, fargerik, enkel, "science fiction" retning. Husker at jeg var ekstremt skuffet når Wind Waker kom ut. Har aldri rørt i et Zelda-spill siden. Synd, for OoT (og MM) var fantastisk og det spillet jeg har flest minner fra.

  4. Hei!

     

    Til helga er det (gratis) live streaming på det internasjonale rugbyforbundets nettside av en rugby sevens-turnering i New Zealand. På grunn av tidsforskjellen ser jeg på mulighetene for å ta opp turneringen på et vis, men har aldri gjort noe slikt før. Jeg tror ikke  det lenger er mulig å spole tilbake livestreamen i etterkant, så må ta det opp.

     

    Hvilket program/extension egner seg best til Mac for å ta opp en slik live streaming på nettet? 

    Jeg vet at man kan ta opp det som skjer på skjermen med Quicktime på Mac, men mistenker at det går ut over kvaliteten sammenlignet med programmer som kun laster ned videoer man streamer. Har prøvd gratisversjonen av Jaksta til å ta opp andre videoer på samme side, og det ser ut til å fungere godt, men synes 400 kr er for dyrt for fullversjonen hvis det finnes andre fullgode alternativer.

    Jeg skal ta opp ca 6 timer kontinuerlig med live streaming.

    Her er et eksempel på videospilleren som jeg skal laste ned live fra: 

    http://www.worldrugby.org/sevens-series/video/129164

     

    Et annet spørsmål: Jeg kommer ikke til å ha tilstrekkelig plass på Mac-en til alle timene med video, men har en ekstern hardisk. Er det mulig å laste ned direkte på den eksterne hardisken uten at det går utover kvaliteten?

     

    Takker for svar!

  5. Jeg er i et lite dilemma!

    Er på ferie i Israel og vurderer å leie bil i løpet av ferien.

    Problemet er at jeg glemte å ta med førerkort.

     

    Først, er det noen andre muligheter for å få leid bil i utlandet annet enn å rent fysisk sende førerkortet? F.eks få noen til å scanne det i Norge og sende kopi på email.

     

    For det andre, er det praktisk og trygt å sende et førerkort til Israel fra Norge? Vil det koste en formue? Vil det være mulig å få det i løpet av et par-tre dager?

    Noen tips til hvilke forsendelseselskap, DHL osv?

    Går det gjennom posten i Norge?

     

    Supert med svar på et eller flere av spørsmålene!

  6. http://www.gamespot.com/articles/the-metal-gear-solid-movie-is-moving-forward/1100-6420082/

     

    Ut ifra denne artikkelen fra tidligere i sommer ser det ut som om det blir fortgang i prosessen rundt filmatiseringen av Metal Gear Solid!

     

    Virker som om Hideo Kojima og Konami har kommet til en enighet med Sony Pictures. Kojima blir visstnok rådgiver for filmatiseringen.

    Produsenten blir Avi Arad, kjent fra Marvel og Spiderman-filmene, mens de skal være i kontakt med den nokså ukjente regissøren Jordan Vogt-Roberts (mannen bak The Kings of Summer).

    Ifølge artikkelen vil Snake bli spilt av en skuesiller som ikke er veldig kjent

     

    Hva synes dere om disse nyhetene?

    Filmatisering av spill ender kanskje sjeldent opp som spesielt gode, men finnes det ett spill som kunne fungert som film er det vel Metal Gear Solid. Spillet er jo allerede svært nær filmmediet med sine lange videosekvenser.

    Er forsåvidt glad for at det blir en "ukjent" Snake, men må si at jeg hadde likt å se Nikolaj Coster-Waldau (fra Hodejegerne og GoT) som Snake.

  7. Takk for info! :)

     

    Dersom vi velger å kjøre innlandsveien gjennom Sverige på E45, ser det ut til at vi har to alternativer:

    1) Ta av fra E45 til Riksväg 95 mot Bodø og kjøre E6 resten av strekningen.

    2) Holde oss på E45 og ikke ta av før E10 gjennom Kiruna til Narvik

     

    Ser på google maps at 2) tar en del lengre tid, kan det stemme? Det er jo en fordel å holde seg lenge på de svenske veiene, og dessuten unngår vi ferje med 2). Forestiller meg heller at det går noe raskere...

    Eller er 1) faktisk raskere? :hmm:

  8. Vi er fire som skal kjøre fra Oslo til Vesterålen og feriere i Lofoten.

    Vi tenkte å ta en ren transportetappe opp, og bytte på å kjøre om natten.

     

    Er det raskest å kjøre gjennom Sverige? E45 og E10.

    Distansen er lengre, men med bedre veier, færre ferjer og høyere hastighet går vel det raskere?

     

    Er klar over hvor kjedelig turen om Sverige er mtp. landskap, men vi kjører i såfall gjennom Norge på tilbakeveien

     

    Noen råd?

  9. Skuffelse... Enorm skuffelse er det jeg forbinder Wind Waker med. Jeg husker jeg var helt oppslukt i Zelda-verdenen gjennom Ocarina of Time og Majoras Mask. Jeg gledet meg enormt til nytt Zelda på ny konsoll. Forventningene ble ikke mindre av den (på den tiden) heftige og realistiske traileren som nevnes i denne artikkelen. Men da det etterhvert ble klart at de skulle droppe den mer "realistiske" grafikken og den til tider mørke stilen og gå over til en barnslig tegneserieverdenen med Link som barn, ble hele drømmen knust. Har aldri spilt gjennom et Zelda spill siden..

     

    Wind Waker var nok et veldig bra spill med fantastisk historie, spillmekanikk og spillverden, ikke misforstå... Det fortjener sikkert top score. Men for meg var det aldri Zelda. Forventningene mine etter Zelda på Ninentendo 64 var nok vanskelig å innfri, men jeg trengte bare litt mer av det samme. Isteden fikk jeg noe helt annet - sikkert bra, men ikke Zelda. 

     

    Måtte bare få det ut.... En barndomstraume som har ligget og ulmet i mange år! lol :p

  10. Personlig: ( subjektivt i den forstand at jeg ikke kan "(be)vise" det til noen)

     

    * Jeg opplever at Gud finnes som en personlig realitet. Kan ikke vise dette til noen, men for meg er det er en av de grunnleggende personlige inntrykkene man gjerne har, andre kan være f.eks "jeg eksisterer", "Det er en tilstand som er "nå"".

     

    * Mer bonus (ikke avgjørende):

     

    -Opplever en fred, og håp

    - Opplever at bibelen inneholder utrolig mye visdom + oppfylte profetier

    - Har ikke opplevd noen direkte mirakler, men har hørt om helt

    ville helbredelser fra folk jeg velger å stole på - blinde som får synet igjen,

    lamme som kan gå osv. (kan ikke bevise at det er sant, noe er også sikkert usant)

    -Observerer virkeligheten, naturen og menneskene, og opplever det som

    naturlig at noe større står bak, (ikke et argument, men mer et personlig

    inntrykk)

    - Kan ikke forstå annet enn at livet har null verdi, totalt meningsløst og absurd hvis Gud ikke finnes (igjen, mer subjektivt kanskje)

     

    Upersonlig:

    - Ulike argumenter for Guds eksistens. F.eks det "Kalam-argumentet": Alt som eksisterer har en årsak -> universet begynte å eksistere -> universet har en årsak (kommer ikke til å diskutere det videre her nå -> bare som eks.)

    - Jeg (tror folk flest) oppfatter at det finnes noe som virkelig er riktig/galt, altså objektiv moral, altså Gud må eksistere.

     

    Dette er et par av mine tanker om hvorfor jeg tror, skrevet i forbifarten, helt sikkert flere gode grunner jeg kan tenke meg.

     

    (Kommer ikke til å diskutere hvorvidt Gud eksisterer her, eller hvorvidt min tro er berettiget. Har helt gitt opp å diskutere slike ting på nettforum. Opplever at man er avhengig av diskusjon face to face hvis man skal komme noen vei :) )

    • Liker 5
  11. Har dere sjekket ut Propagandas nyeste album, "Excellent"? Selv om du kan kjøpe den på iTunes ligger den gratis på plateselskapets hjemmeside: http://humblebeast.c...llent-download/

     

    Elsker den poetiske stilen! Sier bare som det står i infoen til albumet: "If you like good strong drums, street level lyricism fused with philosophical poetry, this is your record, and it is...EXCELLENT!"

     

    Propaganda - Excellent

    http://www.youtube.com/watch?v=2yoaZXYf5ro

     

    I Ain't Got An Answer ft. Sho Baraka

    http://www.youtube.com/watch?v=M2Wpb2HKu-k

    Dyp låt med vers fra Sho Baraka!

     

    Hva synes dere?

    • Liker 1
  12. Noen som lot merke til at orkene, eller "goblins" som de blir kalt i Hobbiten, ser ganske annerledes ut i denne traileren enn i LotR? Tenker da spesielt på de karakteristiske fra Moria / Tåkefjellene i FotR.

     

    Det er jo litt rart, for "goblin" er jo bare et annet ord for "ork" som Tolkien valgte å gå mer over til utover Hobbiten og i LotR. Goblin i LotR brukes vel i hovedsak om orker fra nord og i undergrunnen.

     

    Kanskje P. Jackson har valgt å late som det er to forskjellige vesener? :ohmy:

     

    Håper ikke de har endret helt på utseende på disse. Hadde vært kult å hatt litt kontinuitet fra FotR med tanke på orkene i Tåkefjellene. Ser bare noen glimt av de i traileren da, så ingenting er sikkert...

     

    Eks. på "goblin" fra LotR:

    cards:lotr01185.jpg

  13.  

    Jeg ble dessverre skuffet over traileren.

     

    Ikke av det den viste. Det var fantastiske bilder. Mange karakterer jeg har lengtet etter (Elrond og Gollum bl.a.) og imponerende spesialeffekter.

     

    Mitt hovedproblem lå i musikken. Var dette var temp-musikk for trailere, eller?

    Tar jeg ikke feil så komponerte Howard Shore "Misty Mountains"-stykket for forrige trailer. Dette var veldig bra.

     

    For i begynnelsen av denne traileren hørtes det veldig Patrick Doyle, og gav ingen Middle Earth-stemning til bildet.

    Deretter gav musikken meg Danny Elfman-assosiasjoner i scenene i Bag End og The Shire, og resten endte opp med noe som minner meg om overflatisk og sjelløst Zack Hemsey trailer-score eller noe som du får ved å finne en YouTube-video ved navn: "EPIC trailer score!!" av en videospillkomponist.

     

    Mulig den første traileren var for oss, som har ventet på denne filmen i lang tid og har fulgt med på videobloggen. Denne traileren er for ungdommen som er nødvendig å ha for kassasalget til denne dyre produksjonen.

    Men det er den første traileren jeg vil huske. Den var fabelaktig og meget magisk i mine øyne og ører.

     

    Jeg må innrømme at jeg også ble litt skuffet...

    Fikk ikke noen episk følelse.

    Traileren bar et overfladisk "feel good" preg over seg. Har fryktet at Hobbiten ville falle i den fella å bli mer "barnslig" enn LotR (som boken er), men håper denne traileren er unntaket og at Hobbiten vil få en mer dyp og dyster tone (som den første traileren) i likhet med mye av LotR.

    Men for all del, humor er bra det, bare man ikke får for store problemer med å ta dvergene seriøst :p

  14. Stronghold har kjempepotensial! Konseptet er genialt.

     

    Problemet er bare hvordan serien har blitt ødelagt i oppfølgerne!

    Det sterkeste kortet til Stronghold er borgbyggingen, og forsvar/beleiring av borger.

    For meg er det uforståelig hvorfor ikke de har satset enda mer på å utvikle dette.

    Dessverre har de satset på en for barnslig og enkel stil med få muligheter for borgbygging og elendig kontroll av soldater.

     

    Hadde vært rått med et Stronghold som hadde mange flere byggemuligheter, altså enda bedre utvalg av ulike typer tårn, murer, som kunne gjort det mulig å lage helt unike borger.

    Kombiner dette med større mengder realistiske soldater som du kontrollerer i grupper som i Total War, så ville dette blitt rene guttedrømmen

     

    Men utvilerne er vel ikke så ambiøse...

    Likevel, dersom det nye Crusader går mer tilbake til de originale spillene blir det kanskje et kjøp likevel :hmm:

  15. Jeg har en del dype rap-låter som jeg tror vil passe!

     

    Musikkvideo av Thi'sl (om narkoproblemer/familieproblemer):

    Thi'sl - I Hate You

    http://www.youtube.com/watch?v=E0bZk2CkPHY

     

    Musikkvideo av Lecrae (om forbilder):

    Lecrae - Just Like You

    http://www.youtube.com/watch?v=IiDOyQCCpKs

     

    Musikkvideo av Lecrae

    Lecrae - Prayin For You

    http://www.youtube.com/watch?v=XZNEaTWxG_o

     

    Musikkvideo av Rhema Soul (om ulike problemer):

    Rhema Soul - Fly Away

    http://www.youtube.com/watch?v=FGIIvjUzw1U

     

    Musikkvideo av Json (om forholdet til foreldre):

    Json - Parent Me

    http://www.youtube.com/watch?v=ZgeyGJnLyUI

     

    Lecrae - Change

    http://www.youtube.com/watch?v=hV1E2EN3NoE

     

    Pro - This Can't Be

    http://www.youtube.com/watch?v=6BlbYTCG35s

     

    S.O.- Lows and Highs

    http://www.youtube.com/watch?v=Lp59jnybY1A

     

    Dette ble en del! Vet om utrolig mye annet bra, så bare si ifra hvis du ønsker mer!

    Kult hvis du sjekker ut et par og skriver hva du synes!

    • Liker 1
  16. Anbefaler alle å laste ned (gratis!)den nye mixtapen til grammy-nominerte Lecrae, Church Clothes, på torsdag! Det har vært en del oppmerksomhet rundt Lecrae og denne mixtapen i de største magasinene som Hip Hop DX, World Star Hip Hop, XXL Magazine osv!

     

    Lecrae samarbeider her med stjerneprodusenter som DJ Don Cannon,

    9th Wonder, Boi-1da og Street Symphony!

     

    Mixtapen kan lastes ned gratis nå den 10. mai på datpiff.com:

    http://www.datpiff.com/Lecrae-Church-Clothes-mixtape.348497.html

     

    Lecrae - Church Clothes

     

    Hva synes dere om tittellåta/musikkvideoen?

  17. Jeg var mektig imponert over iPad/iPhone versjonen av GTA 3, men en versjon til PS3 er jeg skeptisk til... :hmm:

    Manglene mtp. grafikken og animasjonene vil bli mye mer fremtredende på PS3 :(

     

    Håper virkelig de heller fokuserer på å få i stand Vice City (senere også San Andreas) til smarttelefoner/tablets! Mye bedre å få en sjanse til å nyte slike eldre spill på farten (spesielt når det fungerer bra) fremfor å sette seg tilbake foran TV-en og spille samme spillet på samme måte som tidligere...

  18. Skal ikke si noe om kvaliteten, men teksten er jo veldig viktig i hip-hop og for meg blir det helt feil å få en preken når jeg egentlig vil høre om det tøffe livet på gata.

     

    Ser den ass... Men det er et ganske vidt spekter av retninger innenfor sjangeren, og en del fokuserer mye på livet i ghettoen. Mange har vært dypt nede i kriminalitet osv. Anbefaler deg å sjekke ut Thi'sl, en tidligere doplanger, som baserer mye av musikken sin på fortiden sin:

    Thi'sl - I Hate You

    http://www.youtube.com/watch?v=E0bZk2CkPHY

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...