Jump to content

erlende

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nå er alle delene bestilt og alt er vel...bortsett fra at kabinettet er kronisk utsolgt og ikke kommer inn igjen på minst en uke. Så lenge har jeg ikke lyst til å vente. Derfor lurer jeg på om det er noen som har et forslag til et godt kabinett som alernativ til Antec Three Hundred. Det bør helst være i samme prisklasse, og det hadde vært dint om Amentio har den på lager.
 2. Nå har jeg fått lest og titta og tenkt litt mer og kommet fram til en maskin jeg tror jeg kommer til å bestille på mandag. HK er byttet ut. VIl dette funke til crossfire i fremtiden? Har lagt til en skjerm også. Også skulle jeg gjrene vite det hvis jeg har gjort en tabbe og noen av disse komponentene ikke passer så godt sammen. Litt dumt å måtte sende noe tilbake med en gang jeg får det. Her er altså den maskina jeg tenker å bestille.
 3. Regner med at jeg skal bestille maskinen ganske snart over helga, men er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg skal prioritere med hovedkortet. Satser på HD 4850 med mulihet for ett til i Crossfire seinere. Men er litt forvirra om hva ellers jeg bør satse på når det gjelder HK. Er kanskje noen som har et tips i min prisgruppe, dvs. ca. 600-800 kr?
 4. Takk for tilbakemeldinga, tipper jeg går for antec 900 siden det viker som et billi og godt alternativ så lenge man ikke er alt for var for støy. Ser spennende ut, men støtter P5K crossfire bedre? Er det sånn at P5Q har et nyere og bedre brikkesett?. Og hvor nødvendig er det å kjøpe ekstra vifter, hvis man ikke skal overklokke eller gjøre noen sånne sprell.
 5. Etter litt tenking og lesing har jeg fått med meg at HD 4850 ser ut som god valuta for pengene. Siden jeg har valgt et annet grafikkort, har jeg også byttet ut hovedkortet med P5K, dom jeg ser at blir anbefalt noen steder på forumet. Maskina mi ser da sånn ut. Ser det ut som alt funker sammen. Og er det noen som har et annet tips til et billig kabinett? Tar selvfølgelig fortsatt imot alle slags råd og tips med takk.
 6. Litt av tanken med denne maskinen er å kjøpe en relativt billig maskin som lett kan oppgraderes seinere. Er SLI en god måte å gjøre det på? Når det gjelder skjermkort syns jeg det er vanskeli å balansere ytelse og pris. Hva regnes som best når det gjelder pris/ytelse nå om dagen? Skal innrømme at jeg ikke har peiling på hovedkort, plukka bare ett ut fra en annen fyr sitt oppsett. Og hva er et 48x0 kort?
 7. Har lyst til å kjøpe en ny spillmaskin, men ikke bruke alt for mye penger på den. Ser for meg en PC som jeg kan oppgradere ved seinere anledninger. Har tittet litt her på forumet og satt sammen en maskin som jeg føler er en god balanse mellom ytelse og pris. Er dere enig? Ønsker ikke å bruke mer enn 6,5-7k på selve maskinen, helst mindre (uten tastatur og mus). Dette er altså det jeg er kommet fram til nå: Moderat spillmaskin. Har valgt Sli for å ha muligheten til å oppgradere med ett til skjermkort seinere. I tillegg til alt dette må jeg ha en skjerm. Har sett på Samsung Syncmaster 226BW. Fått inntrykk av at den har godt rykte. Er det lurt å spare penger på skjerm dersom man ikke er så pirkete på bildekvalitet? Hva med en større skjerm, feks. BenQ G2400W. Er større skjerm verdt lavere kvalitet (er kvaliteten lavere?). Setter pris på alle tips og råd!
 8. Snakka med Dell her om dagen, teknisk support. Etter å ha prøvd det meste så skulle jeg få tilsendt windows-cd og annen programvare. Formatere og installere alt på nytt. Det ville ta over en uke å få det i posten... Jeg tror helt sikkert dell lager gode maskiner. Jeg var godt fornøyd med min inntil det "svartna" for maskinen. Men Dell er et stort firma... Dataen min ble forsinket levert, og når jeg får den så fungerer den ikke... Dessuten tar det lang tid å få fiksa problemet. Og det kan jo skje om ikke lenge igjen for alt jeg vet... Derfor benytter jeg angreretten og returnerer maskinen. Neste gang tror jeg at jeg lar være å handle på nett for å ha en butikk å kunne gå til. Uendelig mange spm. om dette, men lurer nå på hva jeg skal gå for? HP eller acer. Eller andre verdt å vurdere? Skal bruke 8-10 lapper og den skal være i klasse med Dell Insprion 640 eller 6400...
 9. A6Ja er nok en bedre maskin alt i alt uteom i pris og litt batteritid. Så det spørs vel hvor mye du er villig til å betale, du sparer jo nesten 2000 kr på A6T. Kommer jo litt ann på om du orker å vente en måned på leveringa også. Personlig kommer jeg til å kjøpe meg en A6T både pga. pris og batteritid.
 10. Har drevet en stund og sett på hvilken ny bærbar jeg kan tenke meg. Grunnen til at jeg trenger den er skolen, men når jeg først skal kjøpe en vil jeg også ha en som duger til spilling. Tenker prisklasse 10-12000 kr, og 15,4" skjerm. Etter å ha sett mye rundt tror jeg at jeg vil ha en ASUS A6T Den har et godt grafikkort og, ut fra de få testene jeg har sett, ikke så værst batteritid (2-3 timer) Ulempen er at prosessoren er klokket til 1,60 Ghz, dvs. noe av det laveste i Turion X2 serien. Mitt spørsmål er om prosessoren da vil bli en flaskehals i forhold til resten av systemet? Vil prosessorhastigheten merkes godt utenom spilling? Er veldig åpen for andre forslag, kan som sagt gå opp til ca. 12000 kr. Men det er viktig at batteritiden ikke er for dårlig, helst ca. 3 timer ved vanlig skolearbeid og strømsparing.
 11. Fant noen rewievs på Notebookforums.com. Veit ikke hvoe kyndige de som utfører dem er, men det er de eneste testene jeg har sett. Kanskje noen som har mer peiling enn meg kan vurdere hvor gode de testene er?
 12. Jeg har også prøvd å finne tester av denne maskinen. Har ikke greid det enda. Er spesielt interessert i batterilevetiden.
 13. Planlegger å kjøpe ny bærbar, i prisklassen 10-12000. Har tittet en del, og kommet fram til at ASUS A6T passer meg bra, dvs. den er brukandes til spilling, og den har en grei pris. Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med denne, spesielt er jeg interessert i hvor god batterikapasiteten er. Står oppført med et 8-cellers batteri, men det sier meg jo ikke så mye. Kommer til å bruke maskinen på skolen, så batteret må vare en stund. Lurer også på om det er noen som har erfaringer med data-aid.no, jeg har aldri vert borti denne butikken før.
 14. Jeg har også sett en del på denne og vurderer å kjøpe den. Det som gjør meg litt usikker er at jeg har fått intrykk av at den har dårlig batteritid og blir veldig varm. Noen som vet som dette stemmer? Eneste test/kommentar jeg har sett er på dinside.no
×
×
 • Create New...