Gå til innhold

oyvindeg

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oyvindeg

  1. Hei!

     

    Har nettopp kjøpt meg en ekstern dvd-brenner (Plextor Px-750UF). Har ingen problemer med å finne brenneren, hverken i finder eller andre programmer. Problemet er at brenneren nekter å brenne på mer enn 2x, dette gjelder for dvd-r, dvd+r og dvd+rw (har ikke prøvd flere forskjellige enn dette). Har prøvd med forskjellige merker dvd-plater, uten at dette har hjulpet. Har også prøvd å brenne med toast 7, men heller ikke her får jeg tilbud om å brenne i mer enn 2x (brenneren skal klare 16x). Er det andre som har vært borti dette problemet, evt har noen forslag til hva som kan gjøres? (Har forøvrig prøvd patchburn også, uten at dette hjalp)

     

     

    Har testet brenneren på en pc :whistle: og her funket den forsåvidt bra (sånn rent bortsett fra at alt låste seg og brenneren måtte startes på nytt og alt av programvare måtte avsluttes med makt, men det er jo ikke noe nytt i windows-verden). Fikk i hvert fall begynt å brenne i 16x, inntil alt gikk galt :dribble:

     

    Mvh

    Øyvind

  2. Er like før jeg skal bestille meg en G3 nå, prisen begynner å bli virkelig bra nå! Spørsmålet mitt er hvilke minnekort som kan anbefales, og da gjerne hvis det er noen spesielle til dette kameraet? Noen som har noen erfaringer med Apacer Photo Steno Pro kort? Et lite spørsmål til; lønner det seg å kjøpe to på 128 MB, eller ett på 256 MB? Tenker ikke prismessig, men med tanke på at hvis det ene "klikker" så har man fortsatt et som (forhåpentligvis) funker.

     

    M.V.H. Øyvind

  3. Var så opptimistisk at jeg skulle prøve å legge inn "Medal of Honor" i dag, det skulle vise seg å være heller vanskelig... Når innstallasjonen var kommet ett stykke på vei, kom det opp at det var en "i/o device error", noen som vet hvordan man fikser dette? Har lett etter noen innstillinger som omhandler dette i, men kan ikke si jeg finner noen. Prøvde så å bruke brenneren til å innstallere spillet, og da funket det helt fint med en gang... Har også hatt noen problemer med dvd-avspilling, hvor dvd-romen pluttselig begynner å leve sitt eget liv, og hopper fram og tilbake i filmen, uten at jeg gjør noen ting som helst, er det en sammmenheng her? Dvd-spilleren står som secondary master og brenneren som secondary slave, bruker for øvrig også windows xp som opperativsystem.

     

    Kan noen PLEASE hjelpe meg med dette problemet???

     

    På forhånd takk!

     

    Hilsen Øyvind

  4. Har ett Gainward gf4ti4400 "golden sample" skjermkort og er på ingen måte fornøyd med tv-ut bildet. Er grovkornet, virker som det rett og slett er elendig oppløsning. Har lastet ned og innstallert de nyeste driverne fra nVidia, uten at det hjalp i det hele tatt. Noen som har samme problemet? Og eve. en løsning på det? I tillegg sliter jeg med at for å få rett oppløsning på tv'en, så må jeg ha samme oppløsningen på skjermen, selv om man liksom kan velge forskjellige oppløsninger for skjerm og tv. Hvorfor er det slik? Er jo komplett idiotisk at man skal være nødt til å ha 800x600 på pc-skjermen for å kunne se hele bildet på tv'en, eller???

     

    PS! Trenger ikke å høre at ati har bedre tv-ut enn nVidia, for det hjelper meg ikke så mye :smile:

  5. Har ganske nylig kjøpt ny pc, med blant annet ovenfornevnte skjermkort. Har nå prøvd og koble til tv-en for å kunne se dvd, men er ikke særlig imponert over kvaliteten... Virker som bildet ikke oppdateres hurtig nok på tv'en, noe som resulterer i horisontale linjer på tv-bildet. Har koblet til tv'en via scart-inngangen da det ikke er noen andre former for inngang (utenom antenne)på denne forholdsvis gamle tv'en. Kan det være det som er problemet? Noen som har løsningen på dette problemet?

     

    Hilsen Øyvind

  6. Har tenkt til å scanne inn noen fotoalbum fra barndommen, og det jeg lurer på er om det finnes noe program som gjør det enkelt å legge til tekst til bildene? Er tross alt skrevet tekst til hvert enkelt bilde i albumene, og ser for meg at det kan være en stor fordel å få med denne teksten når man lagrer bildene på harddisk eller cd-plate... Er ikke så enkelt å huske alt fra bildene ellers, og det er jo lett for at det blir veldig mye arbeid å gjøre dette, eller???

  7. Heisann!!!

     

    Lurte på om noen vet om ett/flere programmer som kan brukes til å rippe lyd fra streaming filer via internett? Tenker da først og fremst på det å kunne ta opp lyd fra f.eks. konserter som ligger ute som windows media streaming... er jo ikke så interessant å ta opp bilde også, da dette som regel er av rimelig dårlig kvalitet... (men tar gjerne i mot tips om programmvare som takler det også). Burde jo være mulig å ta opp slik lyd/musikk, ettersom man kan spille det av? (eller er jeg helt på jorde her?)

     

    På forhånd takk for hjelpen

     

    M.V.H

     

    Hilsen Øyvind Eggen

×
×
  • Opprett ny...