Gå til innhold

ResidentDante

Medlemmer
  • Innlegg

    511
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ResidentDante

  1. Craque skrev (På 16.8.2022 den 12.15):

    Jeg har nylig kjøpt meg en series S. Ble dog litt overasket da jeg innså at jeg faktisk må kjøpe lisens eller betale en mnd pris for å spille online på FIFA. Ser at de tyner ut hver eneste kr ,- nå om dagen. 

    Lurer derfor på om Forza Horizon 5 er likedan? Må man betale lisenser for å nyte dette spillet også etter at det er kjøpt? FIFA er jo noe spesielt, men føler hele greie der er å spille online mot folk på nettet enten i form av FUT e.l. 

    Takk for svar. 

    Angående Forza Horizon 5

    Utenom at du trenger Xbox Live Gold for å spille online (det må du for alle spill), så er det ikke noe season pass type greier i FH5. Du kan kjøpe bilpakker og en ekstra øy å kjøre på. Men ingenting av det er nødvendig for å runde spillet i singleplayer eller delta i multiplayer race.

  2. G skrev (På 9.4.2022 den 3.08):

    Kunne noen ha brutt ned de forskjellige tilgjengelighetene en har som abonnent og ikke-abonnent på Xbox på en lettfattelig måte.

    I dag har jeg Xbox GamePass Ultimate. Da regner jeg med at mye av spill jeg spiller der ikke er tilgjengelig etter abonnementets opphør. Hva med online-delen av spilling, altså hva er minste type abonnement for å holde liv i den muligheten? Må si at jeg ikke har satt meg for mye inn i tingene, da jeg bare hoppet rett på Ultimate i første omgang.

    Spill kommer og går med jevne mellomrom på Gamepass biblioteket, men dette varsles så du kan planlegge om det er ett langt spill du skal fullføre. Når de først ankommer på Gamepass er de mer enn lenge nok der til å fullføre de altså.

    Oppsummert abonnenter:

    • Gold: Gir tilgang til internettspilling mot andre
    • Gamepass: Gir tilgang til Xbox sitt utvalgte bibliotek av spill, men ikke Gold.
    • Gamepass Ultimate: Gir tilgang til de overnevnte spilla på Xbox, samt EA Play sine og gir deg Gold tilgang.

      Gold 59kr + Gamepass 99kr i måneden lønner seg ikke, går får Gamepass Ultimate til 125kr i måneden :)

      Dersom du kjøper hvert spill individuelt og bare vil spille med andre online kan du velge Gold til 59kr i måneden.
    • Innsiktsfullt 1
  3.  

    Ja, men jeg får ikke kjøpt noe vi Xbox Live med norsk VISA før de åpner for det ved norges lanseringen 5. september.

     

     

     

    Jeg trodde også det var slik, men som nevnt over her:

    -Sett region til USA i settings

    -gå til payment options

    -slett kortet du har lagt inn

    -legg inn nytt, det samme kortet, men skriv f.eks CA og et eller annen 5-sifret zip-code

     

    zimzallabimm! Ikke nok med at det fungerer, men du får i tillegg handle til amerikanske hubbabubba-priser :w00t:

     

     

    Damn, nice og DLC funker med den europeiske utgaven av spillet?

  4.  

     

    Dere som spiller titanfall. Får dere mye screen taering? Ellers er spillet morro

    Skaffa meg spillet et par dager sida og har ikke merket det i noen større grad. Bare av og til, nesten på en slik måte at det ser ut som en visuell effekt som bare skjer nå og da :p

     

    Noen som vet om jeg kan kjøpe Titanfall map season pass på amazon.co.uk og får det til å funke på Xbox One'en min i Norge?

     

    Gamertag om noen vil adde meg forresten: ResidenDante

    Season pass er vel billigere å kjøpe fra xbox live?

     

     

    Ja, men jeg får ikke kjøpt noe vi Xbox Live med norsk VISA før de åpner for det ved norges lanseringen 5. september.

  5. Dere som spiller titanfall. Får dere mye screen taering? Ellers er spillet morro

     

    Skaffa meg spillet et par dager sida og har ikke merket det i noen større grad. Bare av og til, nesten på en slik måte at det ser ut som en visuell effekt som bare skjer nå og da :p

     

    Noen som vet om jeg kan kjøpe Titanfall map season pass på amazon.co.uk og får det til å funke på Xbox One'en min i Norge?

     

    Gamertag om noen vil adde meg forresten: ResidenDante

  6. Unboxing av Prestige og Hardened Edition til XBO.

     

    http://youtu.be/Wb6zrjuFPVw?t=1m1s

     

    Kul! Ser at cdon.com lister den for 1199 hittil, litt bratt pris i mine øyne. Gleder meg stort til Ghosts nå, jeg vil ha det til PS4, men er redd jeg ikke får tak i en maskin før jul. Jeg må greie å holde meg fra å kjøpe spillet på 360'en min. Vil gjerne oppleve dette års COD på ny maskinvare og grafikk deretter :)

  7. Det virker som de som ikke likte bilkjøringen i GTA 4 liker den i GTA 5, og omvendt.

     

    Kjøringen er lettere og det virker som om den er laget for at barn skal klare å kjøre bra i spillet. Bilene sitter klistret til veien i svinger.

     

    Fjæringene og dekkgrepet var løsere i GTAIV, det gjorde det mer utfordrende og artig å kjøre etter min mening. Men er absolutt bra i GTAV, men synd de måtte gjøre det "lettere" fordi så mange klagde at det var vanskelig i GTAIV.

    • Liker 1
  8. Jeg husker det spillet som virkelig imponerte meg var WipEout, jeg og en kamerat bare måpte på den utrolige 3D grafikken, den fete technomusikken fra ekte technoband og den langt mer "voksne" stilen spillet hadde. Det passet perfekt med overgangen vår til tenårene fra de mer "barnslige" og koselige 16-bit 2D spillene. Selv om Ridge Racer var en bra arkadeport, syns jeg WipEout hever seg en del hakk over det spillet: Det var langt flere baner (med stor variasjon i utseende og landskaper), grafikken var lynkjapp og musikken flere klasser over den nesten latterlige japan-elektronicaen i RR.

    http://www.youtube.com/watch?v=bJAXNJeib58&hd=1

    HD link: http://www.youtube.com/watch?v=bJAXNJeib58&hd=1

    • Liker 1
  9. lol det e jo det de har gjort, begge analog stikkene er i hovedposisjonen. dessuten da slipper man å holde tomlene skjeivt når man spiller fps, virker bare heilt feil.

     

    Hovedposisjon er ikke å stappe stikkene nedenfor ideelt holdegrep. I bilspill så spiller man jo med venstre stikke, samme er spill hvor kun en stikke brukes. Greit at i FPS/third person shooters så bruker man begge stikker, men ellers er det jo ingen logikk å sette d-paden i hovedposisjon. Det henger bare igjen fra PS1 sin overgang fra kun digital til analogstikke kontroll, med introduksjonen av "DualShock" kontrollen. At Sony har beholdt den designen, som tydelig var bare en måte å stappe inn to stikker inn på en eksisterende kontrollform og velge å beholde den uendret i tre generasjoner er latterlig.

     

    Stikkene på PS4 er betydelig lenger fra hverandre og grepet er endelig stort nok for vanlige hender. De har også innover bøyde topper på stikkene og triggerene bøyer seg også riktig vei denne gangen og er faktiske triggere og ikke bare knapper.

  10. Kjempebra at Sony har tatt kritikken til seg og endret kontrollen. Jeg syns PS3 kontrolleren var en stor skuffelse. Grusomme triggere, altfor løse analogstikker og de var buet feil vei. En perfekt PS4 kontroller hadde vært om de bytta d-pad og venstre stikke sin plass. Sony tror visst fortsatt at d-paden skal være den sentrale styringsformen i 2013 og plassert den i hovedposisjon....wtf?!

    • Liker 2
  11. Jeg har Xbox 360 slim

     

    Nice! Da gjør du følgende: Kobler Xboxen til skjermen med HDMI, så tar du den kabelen som fulgte med Xboxen, og bruker kun den rød og hvite lydkabelen til anlegget ditt. Dersom anlegget kun har jackinngang (samme som på en ipod) så finnes det overgang fra den rød/hvite pluggen til jackplug på Clas Ohlson for en veldig rimelig penge :)

  12. Hvilken Xbox 360 versjon har du? Har du den modellen som kom før HDMI utgangen ble lagt til?

     

    Høytalerne dine må kobles med den tradisjonele (hvit/rød) stereolyden ja, det er ikke et surroundanlegg. Det har heller ikke optisk inngang.

  13. Hvis du flytter mye mellom to lokasjoner bør du vurdere å skaffe en ekstra Xbox 360, eventuelt en gammel brukt en. Profilen og savene dine kan du ha online (så fremt du er gullmedlem) og bare spille videre på maskinen (lokasjonen) du er på uten å flytte hele konsollen.

×
×
  • Opprett ny...