Gå til innhold

Sneeky

Medlemmer
  • Innlegg

    173
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sneeky

  1. Jeg er igrunn enig med N1ko på mange punkter. Men er den del "enkle" forklaringer på det. Jens sa i sommer en gang at han ønsket folk skulle modde spille til noe helt nytt. Med det så menes det at spillet skal være ganske simplet slik at mye annet kan utvide det.

     

    Jeg vet ikke hvor stort team de moddene du har nevnt har, men MC blir bare utviklet av 1 om gangen, av og til 2.

  2. fra manifestet om hvordan han syns det var å leve "dobbelt liv"

     

     

    Obv har han fått inspirasjon fra Dexter. Sad, but true.

     

    Trenger ikke være inspirert av figuren fra Jeff Lindsays bøker, er jo soleklart at han måtte leve et dobbeltliv, det må/bør jo alle som driver med lyssky virksomhet.

     

    Det står et annet sted i boken at han så på Dexter. Men, det trenger ikke ha noe med han som person å gjøre. Det er jo en generelt artig serie. Konseptet dobbelt liv er mye eldre enn Dexter.

  3. Create and wear a police combat uniform replica. Make serious efforts in recreating credible insignias, ID and marks. Study media pics of SWAT agents from your country. This will create confusion and hesitation when engaging hostile agents and should buy you at least 1-2 extra seconds. These extra seconds will give you the edge you need in order to neutralise any potential threat (2 head shots).

     

    Hva han skriver om anskaffelse av politiuniform. Jeg blir skremt over hvor mye jobb som ligger i dette manifestet. Har skummet noen titalls-sider her nå, og som han skriver så har han jobbet med denne "operasjonen" i 5 år. Har hardt for å tro at moren som bodde med han ikke kan ha hatt mistanker.. Han skriver også om hvordan man skal lure sine kjære til å ikke se igjennom løgnene, men allikevel.

     

     

    Han var i Praha i fjor for å skaffe våpen og slikt. Mens han var der fikk han noen til å lage utstyret for å kle seg ut, også tok det med hjem igjen.

  4. Han har selv skrevet i manifestet at han bare har skrevet halvparten selv.

     

    Det er også et punkt hvor det inngås hvordan rettsaken skal legges frem, samt flukt fra fengsel etc. Han skal ha gravd ned kasser med utstyr utenfor fengslene.

     

    Det er for langt til å pste, men se "3.70 Court/trial statements for Justiciar Knight and other patriotic resistance fighters after an operation "

  5.  

     

    Enig i mye av det du sier her, men dessverre tror jeg for folk flest er det dog noe knotete i forhold til Facebook. Vist folk skal ta i bruk tjenesten må det være enkelt.

     

    Men jeg liker konseptet veldig godt til nå :)

     

    Det er svært enkelt til å begynne med, og mens man holder på oppdager man hva det kan brukes til. Har masse non-tech venner som fikk det fint til uten at jeg forklart.

     

    Send meg en mail ([email protected]) så kan jeg se om jeg får invitet noen når det åpner igjen.

  6. Har brukt g+ i snart en døgn nå. Fått et par venner med. Det er helt utrolig. UIen er nydelig, kjempe brukervennlig. Android appen med auto-upload av bilder er herlig.

    Kommer aldri til å bruke skype mer, mye enklere å starte en hangout med noen venner.

     

    Det er en god blanding av twitter og facebook. Man velger selv hvor åpent det man sier er. Man adder ikke som venner, men man følger som på twitter. Man har bare tilgang til public delen til en annen person intill den personen putter deg i en annen circle. Tar litt tid å få hode rundt, men fungerer svært godt.

    • Liker 1
  7. Usa og Nato er i Libya for å kaste ut Kina og Argentina som begynte å deale med oljen der. Det er ikke et humanitært oppdrag. Libyas transitional government består av amerikanere, så selvsagt vil de ikke ha et valg. De vil ha sine egne inn i toppen så de kan beholde sine interesser :)

     

    Anbefaler alle å lese FN's Human Rights Concil's rapport om Libya fra 1. juni.

×
×
  • Opprett ny...