Gå til innhold

crimson

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av crimson

  1. Hei,

     

    Vurderer kjøp av ny pc og ser at denne er på tilbud. Er denne ok, eller bør jeg oppdatere komponentene (f.eks minne)?

     

    Komplett Gamer i05:

    http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10274

     

    PC`en vil bli brukt til spilling/surfing/media. Når det gjelder spill må jeg ikke ha den beste grafikken på maks, men det skal være spillbart. Vil den f.eks være bra til Mass Effect 2 og COD:MW2?

     

     

    Crimson

  2. Den er ikkje sluppet i Norge, men mange internettbutikker selger import fra Japan eller USA. Eg kjøpte min PSP for litt under ein månad sidan. Er storfornøgd. Datakjeden selger den japanske versjonen, men den koster over 500kr meir enn andre internettbutikker.

     

    Crimson

  3. Til Rampage

     

    Du bommer ;)

     

    Det er lenge sidane eg handla så det kan jo hende at det har gått til h**vete etter det.

     

    Det tok forresten lang tid før eg fekk varene mine, men eg fekk i det minste ein e-post om at forhandleren i england var utsolgt.

     

    Kommentarane til nettstedet på furumet var så godt som berre negative. Årsaken til at eg posta forrige beskjed var at eg har hatt positiv/ok erfaring med dei og synest det var overkjøring på forumet. Eg har ikkje forbindelse med dei (bortsett fra at eg har handla der ein gong).

     

    Jalejale:

     

    Min bestilling var gjort 24/11-2004 (playx.no) og varene vart sendt fra 25/11-2004 til 03/01-2005. Eg fekk dei litt etter dei var sendt. Prøv å ta kontakt med dei igjen og gje beskjed om at du vil bruke angrefristen om dei ikkje gjev tilbakemelding snart. Dersom dei ikkje gjev tilbakemelding bør du ta kontakt med banken di for å annulere kjøpet.

     

    PS: Ikkje alle butikker er perfekte. Fekk ein gang ein lion-sjokolade som var tørr og ekkel når eg handla fra netshop.

     

    Mvh

    Bjørn-Are

  4. Hei,

     

    Eg har ein NEC2510 og har prøvd å brenne ut nokre DVDar med musikkvideoer. Når eg prøver å spille dei brente filene av får eg feilmelding (både i PC`en og i DVD-spilleren). Dei originale filene som ligg på harddisken er spillbare. Er det brenneren eller er det DVD-platene som er problemet? Platene er "That`s Write! DVD+R"

     

    NB: Brenning på CDR er ikkje problem.

     

    Mvh

    Crimson

  5. Eg har fått besjed om at mitt ADSL-modem (Zyxel Prestige 600 series) bruker 192.168.1.1 til 192.168.1.254 fra min ADSL-leverandør. Problemet mitt er at min ruter og bruker desse intervalla. Ifølge ADSL-leverandøren kjem eg ikkje på nett så lenge ruteren bruker samme intervall. Eg har denne ruteren:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...19&GrpID=2&s=pl

     

    Er det nokon som veit korleis eg kan bruke andre ip-adresser til denne ruteren?

     

    Ein kompis har samme ruter, men ein anna ADSL-leverandør. PC`en min fungerer bra på denne.

     

    Mvh

     

    Crimson

×
×
  • Opprett ny...