Gå til innhold

sportyboii

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sportyboii

  1. Link fører bare rett til samle/hovedside for motherboards.

    Men ja det finns hovedkort som leveres med wifi modul slik at du ikke trenger å handle det i tillegg.

    Men dette er ofte kun på allerede dyre deluxe utgaver av hovedkort , mao ikke alltid vært det om du ikke allerede skal ha en slik deluxe utgave av et hovedkort.

     

    Ja jeg fant ut at jeg linket feil, men tydligvis faller komplett.no ned i 5minutter nå og da de siste dagene har jeg merket(?) så fikk ikke rettet på det helt med en gang. Tenkte egentlig på http://www.komplett....aspx?sku=760429 .

     

    Ikke det at jeg skal ha den beste og dyreste pcen, men om jeg legger igjen itt penger i et godt hovedkort, samt får med wifi, så har jeg endel oppgraderings muligheter i årene fremover(??)

  2. Vi snakker om PCIe power, dagens skjermkort kan trekke opp til 250W og bare 75W kan leveres gjennom PCIe-sporet. For å dekke det økte effektbehovet føres det derfor kabler direkte fra strømforsyningen til skjermkortet.

     

    Så evt om jeg skulle ha noe sterkere så må jeg ha en ekstra kabel fra skjermkort til strømforsyning? +(jeg må vel kanskje ha ny strømforsyning da i og med at mitt er sykt gammelt?)

  3. Jeg har lyst på et nytt skjermkort, mitt begynner å bli endel år gammelt, men trenger ikke det beste.

    Spiller spill som starcraft 2 og diablo 3, men skjermkortet jeg har nå må jeg spille på litt lavere oppløsning for å få en fin flyt i spillet.

    Vil ikke bruke så altfor mye penger men når jeg først skal kjøpe et nytt skjermkort må det være endel forskjell på det.

    Noen som kan gi meg en pekepinn på noen nye skjermkort jeg kan se på? Har lest litt rundt omkring og noen skjermkort trenger jeg en egen strømkabel til, evt er dette vanskelig å koble opp osv?

     

    Tusen takk for all hjelp.

     

    Min maskinvare ser du under her.

     

    Minne: Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 8GB

     

    Strømforsyning: Silver Power SP-SS400 400W PSU

    ATX 12V V2.2, 80 Plus, Standard, 2x 6pin PCIe, 4x

     

    Prossesor: Intel Core? i3 Dual Processor i3-530

    Dual Core, 2.93Ghz, Socket 1156, 4MB, 73W, Boxed w

     

    Hovedkort: MSI H55M-E33, H55, Socket-1156, DDR3

    DDRIII, mATX, 1xPCI-Ex(2.0)x16, GbLan, OC Genie, D

     

    Skjermkort: Gainward GeForce GT240 512MB PhysX CUDA

    PCI-Express 2.0, GDDR3, DVI, native-HDMI, HDCP, Gr

  4. Hei,

    ser at det er flere som har det samme som meg: At telefonen er treg i menyer og kontakter o.l. Bruker minst 1 sekund fra jeg trykker på Home-knappen til det faktisk skjer noe. Ofte er det oppe i 3-4 sekund. Samme med låseknappen. Det er jo så forferdelig plagsomt, spesielt så ofte som en bruker Home-knappen. Ofte kommer ikke program jeg nettopp har brukt opp i "siste program"-skjermen heller.

    Min rootede HTC Desire er mer raskere og mer stabil enn dette.

     

    Men det ALLER verste med Samsung S3 er at lyden er så sinnsykt HØY, selv på det aller laveste. Dette gjelder varsel, ringetone og alarm. Jeg har stilt alt på det minste inne på innstillinger.

     

    Jeg har måtte gå såpass langt at jeg har teipet en teipbit over høytaleren for å overleve evt varsel om natten. Men nå er jo problemet at lyden er altfor lav igjen. Jeg hører den ikke i lomma på maks volum ved vanlig innestøy.

    Så jeg bare lurer på hvordan alle andre klarer seg med den høye lyden? Ingen andre som har reagert på det? Kan det være at telefonen har en feil?

     

    Jeg tror faktisk jeg skal levere den inn på angrerett; tregheten og den høye lyden er en dealbreaker for min del. Det er veldig synd, for ellers er det en knalltelefon.

     

    Tore

     

    Jeg har ikke hatt det problemet du påpeker her med lyden, når jeg har på det laveste alternativet så hører jeg den nesten ikke i vanlig innestøy.

  5. Jeg har nå hatt min galaxy siden august(?) og batteriet begynner å bli dårligere og dårligere.

    Hvor lenge varer deres batteri med middels+ bruk?

     

    Når telefonen min står til lading og jeg bruker den, så bruker den mer batteri enn den lader, er dette riktig? Sykt irriterenes at jeg ikke kan bruke telefonen når den har lite strøm og lader seg..

     

    Har mistet den noen ganger i bakken og skjermen er knust, men dette skal vel ikke ha noe å si...

  6. Lever du i Iran eller? Menn og kvinner er likeverdige, og burde så absolutt være likestilte. Jeg behandler damer bedre enn jeg behandler menn (jeg holder ikke bildøren for menn osv), men det er alt. Kommentarer som din er grunnen til hvorfor kvinner aldri blir likestilte med menn, selv her i Norge.

     

    Så absolutt ikke, i hovedstaden om du vil vite. Men det er bare mer sosialt akseptert. sånn er det enten man liker det eller ei.

  7. Mener å ha lest en gang for lenge siden at Playstation ikke kommer til å få crossgame chat.

    Jeg har lest det selv, men om jeg ikke husker feil var dette snakk om ps3? Ps3 kunne ikke få en slik oppdatering grunnet det taterfyrings nevner under her.

     

    Jeg tror PS3 ikke fikk det på grunn av noe greier med måten systemet deler minnet, men jeg anser det som nesten 100% sikkert at det vil være på PS4.

     

    Ja stemmer, håper de virkelig får dette inn med ps4, ellers er det fare for at endel kommer til å kjøpe xbox neste konsoll.

     

    Noen som vet når neste Spill messe er, da kanskje sony kommer med noe informasjon om ps4?

  8. Ulempen er at du er løs.

     

    Fordelen (for menn) er at du er lett bytte.

     

    For en herlig kommentar, må si meg helt enig.

     

    Jeg syntes selv at 20+ for en jente er for mye, sorry for å si det, men det er faktisk forskjell på gutter og jenter på akkurat det der.

    På gutter er det vel ubetydelig hvor mange de har hatt sex med,men uansett når en jente spørr så sier jeg alltid 8 og alle er fornøyde.

  9. Jeg spurte en gang en ekspeditør på en fotobutikk om hvordan det egentlig føltes å bare være utstillingsvinduet til nettbutikken i samme kjede. Jeg fikk ikke akkurat så god service etter det spørsmålet. :hrm:

     

    ha ha, morsomt at du turte å si det :)

     

    Jeg går for kameraet Nikon 1 J2, da dette er satt ned til 2499,- på Japan photo, regner med at pris nedgangen kom pga de nye modellene som kommer i februar. Jeg trenger ikke det nyeste og flotteste så dette passet meg midt i blinken.

    • Liker 1
  10. At messi vant gullballen kan jeg være enig i.

     

    Men fifa best XI er helt på jordet.

     

    "Pep Guardiola was once again voted into the shortlist for Coach of the Year, despite winning only the Copa Del Rey, while league winning Coaches like Jurgen Klopp and Calcio’s very own Antonio Conte were left behind."

     

    http://forzaitalianfootball.com/2013/01/wheres-the-love-italian-football-left-in-the-cold-yet-again-by-fifpro-world-xi/

  11. Hei folkens, Jeg har et par spørsmål angående valg av kamera. :hmm:

     

     

    Jeg har ingen spesielle settinger jeg kommer til å bruke kameraet noe mer enn andre, blir vel sånn typisk endel om sommeren, ferieturer, båtturer,landskap og når jeg er med venner osv.

     

    Det jeg er på jakt etter er et kamera som fine bilder og som tar bildene fort, kan ikke si jeg er noen fotograf men de tidligere kameraene jeg har hatt, sånn typ exilim osv tar bildene alltid så tregt, jeg får liksom aldri den "in the moment" bildene.

     

    Etter den resourcen jeg har gjort selv og tittet på tester osv så har jeg kommet fram til at jeg har mest lyst på nikon 1 v1, eneste drawbacket er at jeg må kjøpe en ekstra blitz som koster 1000+, og da blir det kameraet litt dyrt. Sitter litt på hekken og vet ikke helt hva jeg skal gjøre, er endel andre kameraer på markedet men vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram da alt er så nytt og fremmed for meg, har ikke lyst å gå i en rottefelle.

     

    Syntes forresten Nikon 1 V1 Ser helt fabelaktig ut, noe som å er et pluss.

    Jeg er ikke på utkikk etter de store speilrefleks kameraene men noe på samme størrelse som den nevnt over.

     

    Prisklasse jeg er ute etter er forsåvidt rundt 3000 ish, eller billigere.

     

    Om du har et innspill, eller tips så værsåsnill kom med det, eller linker til noen andre kameraer jeg burde tatt en titt på!

     

     

     

    Takk for hjelpen. :w00t:

  12. du må nok kjøpe deg den norske versjonen(den skadinaviske), får den billig på gamestop.. all dlc er regional låst.. kjøpe spill i utlande gjør man bare hvis man er 110% sikker på at mann ikke kommer til å kjøpe dlc'en... land er fast og kan ikke skiftest...

     

    Kan man kjøpe spill i utlandet og fortsatt spille online? Altså om jeg kjøper black ops2 i usa, kan jeg spille dette online i norge med mine venner?

×
×
  • Opprett ny...