Jump to content

sportyboii

Medlemmer
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Hei, noen som har fått prøvd denne betaen? Har lastet ned og såvidt startet. (lvl 2 atm) Men noe som irriterer meg grenseløst er at den teksten på quest osv er så utrolig liten når man spiller på TV. Noen som opplever det samme? Bør komme en måte å rette dette på asap!
 2. Okei takk slai! Har vært å snakket med både trevor og lester, men får ikke noe oppdrag enda. Når jeg ringer lester så kan jeg bare få satt en dusør og funnet en bil ellernoe. Ja de andre som nevnte har jeg også, gerald, simeone, lamar og ron. men er liksom samme kjedelige oppdrag!
 3. Hvordan får jeg litt vanskeligere og nye oppdrag ? får veldig mye av gerald men har liksom gjort de samme oppdragene om og om igjen.. Er nå på level 18...
 4. Ja jeg fant ut at jeg linket feil, men tydligvis faller komplett.no ned i 5minutter nå og da de siste dagene har jeg merket(?) så fikk ikke rettet på det helt med en gang. Tenkte egentlig på http://www.komplett....aspx?sku=760429 . Ikke det at jeg skal ha den beste og dyreste pcen, men om jeg legger igjen itt penger i et godt hovedkort, samt får med wifi, så har jeg endel oppgraderings muligheter i årene fremover(??)
 5. Om man kjøper http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=760429 Relativt dyr, men det står at det er wifi? Altså, om jeg kjøper dette slipper jeg da unna trådløst nettverkskort da? Eller er dette noe annet? Edit : riktig link ; http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=760429
 6. Det er noe som skurrer her, fikk du heller ingen venner når du studerte? Vel om du starter å studere igjen til høsten sa hadde jeg lagt fra meg pcen, å tatt del i fadderuken. Her blir man jo fort lett kjent med 20-30 stykker og man finner fort sin egen lille gjeng.
 7. Så evt om jeg skulle ha noe sterkere så må jeg ha en ekstra kabel fra skjermkort til strømforsyning? +(jeg må vel kanskje ha ny strømforsyning da i og med at mitt er sykt gammelt?)
 8. Okei tusen takk for tipset, tror nok jeg skal gå for det, approp det pin greiene, er det hovedkortet mitt som begynner å bli litt utdatert da det kan bare ta noen skjermkort pga pin?
 9. Jeg har lyst på et nytt skjermkort, mitt begynner å bli endel år gammelt, men trenger ikke det beste. Spiller spill som starcraft 2 og diablo 3, men skjermkortet jeg har nå må jeg spille på litt lavere oppløsning for å få en fin flyt i spillet. Vil ikke bruke så altfor mye penger men når jeg først skal kjøpe et nytt skjermkort må det være endel forskjell på det. Noen som kan gi meg en pekepinn på noen nye skjermkort jeg kan se på? Har lest litt rundt omkring og noen skjermkort trenger jeg en egen strømkabel til, evt er dette vanskelig å koble opp osv? Tusen takk for all hjelp. Min maskinvare ser du under her. Minne: Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 8GB Strømforsyning: Silver Power SP-SS400 400W PSU ATX 12V V2.2, 80 Plus, Standard, 2x 6pin PCIe, 4x Prossesor: Intel Core? i3 Dual Processor i3-530 Dual Core, 2.93Ghz, Socket 1156, 4MB, 73W, Boxed w Hovedkort: MSI H55M-E33, H55, Socket-1156, DDR3 DDRIII, mATX, 1xPCI-Ex(2.0)x16, GbLan, OC Genie, D Skjermkort: Gainward GeForce GT240 512MB PhysX CUDA PCI-Express 2.0, GDDR3, DVI, native-HDMI, HDCP, Gr
 10. Jeg har ikke hatt det problemet du påpeker her med lyden, når jeg har på det laveste alternativet så hører jeg den nesten ikke i vanlig innestøy.
 11. Jeg har nå hatt min galaxy siden august(?) og batteriet begynner å bli dårligere og dårligere. Hvor lenge varer deres batteri med middels+ bruk? Når telefonen min står til lading og jeg bruker den, så bruker den mer batteri enn den lader, er dette riktig? Sykt irriterenes at jeg ikke kan bruke telefonen når den har lite strøm og lader seg.. Har mistet den noen ganger i bakken og skjermen er knust, men dette skal vel ikke ha noe å si...
 12. Så absolutt ikke, i hovedstaden om du vil vite. Men det er bare mer sosialt akseptert. sånn er det enten man liker det eller ei.
 13. Jeg har lest det selv, men om jeg ikke husker feil var dette snakk om ps3? Ps3 kunne ikke få en slik oppdatering grunnet det taterfyrings nevner under her. Ja stemmer, håper de virkelig får dette inn med ps4, ellers er det fare for at endel kommer til å kjøpe xbox neste konsoll. Noen som vet når neste Spill messe er, da kanskje sony kommer med noe informasjon om ps4?
×
×
 • Create New...