Gå til innhold

Ripsta

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ripsta

  1. Se her, ja. Her har vi ennå en tørrlagt alkoholiker. En nyvervet kristenmoralist med massemorderfortid som skal ut å misjonere. Forhåpentligvis slipper vi for mye preik siden du heldigvis har et travelt familieliv som begrenser din online tid. Selv har jeg ikke spilt Wow på et år, men jeg slutta ikke fordi det var usunt, eller fordi jeg trodde Blizzard var djevelen. Det ble bare kjedelig, og når ting er kjedelig finner man snart noe nytt som er morro. Jeg spilte Wow i nesten 4 år, men jeg føler på ingen måte at jeg har kasta bort tiden. Jeg hadde veldig mye morro og traff mange hyggelige mennesker, mange som jeg fortsatt har kontakt med, enten i det virkelige liv, eller gjennom andre spill vi koser oss med.

     

    Hva er meningen med livet? Hva skal man bruke tid på? Hva er skadelig å bruke for mye tid på? Om man måler alt i penger og hytteturer er nok gaming skadelig. Dersom man ikke er veldig flink da. Det går an å tjene penger selv på World of Warcraft - tro det eller ei. En sjakkspiller som har dedikert hele sitt liv til spillet, har det vært en smart investering eller en katastrofe? Er det bedre for meg som menneske å bruke 4 timer pr dag på Facebook, enn å bruke 4 timer pr dag på Wow?

     

    Hva skal jeg gjøre når verandaen er malt, ungene er voksne, vedskjulet er fullt, bilen er polert, plenen er klippet og naboen har fått seg en smakebit på bløtkaken jeg bakte i går? Nyte livet? Er ikke det litt...hmm, bortkasta? Nei, jeg er nok i "faresonen". I fare for å kose meg glugg ihjel.

     

    Prøv å spill litt sammen med familien. Spill er ikke kun for nerder i kjellerleiligheten til mor. I nabolaget har det tatt helt av med spilling. "Gammelkjerringene" spiller data som aldri før. Online til og med. Ola & Kari kan trygt spille videre, det er både sunt og god underholdning, for hele familien.

  2. Når det gjelder Eurogamer reviews så har de ca null troverdighet. Sette en fjortis-wannabe-fatal1ty-fps-gamer til å reviewe RPG's er jo dødfødt. De har dessuten reviewa Xbox360 versjonen, og så vidt jeg kan skjønne er der en del problemer med den. Svar til Whalecore i spoilertags.

     

     

    Genialt spill!

     

    Sitter fast i Volcano Keep

     

     

    The test of the Masters: Skal klare 4 tester for de forskjellige master-folka. Det har jeg gjort, men Ignatius nekter å snakke med meg. Det siste han sa var "Soon we will be able to accept you into the convocation of mages." Noen som har gjort dette? Mulig det er en lvl-requirement på det?

     

    Har snakket med alle folkene i Volcano Keep og ingen av dem har noe interessant å si. Eneste jeg ikke har gjort var å finne han karen som gikk seg vill når han plukket blomster for Abrax. Noen som vet hvor han befinner seg? Denne delen av questen tror jeg ikke har noe med Master-questen å gjøre, fordi jeg fikk sagt til Ignatius "I've completed the test for Master Abrax" etter jeg plukket blomster for han.

    Det har jeg sagt om alle testene, rart at jeg

    
    

    ikke kommer videre. :l

     

     

    Han har ikke noe med Master questen å gjøre, men hvis du finner han så får du 150 exp tror jeg, pluss at han har noe stash du kan loote. Han er død og ligger i skogen sør for Volcano keep. Hvis du går sørover fra Volcano Keep mot Tilda's Farm og tar til venstre inn i skogen før du kommer ned til farmen vil jeg mene han ligger der inne et sted.

     

    Har du gjort alt i Harbour City? Det er 5 master tester. Testen til han Pallus innebærer at du gjør masse oppdrag nede i Harbour City for 3 andre Order-folk der nede. Snakker timesvis med questing =)

     

    Når du har gjort tingene blir du mage og får pew-pewe litt med fireballs og sånt snacks. MEN jeg må få anbefale å skille staff fighting. Det tar helt av etterhvert, feier lett over en flokk med 5 Black Wolfs på få sekunder.

     

  3. Risen er ute. Dette ER Gothic 2, som i min mening er det beste rollespill noen sinne (Og ja; Jeg har spilt ALT). Har spilt det 7-8 timer til nå og det har ikke krasja en eneste gang. Har sett svært lite til andre typer bugs også, f.eks clipping. Dette er et vanskelig spill. Her må man lære motstanderne å kjenne og time angrep og forsvar, i motsetning til Oblivion hvor man bare hamrer løs.

     

    Hvis man spiller nøkternt og samler planter og kjøtt underveis går det veldig fint. Om man ikke gidder å loote og bare kaster seg ut i kamp, sliter man fort med manko på healing potions.

     

    Storyen er akkurat det samme som Gothic 1-3. Den navnløse helten som er vasket i land på en øy etter et forlis. Mystiske ting skjer overalt og ruiner stiger frem (Risen) fra jorda. Mye å utforske, til tross for at spillområdet ikke er i nærheten av Oblivion's størrelse. Alle dialoglinjer er voice-acta, og det er stort sett bra kvalitet, selv om noen stemmer ofte går igjen.

     

    Saving/Loading er raskere enn Gothic 3 (særs raskt med SSD disker i raid =) ), og det trengs. Spesielt om du går magiker veien. Man får mange relativt tøffe fighter tidlig, og stavkjemping tar litt tid før man får dreis på.

     

    Ellers er det en sømløs verden med interessante ting å se overalt, og exploration blir belønna. Etter hva jeg kan huske er det kun litt loading når man skal inn og ut av hovedbyen Harbour City. Etter litt save/load testing virker det for meg som om kister har fast innhold nå, ikke random content som tidligere Gothic spill.

     

    Kongespill 10/10

  4. Spill som jeg umiddelbart tenker på:

     

    Wheel of Time

    Dark Messiah of Might & Magic

     

    Nosferatu: The Wrath of Malachi

    Clive Barkers Undying kan nevnes (sent 1800/tidlig 1900-tall setting)

     

    Andre riktig gamle spill:

    Die by the sword

    Ultima Underworld 1 & 2

    Mezzoberranzan

     

    Man bør nok være blodfan for å få noe særlig ut av disse gamle titlene i disse moderne spill tider.

     

    Ellers er jo Daggerfall og Morrowind nevnt, forgjengerne til Oblivion. Disse kan jo spilles i FPS modus.

     

    Thief serien er viktig å få frem her. Alle 3 spillene er meget bra, selv om de handler mer om sniking enn "dash & slash".

     

    Heretic 1 & 2

    Hexen 1 & 2 + expansions

    Disse har mer doom følelse, men er ikke noe futuristisk sci-fi tripp på noen måte. Det handler om den mørke middelalder.

  5. Om du skal henge med helt i toppen av PVP er du avhengig av å skyte inn litt kapital. Det er faktum pr dags dato. Du kommer langt med god micro skills og man kan bygge veldig solide pvp decks for en billig penge. Mange av de gode pvp kortene er av "common" type, og de får man kastet etter seg gratis omtrent. Dette er altså et PVP og PVE spill. I PVE får du helt gratis spille gjennom alt om du vil. Campaigns kan sammenliknes med Warcraft 3, og mange av kartene er veldig bra gjort. Dette kan man spille gratis alene eller sammen med andre. Vil man bryne seg på expert modus trenger man ofte sterkere kort, og de kan koste litt. Man kommer veldig langt, kanskje helt i mål, med 3-400 kr dersom man har undersøkt litt hva som funker i pve.

     

    Ellers anbefaler jeg alle som er interessert i Battleforge å gjøre et søk på Youtube etter "Battleforge Replay Commentary". Da får man opp endel videoer på pve kart, og man finner lett ut hvilke kort som fungerer veldig bra i pve.

  6. Det høres ut som om alle nordmenn tror at spillutvikling, serverhosting osv er gratis. Det er klart at skal bedriftene overleve så må man tjene penger. Phenomic og EA er originale spør du meg. Du finner ikke maken til dette spillet noe sted i alle fall.

     

    Jeg ser ikke problemet. Her er det timesvis med gratis underholdning, og det eneste man hører er syting og klaging. Jeg synes spillet er dritfett. Jeg ser heller ikke forskjellen på å legge igjen penger hos Phenomic kontra Blizzard. Greit, det er ikke et MMO, men alt er serverstyrt pga sikkerhet og kortøkonomi, så teknisk sett kan det godt sammenliknes med World of Warcraft eller andre MMO når det gjelder driftskostnader.

     

    Det at EA gjør spillet gratis er jo selvfølgelig for å dra inn ennå mer folk, som vil legge igjen penger. Når folk først får oppleve gameplayet så er det nok lett å bli hekta.

  7. Total Annihilation og Warcraft 3 er kongene.

     

    Av nyere varianter har vi Supreme Commander og Battleforge. Mange likhetstrekk. Begge har sine styrker.

     

    Det pøses fortsatt ut C&C spill, Red Alert 3 som den sist utgitte i serien, men for min del blir det litt *Gjesp* over hele greia. Underholdende til en viss grad (og Gina Carano kicker jo ass), men det mangler mye i rikdom og finesse i gameplay.

  8. Spiller mest Battleforge nå for tiden. Konge spill. Blanding mellom Warcraft 3 og Magic: The Gathering.

     

    Koster 4-500 spenn. Da får du 3000 BF (Battleforge Points) som du kan kjøpe kort for.

     

    Fins muligheter for å kjøpe ennå mer kort for vanlige penger, men er du litt smart og tålmodig så kan du trade deg til alle kortene via Auksjonshuset. Hvor raskt du kan tjene inn poengene igjen er avhengig av hvor heldig du er med de første kortene du får, og hvor mye du følger med på hva som er de populære kortene innen PVE og PVP.

     

    Gameplay er veldig likt Warcraft 3 mtp micromanagement og pvp. Litt enklere vil de fleste kanskje si, men mange vil også si mer taktisk. Vetta fan om det fins demo til spillet, men det er mye morro for penga selv om du ikke er interessert i å investere i mer kort og ta pvp til nye høyder med Tome-decks (kan sammenliknes med en RTS-MMO hvor du kjøper en random deck og spiller med den i en måned).

     

    Man kan sette sammen både solide PVE og PVP decks fra å handle på AH, uten å kjøpe en eneste random booster pack i spillet, og fortsatt ha BF til overs for å handle spesialenheter, og "spille" Auksjonshuset. Men lider man av samlemani så kan det bli dyrt etterhvert. Selv har jeg vel handlet kort for et par tusen spenn, men så er jeg i den heldige situasjonen at penger ikke er en faktor =)

  9. Har begynt å spille litt Quake igjen (Quakelive). Fant fort ut at Logitech G5 ikke egna seg spesielt til min spillestil. Den blir for klumpete og tung, mister grepet litt, og så orka jeg ikke lenger en ganske fatal bug i setpoint. Om det er kun et Vista problem husker jeg ikke, men enkelte ganger når man beveger på musa og samtidig holder inne en av de programmerbare knappene, så gjør musen et kast slik at du plutselig ser i en litt annen retning. Helt uaktuelt i et skytespill som i stor grad handler om sikting med andre ord.

     

    Jeg bestilte en Razer Lachesis og testa den i noen uker. Fant ut at den var for tung og klumpete den og, samtidig som de programmerbare knappene var ALT for tunge å trykke inn, og rett og slett upålitelige. Man trykker knappen, hører klikket, men man bytter ikke våpen. Irriterende.

     

    Så da er jeg tilbake der jeg var for 10 år siden. Logitech MX518, en videreutvikling av den gode gamle Logitech Mouseman. Jeg kjører 4.12 setpoint driverne siden de nyere driverne suger.

     

    Jeg har bestilt en NZXT Avatar nå. Skal bli spennende å teste. Kunne tenkt meg å teste en Roccat Kone også, får se hvordan Avataren faller i smak.

  10. Aircontrol........NOW!!

    (Og norske servers =P)

     

     

    Men ja...tror dette blir bra når de får knødd seg ut av beta, private servere kommer opp, og mod-teamsa fixer CPMA greiene. Og forhåpentligvis får vi noen bra maps å spille på. Pr dags dato spilles jo kun 3 maps. Stort sett pga at de andre mapsa suger da.

     

    EDIT: Stats og ranking og sånt er noe forbannet piss. Folk quitter før runden er ferdig for å ikke miste stats. Folk stacker teams og spiller så jævlig defensivt...kun pga stats. WTB mer fart og action.

  11. Har stort sett nettopp startet med EVE. Testa trial for ca et halvt år siden, men hadde ikke tid til å starte å spille da. Nå driver jeg med mining for å stable en personlig økonomi på fote. Jeg orka ikke missions spesielt lenge pga at de var alt for lett, og jeg måtte grinde ganske lenge før jeg kom til level 2 missions.

     

    Jeg miner i et 0.5 security system, har vært her i ca 3 uker, spilt 2-5 timer pr dag ca 3-4 dager i uka. Vært ganske laber på aktivitet pga at jeg har flydd stort sett rookie skip og rank1 cruisere, som funker helt ok for mining, men man blir ikke Onkel Skrue på dagen for å si det sånn. Nå er jeg i Mining Barge (Retriever) og tjener ok med ISK. Jeg har haula gjennom 2 high sec og 4 lowsec system tidligere fordi der var det mye bedre pris å få for Tritanium. Nå er det et lowsec system like ved hvor jeg miner som har litt bedre priser pr idag på de 4 typene jeg stort sett får når jeg refiner ore (Tritanium, Pyerite, Mexallon og Nocxium), så jeg hauler 2 hopp gjennom highsec og leverer i et lowsec (0.4) system.

     

    Til nå har jeg mistet 5 skip pga gatecampere og stationcampere i lowsec. 1 rookie ship, 1 Osprey cruiser, 1 Badger og 2 Badger Mark 2. Det er klart at disse skipene ikke koster all verden (taper ca 7 mill isk pr Badger Mark 2 jeg mister) så det er ingen grunn til å syte for min del. Jeg må si at jeg synes piratene lager god stemning i EVE universet. Uten dem hadde det vært ganske tamt og kjedelig å haule mineraler. Jeg har selvfølgelig lært leksa at hauling gjennom lowsec ikke er det smarteste man kan gjøre på ettermiddagen/kvelden, så jeg prøver så godt jeg kan å få gjort slike ting når jeg står opp om morningen og har fri fra jobb f.eks.

     

    Såkalt "Can Flipping" har jeg ikke sett noen ting av. Det gjelder å være litt smart når man velger seg ut et område å sette opp camp i. Jeg fant et highsec område som er som en dead-end, bakom et lowsec område (om man flyr fra JITA systemet må man gjennom 5 lowsec områder før man kommer dit), så det er ikke mye folk som holder til der ute. Alle nye spillere og alle macrominere virker å holde til mye lenger inn i Empire. Det er i hvert fall mange fulle asteroidebelter der hvor jeg holder til, og jeg plus 4-5 andre stk, som jeg ser på en noenlunde fast basis, har ikke sjangs å mine opp alt av Asteroider som fins der.

     

    Jeg synes EVE virker som et ganske spennende sted å "leke", så lenge man tør å ta en risiko her og der. Jeg gleder meg til jeg kan leke meg litt mer ute i lowsec og nosec, muligens sette opp litt månemining og pvp litt med andre i Corp'et.

     

    Noen ting jeg har fått stemplet inn i hjernebarken er i hvertfall at: Aldri fly et skip man ikke har råd til å miste. Jeg FORVENTER å miste skip, derfor forsikrer jeg dem deretter (Full pakke!). Jeg kjøper alltid ny klone etter jeg har blitt "podda". Om man glemmer å oppdatere klonen sin, eller kjøpe ny, skjer det garantert bare en gang =)

     

    GL & FLY SAFE!

  12. OMG! ITS THE FAILBOAT!

     

    Jeg blir så trist... Dette spillet kommer jeg ikke til å kjøpe.

     

    La meg si følgende: Jeg er JÆVLIG glad for at det er Blizzard som utvikler Diablo 3, og ikke noe kompani med en "chip on its shoulder" som skal gjenoppfinne hjulet hver jævla gang med kun et formål for øyet: "Make money!". Dette er jo en pissestråle i øyet på fansen fra 1'ern og 2'ern og en utilslørt råflørt med fjortis-konsollkidsa som aldri har hørt om Fallout før.

     

    Bethesda: Takk skal dere fan meg ha!

  13. Tirion Fordrings quest om å overtale sønnen Taelan Fordring om å forlate The Scarlet Crusade er en av mine favoritt. Kulminerer med en quest som heter "In Dreams". Veldig følelsesladdet quest.

     

    Ellers liker jeg questen om å frigjøre Marshall Windsor fra Blackrock Depths. Aka Alliance Onyxia prequest.

     

    Den desidert beste questchain noensinne må jo uten tvil være Hunter epic weapon questen fra før Burning Crusade. Questitemet som dropper fra chesten til Majordomo. Rewardene var jo veldig bra, og questen var uhyre morsom og utfordrende, i forhold til noe annet solo-content. Sjelden jeg får hjertedunking av et spill, men å soloe de bossene her var meget spesielt. De despawna i 3-4 timer om man ble drept, og hver fight varte vel i 4-5 minutter eller noe sånt. Det var totalt 4 bosser (Silithus, Un'goro, Burning Steppes, Winterspring).

  14. Har testa dette litt. Finner kun en gratis server, og pingen dit virker helt forferdelig. Minner om 200 ms eller mer. Men nå lanseres spillet idag da, så det er mulig de har problemer, eller det ikke fins lokale servere i Norge. Spillet opplevdes som noe buggy for meg. Krasha helt når jeg avslutta, og etterlot noe grafikk artifacts slik at jeg måtte reboote. Spillmessig minner det mye om Q3arena. Får teste litt mer siden og se om forholdene har forbedra seg.

  15. Denne tråden har ingenting med piratkopiering å gjøre. Hvorfor bringer dere det opp engang? Angående å ta backup av spill på dvd/cd-rom så er du beskyttet av norsk lov og kan gjøre dette om du vil. Loven i USA kan være meget annerledes enn i Norge, så om det der er ulovlig å ta backup av spill, filmer osv så er det ikke nødvendigvis slik i resten av verden. Brudd på åndsverkloven skjer først om du distribuerer backup (eller original) til andre personer, som kan nyttiggjøre seg av den uten å betale for seg.

     

    Angående no-cd patch, som tråden handler om, så er dette lov hvis det ikke står spesifisert i en EULA (end user license agreement) at man IKKE kan endre på filer og eller bruke andre filer. Dvs det kommer helt an på spillet og utviklerne hvorvidt no-cd patch (eller crack om man vil) kan nyttes.

  16. Monkey see, monkey do.

     

    Men jeg har forståelse for at folk tyr til guides for å få unnagjort "dritten" så fort som mulig. For de fleste starter vel ikke morroa skikkelig før man er level 70. Jeg har selvfølgelig også forståelse for at enkelte er mer casual enn andre og spiller spillet kun fordi det er morsomt, enten man er level 23 eller 56. Jeg hadde det slik selv når jeg levla min første karakter.

  17. Vista trenger en servicepack, det er få som benekter dette. Men selv med så mange bugs er Vista lysår forbi XP hva gjelder stabilitet. Har kjørt Vista i over et halvt år, og hatt 1 blue screen, forårsaket av nvidia beta drivere. Det har vært popkultur fra dag 1 å disse Vista. Sånn er det bare, sånn vil det alltid være med alle OS. Alle forandringer sees på som negativ, og få vil "lære" et OS på nytt. De som gidder å lese litt og fikle med ting, får mye igjen for det. Lei av Vista sikkerhetsmeldinger som popper opp i fjeset ditt? Er bare å fjerne dem, om man bare gidder å finne ut hvordan da. Jeg var selv veldig skeptisk til Vista, siden jeg hadde lest så mye negativ omtale (basert på beta releaser i hovedsak). Faktum er at jeg hadde ikke gått tilbake til XP nå om jeg hadde fått betalt for det.

     

    Digg å lese ekspertkommentarene (les: hjerneløs ryktespredning) fra folk som åpenbart ikke vet hva de snakker om.

×
×
  • Opprett ny...