Gå til innhold

ponduz

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av ponduz

  1. Hay. Jeg er litt i samme situasjon. Jobbet i militæret før (5 år) og har sett min andel snusere. I likhet med deg også, så synes jeg det er ustyrtelig tøft, og bra at det enda ikke er påvist skadelig=) Men jeg drikker jo alkohol, og er klar over skadevirkningene.

     

    Har prøvd å begynne for ett år siden, da gikk jeg med hodet heva inn på lokalkiosken og sa at "jeg skal begynne å snuse, hva anbefaler du?"

    Den dagen gikk jeg ut med babybleier, jentesnus.. Etter at den boksen var tom, så gikk jeg over til monsterposer, men de ble jeg drittkvalm av, og slutta på dagen etter litt oppkast.. (samme opplevelse som når jeg tygde og spytta skrå, noe som er ENDA tøffere).

     

    Men nå skulle jeg for litt over en måned siden opp til en kamerat av meg som jobber i forsvaret, og da kjøpte jeg meg en boks hvit porsjon på flyplassen, en type som ikke renner så mye. Den brukte jeg saktens meg 3 uker på.

    Nå prøver jeg så godt jeg kan å like Onyx, en veldig tøff snus i en veldig tøff boks, tøft lagt inni boksen, i en tøff sort pose. Det fungerer stimulerende på meg, siden jeg drikker masse masse masse kaffe og må "komme meg ned". Da er snusen god å ha..

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...