Gå til innhold

The_Hurricane

Medlemmer
  • Innlegg

    209
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The_Hurricane

  1. Jeg selv bruker stort sett mark, eller sølvkroken spesial.

    En av delene vil alltid fungere bra ;)

    7783982[/snapback]

    Er enig med deg der. Mark er som regel alltid bankers. Men også Spesialen er min favoritt. Fisker relativt lite ørret, men blir jo litt. Da som regel med mark og Andersduppen. En glimrende dupp som jeg syns funker utmerket...

  2. Har forferdelig gode minner fra både jakt og fiske.

    Å sitte og nyte en skikkelig harelos er så ubeskrivelig at det må oppleves.

     

    En gang jeg og kameraten min var på hytta til besteforeldrene mine var vi ute og fiska en hel helg. Vi var 10 år, og hadde vel knapt sett en gjedde før. Så vi rodde ut til et sted vi visste det sto mye fisk. Vi satsa på småabbor egentlig. På et av de første kastene fikk kameraten min skikkelig napp. Han fikk halt den litt nærmere, og vi så bare et gigantisk monster der nede. For oss var det nok større enn Nessie... Selvfølgelig røk sena før vi så noe mer til den. Men bettet var glimrende denne høsthelgen. Vi halte i land totalt 10 gjedder. (når vi tilslutt fikk tak i gjeddefortom) Kameraten min hadde også på en like stor gjedde enda en gang. Han skrek at han hadde fisk, men før jeg rekker å snu meg, ryker sena og en gråtkvalt 10åring sitter hjelpesløs igjen med sena atter en gang. Det hører med til historien at før vi dro, fikk kameraten min en gjedde på 2,2 kg. Denne gangen var vi fast bestemt på å få den, så jeg rodde som bare det tilbake til hytta mens kameraten min lot gjedda få løs sene bak båten. Når vi endelig kom frem fikk vi bestefar til å hale inn gjedda nærmere 100 meter unna... Da var vi fornøyde :)

     

    Har så utrolig mange minner, men dette var ett av de. Har gode minner fra alle fiske og jaktturene mine. Uansett om regnet spruter ned, er det fortsatt så utrolig digg å være ute. Blir masse overnattinger ute på meg til sommeren :love:

  3. Er gøyt med fluebinding men jommen krever det ikke litt tolmodighet og stødige hender.  :p

     

    Har ikke akkurat blitt de mest brukbare fluer av det eg har lagd fra bunnen av.

    Trenger dog å enten kjøpe meg bok/video eller gå på bindekurs.

    6878712[/snapback]

    Husk at utseendet har ikke alltid så mye å si. For deg kan en flue se ut som en dritt hele saken, men for fisken kan det være noe helt annet.

    Jeg binder en del fluer jeg og. Blitt litt lite i det siste, men bandt som bare det for et par år siden. Har fluestang og alt klart, men aldri prøvd den. Virker så vanskelig :ermm:

  4. Tomat-Ulf joiner også. Vi skal være på lag. :wee:

    8266013[/snapback]

    Uttafor Nebben i Lillestrøm er det jo en gressplen. trur det skal væra mål der også.

    8266058[/snapback]

    Jess, der er det helt konge. Kan jo dra og bade etterpå? Jeg stemmer for nebben. Forresten er jeg med :)

  5. I dag tok jeg først 35x8, 40x8 også 43x6 :p Ikke testet max enda. Mye tror dere jeg tar max? 50? 60?

    8250854[/snapback]

    Tren på 5+ reps i et lite halvår. Så prøver du.

     

    Å makse har ingen effekt i seg selv og er kun bortkastet å prøve dersom man er helt fersk. La det være en gulrot ;)

    8253859[/snapback]

    Har du trent lenge eller? Å starte rett på for eksempel 5x5 etter 2 uker er ikke det smarteste man gjør. Begynn heller på minst 8 reps for å bygge opp kroppen gradvis. Personlig vil jeg anbefale et fullkroppsprogram i starten.

     

    Edit: Tar det i Den store treningstråden jeg

  6.  

    Bød ikke på noe egentlig problem for meg, men jeg ser ikke poenget i å oppta knebøy/markløft-stativet med å legge på to 1,25kg plater og gjøre bicepscurl.

     

    Men jeg liker vel bare å rakke ned på de teite guttene som bare gjør benkpress og bicepscurl :roll: .

    8248928[/snapback]

    Ja, jeg skjønner. Jess, er kult med folk som kun trener biceps og benk. Og ikke minst mage. Det verste er vel egentlig at jenter digger sånne gutter... Med null i fett% og mindre muskler enn kaninen min går de rundt der og briefer med de små hamstermusklene sine. Kvinnfolk lærer aldri...

  7. Apropos idioter på treningsstudioet.. Måtte ta fremoverbøyd roing i benkpresstativet her om dagen fordi en av fotballgutta gjorde "biceps curls in the squatrack".

    Var egentlig morsomt, for det har vært en vits på somethingawful treningsforum lenge. Men.. Irriterende.

    8248005[/snapback]

    Hva med å legge stanga på bakken? Bruker aldri stativ for å kjøre fremoverbøyd roing jeg. Kanskje feil med tanke på 0-100 % belastning og sånn... Men det vil ha mindre å si her hvor jeg kjører med vesentlig mindre belastning enn feks mark, men har samme løftebane for å få opp stanga. Vanskelig forklart, men du forstår sikkert?

  8. Markløft hjelper veldig lite på latsa som jeg sliter med. Markløft river mer på nakke og midtre rygg.

     

    Og nei, mark er ikke SÅ viktig. :p

     

    Takk for tipsene anyways

    8234790[/snapback]

    Nei, jeg er klar over at markløft ikke tar noe på lats, noe jeg heller ikke har skrevet. Du har heller ikke spurt om øvelser for lats... Jeg sier bare at markløft er den viktigste øvelsen for rygg. Men som sagt, så trener ikke markløft lats, og jeg er fullstendig klar over at man må kjøre egne øvelser for dette.

    Btw, prøv chins med vekter :love: Har tatt det et par ganger, og først nå er det første gang jeg kjenner det tar skikkelig i lats. Keep on!

  9. Sliter litt med ryggsymmetrien for tia, kjører stående roing (hantler) med et set ekstra på den minste siden for å jevne ut... Flere tips?

    8231440[/snapback]

    Er det så lurt å kjøre et sett mer på den ene siden da? Hadde det vært meg ville jeg kjørt likt på begge sider og gitt meg når den svakeste siden gir seg. Når du kjører stående roing med hantler er det veldig viktig å ikke tenke som så at du klarte bare 8 på venstresiden, mens du klarer greit 10 på høyre og så ta 10. Jeg tror ved å kjøre likt på begge sider så vil symmetrien komme seg. Så lenge du ikke er BB er det jo heller ikke så viktig syns nå jeg...

    Forresten er den viktigste øvelsen for rygg markløft. Å ha et treningsopplegg uten markløft er som Nirvana uten Kurt Cobain :nei:

  10. Trance og trening passer ikke sammen  :thumbdown:

    Kanskje fordi jeg hater trance uansett men:P

    På Sats går det i "Sats Radio" uheldigvis.

    På sykkelen hører jeg på mye rock. Turbonegro, Silver, AC/DC, Metallica, RHCP osv...

    7750941[/snapback]

     

    Og siden når ble det som spilles på Sats Radio trance? Vær så snill, vit om sjangre før du poster!

    8214428[/snapback]

    Har jeg sagt det kanskje? Vær så snill, les innlegget før du svarer... Men av musikken som spilles på Sats Radio underdriver jeg ved å si at 5 % av musikken er bra. Det er så mye dritt at jeg blir kvalm. Nei, få på noe skikkelig Rock er mitt råd :cool:

  11. Jeg jobber nå som avløser for 30-40 kuer jeg melker og styrer med. Må si det er veldig bra trening. Jeg må jobbe for å få til ting siden maskiner på 3-400 kg ikke er lett og få svingt manuelt når jeg veier 50 kg.

    8173845[/snapback]

    Jess, er svintungt (ordspill) å jobbe på gård. Men å satse på volum som avløser er ikke tingen. Men er vel heller ikke meningen som jente...

  12. Fordi jeg er så søt ^^

     

    Men jeg må ha magemuskler. Prøv å stå i mål uten liksom.

    8152823[/snapback]

    Jaja, ikke noe stygt om magemuskler. Men sannsynligvis får du nok ikke six-pack om du ikke trener hardt. Vanligvis vil jenter bare få en hard mage uten noe synlige muskler. Men å trene magen er jo selvfølgelig bare bra :)

    8154450[/snapback]

    Noen kilder til dette?

    Skal strengt tatt ikke mere enn lav fettprosent og litt trening av musklene til før at det synes.

    8154475[/snapback]

    Trenger ikke kilder... Som wh1te sier skal jenter naturlig ha mer underhudsfett enn oss gutta. Enten må hun trene vekk det naturlige underhudsfettet, eller trene såpass mye at musklene stikker mer tydelig frem gjennom fettet. Det er ikke umulig, bare vanskeligere enn for oss gutta. Gutta bygger som kjent også lettere muskler enn jenter.

  13. Hehehe. Hvorfor ikke? Trenger jo ikke være så stor da

    8150328[/snapback]

    Du skal hvertfall ikke få den frem ved å gå ned i fettprosent, da blir jeg sint på deg.

    8150375[/snapback]

    Helt enig.

     

    Tren den istedenfor.

    Sit ups, crunch, cabel crunch ++

    8150381[/snapback]

    Nå har du gått fra at hun ikke skal ha six-pack til at hun skal ha det på tre innlegg. Snakk om å skifte mening...

  14. Du mener helt forskjellig, men allikevel mener du jo det samme. Wh1te mener maks 2 gram proteiner, og det gjør faktisk du også. Les gjerne gjennom innlegget før du trykker på "Legg til svar"-knappen"

    8137575[/snapback]

    Hvordan får du

    [0.0, 2.0>

    [2.0, 2.5>

    Til å se likt ut?

    8142481[/snapback]

    2,0 og 2,0 er likt. Har ikke sagt at de er helt like, men de anbefaler samme mengde... At den ene er maks mens den andre er min er jeg fullt klar over.

    Til endymion: Du har ikke vurdert å gå ned på mengden du spiser til hvert måltid og heller spise flere ganger? Og ja, kan godt være at det er mer slitsomt på en kung-fu trening. Du blir mer dau i hele kroppen, mens styrketrening blir man som regel isolert sliten i en eller noen muskelgrupper.

×
×
  • Opprett ny...