Jump to content

Ronaldi

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har ikke testet den. Men ta deg en tur på Elkjøp, og hør om du kan få prøve den litt. Litt skeptisk til de tråløse bakhøtalerene. Men er flere kompakt anlegg i dag med bra trykk i.
 2. Fin den. Men om det er et kupp, finner du vel ut når du prøver den Synes prisen kansje var et hakk forhøyt..
 3. Dårlig med tråløst gitt. Er vel egentlig ikke helt og anbefale, best med tråd Er en tråløs her da: https://prisguiden.no/product.php?productId=36595 Men blir litt puslette i en stue. Pixmania ville jeg ha ungått. Har ikke akuratt det beste intrykket, blant folk er på nettet. De leverer også fra et sentral lager i Frankrike. Men søk litt rundt, så finner du nok gode priser. Ta deg en tur rundt i butikker og prøv å høre på litt forskjelig, før du kjøper. Det kan lønne seg.
 4. Har kabel tv fra CD med digetal dekoder, som er koblet sammen med en Pioneer opptaker. Opplever også dårlige bilder, når jeg kjører signaler gjennom opptakeren. Mitt råd er å kjøpe deg en scart-switsher. Da kan du kjøre signalene direkte fra CD sin boks til tvn. samtidig at du har mulighet til å ta opp programene. Da for du bedre bilde kvalitet, når du ser på tv. Men problemet vil fortsatt være til stede når du ser på opptak. Men pass på at opptaker og dekoder er stilt inn likt. Lønner seg å sette de opp til å kjøre RGB signaler. Da dette gir bedre bilde via scart kabel.
 5. Jo meget viktig med gode fronthøytalere, der den meste lyden ligger. Men mer smak og behag, om stereo via vi surroud til film. Jeg valgte motsatt, hadde en klasse AA stereo forsteker med to gode høtalere. Byttet den ut med en dårligere resiver i stua, for nettopp å få surrond efekten.. Men kjører fortsatt stereo forsterkeren på soveromet
 6. Er jo litt enig i det du sier der. Men han skulle jo ikke gå over 10.000 Da burde du jo anbefale noen knall gode front høytalere, som ikke er for dyre. Så for han bygge ut til surround senere. Har disse http://www.hifiklubben.no/produkter/hoeytt...alersystem_.htm høytalerene til selve surronden hjemme. Med to gode fronthøytalere. De er veldig små, men spiller som fy. De bør høres Spes vist du har saboer som ikke liker at du har store høytalere i stua..
 7. Hehe. Skjønner deg god der. Hadde heller ikke likt at fulle folk fiklet med tinga mine Du kobler PS3 med HDMI til resiver, og fra resiver til tv med HDMI. Lyden går da gjenom HDMI kabel. PS3 støtter 7.1 HD lyd gjenom HDMI. Kansje se litt nermere på denne http://www.soundgarden.no/shop_item.cfm?pa...,197&id=754 Pioneer VSX-LX50. Den har USB port. Og støtter også lyd og bilde fult ut, via HDMI. Skal du kun ha 5.1 i stua di. Kan du bruke det paret som blir til overs, av surrond pakka til stereo oppsett. En god del nye resivere med 7.1 kjører 2 sone system. Der de 2 kanalene som er til overs, vis du velger 5.1. Kan kjøres i stereo lyd til et annet rom, for eks kjøkkenet dit. Bilige god cd-spiler bør jo gå ann og skaffe. Kjøpte en Onkyo cd spiller til 1500kr for noen år siden. Den er knall god. Glemte en ting. Kjører selv 7.1 system i stua hjemme. Har ikke optimal plasering av høtalere, men det blir en annen oplevelse med 7.1 kontra 5.1 Men du bør se og høre på ting før du kjøper. Det er mitt beste råd.
 8. Nei da. Er jo forsatt en pc skjerm Kan jo det minste prøve og argumentere for det
 9. De sitter vel nå og knekker ut nye foretnings eventyr, så de kan prøve og loppe oss for mere penger. Skjønner ikke at de lar sånne folk bare fortsette, med nytt filma i nytt navn. Må vel gå ann og stoppe de på en måte.
 10. Synes Nvidia begynner å bli slitsome nå. Kan de ikke gi ut nye kort en gang i halvåret, og ikke nye ver 14 dag. Begynner jo å gå rundt for en stakkar her..
 11. Hadde jo vært jobb for madamen det, hu skal apsolute bruke IE ;p Men er enig, med de fleste her. Gidder ikke mere beta testing for MS. Så de for jagu teste den sikkelig før de slepper den løs..
 12. Passer jo bedre til en PS3 eller 360, en til pc. Brude i det minste ha inebygd tv kort og høtalere, når de lager den i 16:9 format
 13. Må vel oppdatere crap'n når jeg kommer hjem da Er et knall produkt dette ja. Kjøres jevnlig på pcne hjemme, sammen med Spyboot.
 14. Burde kansje ha tenkt på et komplett surround system til den prisen. Stereo til film er litt tamt. Men går du for en surrond resiver til rundt 5000kr. Så kan du jo altids bygge ut senere. Kan jo ta en titt på denne. http://www.hifiklubben.no/produkter/hjemme...ceiver_sort.htm
 15. Tja. Hadde satset Surround 5.1 med engang, så byget ut til 7.1 med sikkelige fronthøytalere. Når det passet for lomeboka. Resiver, kan DENON AVR-1908 anbefales å prøves. http://www.hifiklubben.no/produkter/hjemme...ceiver_sort.htm Da denne støtter lyd og bilde (1080p) gjennom HDMI. Den har ikke USB port. Du skrev at du hadde PS3. Denne fungerer jo både som DVD,Blu-ray og cd spiller. Er vel kansje ikke perfekt lyd fra cd, men duger. Du kan også spille mp3 musikk som ligger på minebrikke, fra PS3. Bare å plugge den inn i USB porten Høtalere. PSB Alpha Intro 5.1 pakken passer veldig bra som start til Surround anlegg. https://prisguiden.no/product.php?productId=31067 Til sammen burde dette komme på rett under 10.000, da har du et meget godt anlegg.
×
×
 • Create New...