Gå til innhold

inzane2012

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inzane2012

  1. jeg har en samsung sp2014n(litt usikker på om d faktisk er det den heter, men var det som stod i device manager vertfall) hd og kan si meg veldig fornøyd!

    merker ikke noe annet av den enn når jeg skal overfør store filer eller mange små, og når jeg installerer spill og bruker winrar ol, ellers er det ganske lite bråk av den når jeg ser på film, spillerog surfer.

    Stortsett den enesten støyen jeg har i mitt kabinett kommer enten av skjermkortet mitt, ett ATI x800 all-in-wonder(dritt kort av dimensjoner) eller psu'n min, en qtec psu på 350 watt...

     

    For mitt vedkommende så blir det nok samsung i fremtiden og, og vil anbefale dem til alle andre som vurderer å kjøpe ny hd.

    Samsung har og komt med en hd på 400 gigg for dem som vil ha en stor hd, men støy nivået, varme osv kan ikke jeg uttale meg om, så vist noen har denne (samsung spinpoint t133 IDE) så vil jeg gjerne høre deres erfaringer med den.

     

     

    berre nett ett lite sidetrack, noen som kan hjelpe meg med å finne noen gode støysvake psu'er?

  2. JA, det kan du :)

    6658595[/snapback]

     

    flottings, for da slepper eg alt d styret med å kopiere alle seriane med og sånt over på en ekstern:P da blir d nok en 300 gigg samsung sata disk da på meg da

     

     

    kom på en anna ting og, kossen blir d da med master\slave på den gamle diske og brenneren min?? skal disken fortsatt stå som master??

  3. har i lengere tid vurdert å oppgradere med mer lagringsplass og lurer da på om d går ann å kjøre sata og ide disker samtidig, eller kan eg berre ha en av delene??

     

     

    kan en eg f.eks kjøre berre sata disker mens dvdbrenneren går på ide kabelen?

×
×
  • Opprett ny...