Gå til innhold

Kjallvid

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjallvid

  1. Siden Zen 4 ikke er nevnt – et tall nettstedet Videocardz påpeker gjerne blir hoppet over da det ligner på det kinesiske tegnet for død – kan Zen 5 også bety 5. generasjon Ryzen dersom Zen 2 og Zen 3 ikke får noen «+-generasjoner» hengt på seg.

    Nei, tegnet for død ligner ikke på tallet 4. Det er uttalen som ligner. Det er også skrevet i original-artikkelen dere linket til at 4 er homofont (at uttalen ligner) med ordet død. Altså nevner dem ingenting om selve tegnet.

  2. Heisann,

     

    Er det noen som har et program eller to å anbefale for å finne og fjerne duplikat bilder på PC?

     

    Opp gjennom årene har jeg vært slapp med hvordan jeg har tatt backup av bildene mine, og kopier har havnet både her og der. Samme gjelder forsåvidt for musikk-filene mine, men for meg er det å få orden på bildene som er viktigst.

     

    Programmet jeg er ute etter skal fungere i Win7, og mulighet for å forhåndsvise duplikatene før de blir slettet, da jeg ikke liker å stole blindt på sånn type programvare. :p

     

    Ethvert forslag mottas med takk!

  3. Hvordan i helsike klarer dere å ikke legge merke til at "Frk Gaaah" er Frk Panasonic? :p

    Bare se på plakaten like stumpen hennes. :p Eller kanskje det er stumpen som tar all oppmerksomheten og gjør at dere ikke ser plakaten? Haha... Har nok altfor mange timer foran PC-en jeg... Hormonene har sagt takk for seg for lengst.

     

    frk_gaaah.jpg

     

    Men uansett... Av all de jentene dere har tatt bilde av, så er nok hu den som lettest hadde klart å lure en Panasonic TV/skjerm/hva som helst inn i huset mitt.

  4. Har ikke prøvd, men regner med at det ikke vil fungere å ta koble TP-kabelen rett til PC-en uten å kjøre signalene via decoder'n først, for som du ser på front-bildet så sitter det en CAM leser med et kort i, så jeg regner med at signalene er kodet og at kortet trengs for å dekode signalene. :)

  5. Jeg har nå da et internet abonnement som har mulighet for IPTV. Av nettleverandøren har jeg "fått" en Sagem ISD 83 dekoder som jeg plugger inn i ADSL-modemet mitt. Saken er bare at jeg ikke har noen TV som jeg da kan se på. :p

     

    Så da er planen min at jeg kjøper et TV-kort til PC-en og kobler til den istedet. Men så er jeg ganske noob på dette området. Så hva trenger jeg egentlig? Er det noen som har noen tips og anbefalinger om hvilke løsninger som ikke er altfor dyre og som allikevel gir en del for pengene?

     

    Nå skal det nevnes at PC-en jeg har tenkt å bruke ikke er en dedikert HTPC, men holder muligheten åpen for at jeg bygger en i fremtiden. En annen ting er at løsningen skal være fullt brukbart i både Norge og Frankrike siden jeg for tiden bor i Frankrike, men har ingen planer om å bli her for lenge.

     

    Bilder av dekoder'n:

    Front:

    frontwe9.th.jpg

    Bak:

    bakaw7.th.jpg

  6. The fourth Blizzard Entertainment Worldwide Invitational is coming to Europe! The event will be held at the Porte de Versailles Exposition Center, Paris, France, over the 28th and 29th of June 2008. Open to gamers from around the world, the Worldwide Invitational will feature a wide variety of activities, including:
    • Discussion panels with Blizzard Entertainment developers
    • Artist and developer signings
    • Professional eSport tournaments and casual tournaments for attendees
    • Hands-on play with World of Warcraft: Wrath of the Lich King and StarCraft II
    • Merchandise and other products based on the Blizzard Entertainment game universes
    • Silent auction
    • Musical performances
    • And more...

    To attend the 2008 Blizzard Entertainment Worldwide Invitational, you must purchase tickets in advance here on the Worldwide Invitational website. Tickets are limited and will go on sale in the next few weeks on a first-come, first-served basis until they are sold out, though Blizzard Entertainment reserves the right to sell additional tickets in the future. There will be a five-ticket limit per household. Further details on purchasing tickets will follow in the weeks ahead.

    Kilde

  7. IRVINE, Calif. -- Blizzard Entertainment® today announced that the release date for World of Warcraft®: The Burning Crusade™, the highly anticipated expansion for World of Warcraft, will be in January 2007. By adding a few extra weeks to the development cycle beyond its original target date, Blizzard will be able to extend the closed beta test and further refine the new content that will ship with the game.

     

    “We appreciate the enthusiasm surrounding World of Warcraft: The Burning Crusade, and we’re excited about putting the finishing touches on all of the new content,” said Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. “We feel confident that the extra time spent polishing the game will result in the high-quality experience that our players expect and deserve.”

     

    Blizzard began the closed-beta phase of testing on World of Warcraft: The Burning Crusade earlier this month. The January 2007 release window will allow extra time for current beta testers to participate in the final stages of development and continue providing valuable feedback.

     

    Further information on specific worldwide release dates, pricing, and other details will be announced in the near future.

    Source

     

    Også posted av Aeus her.

  8. Som vi var inne på i gårsdagens artikkel er TG langt mer enn bare datamaskiner. Det fremadstormende rockebandet The Beautiful People holdt en høylytt konsert til glede for mange av deltagerne.

     

     

    Hvor i helsike var journalisten? Hehe... Jeg sitter ganske nærme scena, og det jeg hørte når Trym ba om applaus var bare et bue-kor! Hvorav jeg var en av dem som buet. Makan til bråk og øre-fiendtlig musikk skal man lete lenge etter.

×
×
  • Opprett ny...