Jump to content

kjetil_kilhavn

Medlemmer
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 :)

About kjetil_kilhavn

 • Birthday 11/14/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1713 profile views
 1. En slik maskin kan fint kjøre Linux med f.eks. KDE Plasma, så maskinen er bra nok - det er det nye operativsystemet fra Microsoft som ikke er bra nok.
 2. BankID fungerte helt fint på Sailfish så lenge jeg brukte det. Vipps er kanskje mer tvilsomt, men med den nye Sailfish-utgaven som har oppdatert Android-støtte bør det fungere hvis de gjør det tilgjengelig utenom Google Play.
 3. Omtrent det samme var min første tanke også; var det *Teknisk* Ukeblad, eller Interiørnytt?
 4. Klart de kan si de har lyttet til kundene. De har spurt både Natella, Gates og minst tre andre ansatte. Over 60% ville at det skulle bli vanskeligere for folk å velge selv.
 5. For all del, TV2, ikke spør kundene hva de vil ha. Jeg klarer utmerket godt å finne TV2 uten en egen knapp.
 6. "Ønsket å beholde verdiene han skapte selv"? Skrev han programvaren egenhendig. Var det han som solgte til hver eneste kunde og sto for alle kundestøtte. For ikke å snakke om: Var det han som bygde veiene til huset og arbeidsstedet? Jeg tror du har røykt litt for mange sure sokker.
 7. Faktisk feil: «alle arbeidsstasjoner, bærbare PC-er og nettbrett som Dell har levert helt siden 2009» - men det er vel sånne detaljer dagens redaksjoner og journalister ikke bryr seg om så lenge reklameinntektene strømmer inn.
 8. Det er vel som de siste 30 årene, når hvermansen skal lage IT-løsninger blir det produsert noe bra og mye rart. De siste 30 årene har folk stort sett brukt regneark og dermed i hovedsak ikke påvirket datagrunnlaget. Det kan bli «festlig» hvis de skal begynne å lage løsninger som faktisk endrer datagrunnlaget direkte. Og hvis noe går galt skylder de på utviklerne som ikke lagde den underliggende løsningen robust nok. Ikke urimelig det, hvis noen faktisk har stilt opp med budsjett til å lage en robust underliggende løsning.
 9. Bruk et minutt til å tenke over at dette er Red Hat, eid av IBM, som mener Stallman ikke kan tas inn i styret i Free Software Foundation igjen på grunn av tidligere ytringer og holdninger. Kanskje også litt fordi Stallman sin agenda ikke er helt på linje med IBM sin - hvem vet? IBM altså, selskapet som bisto nazistene med 'tabuleringsmaskiner' så de kunne få organisert folkemord under andre verdenskrig.
 10. Så du byttet ut en datamaskin med en prosessor? Lykke til med det, Svein Suveren.
 11. Ordet korrupsjon er vel ikke nevnt, det står imidlertid at kommunen i liten grad har blitt økonomisk skadelidende. Les litt mer enn overskrift og ingress før du kommenterer.
 12. Og når sirtommen skriver at Domino ikke støtter moderne muligheter for felles identitet så er det basert på hvilken versjon? Støtte for slikt har Domino hatt i mange år, men hvis du insisterer på å bruke versjonen som ble lansert samme år som OS/2 versjon 4 kan det jo hende du sliter litt med akkurat den biten.
 13. The Adrozek malware is installed on devices through drive-by download - ifølge nettsiden som det er lenke til i artikkelen. Ikke noe nevnt om andre plattformer enn Windows (Microsoft Loves Linux).
×
×
 • Create New...