Jump to content

Gorguss

Medlemmer
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

About Gorguss

 • Birthday 09/24/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ellers er det ingen grunn til at den PSUen ikke skal være mer enn nok. Dersom du ikke har byttet den ut da du byttet de andre delene, og den fungerte fint før, så bør det ikke være PSU. Kjør en memtest for sikkerhets skyld. Merkelige krasj som ikke kan spores til noe konkret (temp etc.) er ofte en minnefeil.
 2. SQL Server Management Studio er ett verktøy for å administrere SQL Server. Eksempelvis lage en tom database. Basic Navigation in SQL Server Management Studio http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms166547.aspx
 3. Riiiimelig sent svar, men jeg fikk nettopp Razer DeathStalker og tenkte å foreslå at du tar en ny titt på det. Det er topp til både gaming og skriving, har standard layout og er stille. I tillegg har du mulighet for macrotaster, og det er backlit. Ser ikke den store forskjellen på dette og Razer Lycosa, det er vel nettopp chicklet taster som Randominated nevnte. Prøvde Corsairs Raptor K30, og de hadde altfor høye taster. Du har sikkert allerede kjøpt et nytt for lenge siden, men om noen andre snubler over tråden så vil jeg anbefale Razer DeathStalker.
 4. Arcania - Gothic 4 Spillet har en drøss av feil og begrensninger men har allikevel en slags sjarm. Spilte til og med gjennom expansion.
 5. Jeg får reprodusert feilen hver gang. Bruker du den innebygde standard meldingsappen eller noe annet? Mulig jeg må kjøre en factory reset :-P Ja, bruker standard app. Takk. Måtte kjøre factory reset og så legge inn MMS innstillinger manuelt fra Telenor (automatisk fungerte ikke), så fungerer MMS som det skal :-)
 6. Jeg får reprodusert feilen hver gang. Bruker du den innebygde standard meldingsappen eller noe annet? Mulig jeg må kjøre en factory reset :-P
 7. Noen som veit hvordan man fikser feilen med at når MMS sendes og WIFI er aktiv, så feiler tilkobling til mobildata? Må restarte telefon for at mobildata tilkobling skal funke igjen. Og da er MMS ok. Eneste løsning jeg har funnet er å slå av WIFI imens man sender MMS slik at mobildata lar seg aktivere.
 8. Dersom du har kjøpt en PC som klarer å kjøre dette spillet godt, så har du også råd til en xbox360 kontroller til noen hundrelapper.
 9. Helt greit med en omtale av dette, og jeg er enig i karakteren. Om Beamdog fortjener skryt for sine "mods" kan man jo diskutere i en evighet, men å tilgjengeliggjøre dette mesterverket til et større publikum skal de ha honnør for. Det har dessuten skaffet seg rettighetene til produktet, og dermed kan gjøre akkurat hva de vil innenfor rammen av den avtalen. At du kan gjøre det samme med ett lappverk av mods, javel. Få se deg hive det inn på iPaden din på 2 minutter også da :-)
 10. Bra skrevet, og jeg melder meg inn i "sur gammel gubbe gjengen".
 11. Det er to forskjellige krypteringsmetoder. WPA2-PSK er tyngre enn WPA. Du må ha samme som ruteren din er satt opp med, men Win7 skal finne ut det selv når du kobler til.
 12. Sjekk at du ikke har et annet verktøy fra Asus som overstyrer innstillingene til OSet. Kjenner ikke spesifikt til hvordan Asus gjør det, men Lenovo har ihvertfall det. /edit: Sjekka forresten manualen, ser ikke ut til at ASUS har noe 3-parts verktøy for dette. Du kan eventuelt kjøre command prompt med kommando powercfg /? for å feilsøke.
 13. Prøv: http://windows.microsoft.com/nb-no/windows-vista/Troubleshoot-problems-finding-wireless-networks Evt. prøv siste tilgjengelige driver: http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=11&s=1&m=PCE-N15&os=&hashedid=CqoqKk8GIW3PRlJJ
×
×
 • Create New...