Gå til innhold

Bruktbilen

Medlemmer
  • Innlegg

    8 647
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruktbilen

  1. Vet jeg ikke hva hun blir å gjøre, kanskje det er noe som går over etter som dere er sammen mer eller kanskje hun rett og slett ikke klarer å gjøre det selv. Akkurat i denne situasjonen er det nok best for begge å gjøre det raskt bare for å få det overstått.

     

    Første gang noen er hos huset sitt og møter foreldrene så er man som regel nervøs, men etter det første besøket så er resten mye enklere.

     

    Spør om hun skal gjøre noe X dag så sier at du skal komme bort til henne, dere trenger ikke gjøre noe storartet hjemme hos henne, ta det som det kommer, kanskje gå en tur og se på dyrene(?).

  2. Hadde det ikke lært mye enklere å bare ha Gamerno i betaen og forandre det når en funksjon kommer? Ved release kommer uansett sikkert minst 50% til å stikke, er da ikke vits å stresse så mye med hva slags navn en beta klanen skal ha?

     

    Hvis jeg blir å kjøpe spillet så kommer jeg nok mest sannsynlig til å bli med i en mindre og mer aktiv klan som fokuserer på seriøs spilling, men det er da helt det samme hva en beta klan skal hete >.>

  3. Et lite spm anngående rundkjøringer:

    Skal man blinke før man kjører inn i rundkjøringa? Altså skal man ta på blinklyset til venstre 5-6 m før man kommer til rundkjøringa om man skal til venstre i rundkjøringa?

    Hvis det er en utrolig liten rundkjøring med et kjørefelt der folk nesten aldri svinger til venstre og møtende trafikk kommer i 60+ da kan det være greit å blinke til venstre før rundkjøringen, men bortsett fra det så er det ingen vits.

     

    Du skal uansett ikke til venstre når du kommer til rundkjøringen, du skal til høyre, selv når du er inne i rundkjøringa skal du til høyre.

  4. Dette spillet ble for nerdete for min del :) Første som møter meg ingame er supernerder som chatter med forkortelser jeg ikke har peiling på. De ble så sjokkert over at jeg er nybegynner så teamet mitt hyler at de har en afk på laget selv om jeg prøvde så godt jeg kunne å spille. Fattet ikke en drit ! Ihvertfall ingen hjelp av miljøet der.

    Heh, slik var det med meg også de første kampene, anbefaler deg å lage en solo game for å prøve ut spillet. Trykk på privat game, 1on1, join et lag og start kampen, da får du spille alene for å prøve ut ting.

     

    Kan forresten ta en kamp med deg slik at du lærer ting hvis du vil.

×
×
  • Opprett ny...