Gå til innhold

VeZ

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VeZ

  1. Bra at en treffer tiltak for å fjerne drittslenging osv. men jeg er skeptisk til å automatisere dette. Ut ifra det som skrives på twitter-kontoen virker veldig mye av kritikken mot systemet å gå på at dette straffer helt uavhengig av kontekst. Her synes jeg gamer.no gjør en ganske dårlig jobb i å belyse problemstillingen når det skrives at: 

     

    Tiltaket har blitt møtt med klagestorm fra spillere og andre, som tilsynelatende ikke ser dårlig oppførsel som et problem. 

     

     

     

    En risikerer jo da at samtaler som inneholder ord som er svartelistet, men ikke er trakasserende eller uhyggelige, fører til utestengelse. På samme måte vil en vennegjeng, med en gitt intern humor som alle har forståelse for, ikke kunne spøke med hverandre på samme måte uten å risikere utestengelse, hvis jeg forstår det riktig? 

     

    Om en først skal automatisere slike sensurer bør en kanskje gjøre det valgfritt mellom servere. 

    Hvis en gitt vennegjeng har en intern humor så bør den kanskje holdes internt ?

  2. Hei.

    Har plutselig fått problemer med oppstart av min pc. Problemet oppstod etter at jeg koblet til en disk til på pc. Beskjed på skjerm er : Reeboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.

    Jeg har 2 disker jeg har forsøkt med, begge er nyinstalert win 7 på og jeg vet begge skal virke. Får denne beskjeden uansett hvilken hd jeg setter først i boot priority. Har også koblet fra sata kabler og forsøkt med en og en disk, samme beskjed. Bootbare disker er en intel ssd 80gb og en vanlig 2,5" sata disk. Har også en lagringsdisk wd black 1t sata + dvd brenner.

    Har resatt bios også. Kjører ahci modus på systemet.

    Hovedkort er Asus Rampage Extreme 2. Cpu I7 920. Ram Dominator GT 1866.

     

    Jeg mistenker hovedkort feil, men har kjørt meg totalt fast her nå.. sukk..

    Noen som har noen forslag på hva dette kan være eller hva jeg kan gjøre for å

    rette feilen?

  3. Hei. I går begynte pc'n min å fuske. Den begynte å låse seg noen sekunder, opplevdes som

    nettlagg ved spilling og frys av musepeker i desktop. Deretter begynte bluescreens å dukke opp. Videre så fikk jeg ikke startet opp pc, bluescreen ved oppstart. Satte meg ned i kveld og tenkte jeg skulle installere win7 på nytt, men får ikke installert til disken en gang, får ikke formatert får jeg beskjed om, hjelper heller ikke med feilretting etc. Har nå instalert win 7 på en annen disk jeg har i pc'n for å se om jeg får kontakt med ssd disken igjen, men det gjør jeg ikke. Den dukker opp i filbehandling, men størrelse står ikke. Forsøkte å formatere den i filbehandling men dette går heller ikke. Kan det være at den har sagt takk for seg allerede, disken er 7 mnd gammel og har ikke vært brukt så mye heller.

    Disken er en Intel SSD 80 gb gen2.

    På forhånd takk :)

×
×
  • Opprett ny...