Gå til innhold

abcde

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abcde

  1. Hei..

     

    Skal bygge meg en HTPC og er på utkikk etter et micro ATX hovedkort som har integrert SPDIF (Optisk eller coax) utgang slik at jeg kan overføre DD/DTS signaler digitalt til min surround receiver.

     

    Hovedkortet må støtte Intel Core 2 duo prosessoren i socket 775.

     

    De hovedkortene jeg har funnet har "bare" en SPDIF utgang montert internt på selve hovedkortet og ikke med utgang bak.

     

    Håper noen kan hjelpe eller har noen andre lure tips...

  2. Hei..

     

    Har tenkt å anskaffe meg et Asus N4L-VM DH hovedkort og en Intel Core Duo prosessor. Vil de nye Core Duo prosessorene med 64 bit som lanseres senere i år være kompatible med dette hovedkortet slik at jeg ikke trenger å kjøpe nytt hovedkort for å oppgradere?

  3. Jeg har en bærbar pc med en Pentium M 1,73 GHz prosessor og et Ati Radeon x700 skjermkort. Pcen har 2GB 533MHz DDR2 minne og 7200rpm harddisk.

    Jeg lastet ned "Alexander" filmsnutten i 1080p og 720p fra microsoft sine sider. Prosessorbruken ligger på 100% under avspilling av 1080p versjonen og det hakker veldig mye.. Under avspilling av 720p ligger prosessorbruken på ca 80% og fungerer veldig bra. Det er i denne sammenheng jeg lurer på hvor kraftig prosessoren burde være for å takle 1080p? Eller kan det være noe galt med instillingene mine siden det ikke fungerer ved 1080p?

  4. Hei..

     

    Har kjøpt meg en ny harddisk til min bærbare pc. kjøpte også med et eksternt harddisk-kabinett til den gamle harddisken. Er det mulig å ta ut den gamle harddsiken fra pcen og sette den direkte inn i det eksterne kabinettet og dermed få tilgang til alle mine "gamle data"? Eller må jeg formatere osv...

  5. Hei..

     

    Vurderer å kjøpe meg en slik disk til min bærbare pc. valget står imellom 80 og 100 Gb versjonen. Vil f.eks 100Gb versjonen yte bedre en 80Gb pga høyere datatetthet på platene?

    Er det noen som har erfaringer med disse diskene? Tenkar da på støynivå og ytelse kontra 5400rpm disker.

  6. Hei..

     

    Vurderer å kjøpe meg en slik disk til min bærbare pc. valget står imellom 80 og 100 Gb versjonen. Vil f.eks 100Gb versjonen yte bedre en 80Gb pga høyere datatetthet på platene?

    Er det noen som har erfaringer med disse diskene? Tenkar da på støynivå og ytelse kontra 5400rpm disker.

  7. Klarte å få opp harddisk lokket... skal si det satt fast! Harddiskstøyen ble så og si borte med en Hitachi 5k100 80GB harddisk:)

     

    Det er to ting som jeg ikke har klart å få til enda:

     

    1. Jeg bruker ikke tapping funksjonen til touchpaden. Når jeg dektiverer den, så stiller den seg tilbake igjen hver gang windows startes. Dette er veldig irriterende da jeg må deaktivere den hver gang jeg starter maskinen. Bruker de siste driverene som ligger på acer.no.

     

    2. Minnekortleseren klarer ikke å lese mitt 2GB kingston sd minnekort. Bruker driveren på acer.no.

     

    Noen som har en løsning på disse problemene?

  8. Har nå nettopp motatt en 3212WXMi:) Meget fornøyd så langt.

     

    Har en 80GB 5400rpm harddisk liggende som jeg skal putte i. Problemet er at harddisk lokket sitter ganske fast... Har skrudd opp begge skruene, men får det ikke av. Noen som har gjort dette selv og kan forklare hvordan man gjør det?

  9. Hei..

     

    Er det noen som har disse maskinene og har noen erfaringer og dele?

     

    Hvordan er støynivået? Går viftene konstant?

     

    Hvor stor forskjell er det mellom ATI X700 og X600? Vil 128MB skjermkort minne som Asus W3V har være en fordel, eller holder det med 64MB?

     

    Har Asus W3V dual layer DVD brenner?

     

    Hvilken type harddisk sitter det i disse pcene?

     

    Har selv prøvd en Asus W5A og opplevd støynivået på dennne, hvordan er W3V i forhold?

     

    Ble mange spørsmål dette, men håper noen kan hjelpe :)

×
×
  • Opprett ny...