Gå til innhold

lovinne

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lovinne

  1. Hei

     

    Jeg er ny bruker av HTC Hero og har slitt litt med å sette meg inn i telefonen. Ett problem som er tilbakevendene er at når jeg bruker nettleseren som er standard på telefonen så får jeg opp feilmelding når jeg prøver å gå inn på en nettside. Dette gjelder når jeg går direkte på nettleseren eller når jeg blir henvist nettleseren fra andre sider slik som f.eks fra andre programmer. Dette skjer hver gang og ikke bare innimellom.

     

    Er det noen som har noen løsning ? Feilmeldingen lyder noe slik som : Siden kan ikke vises, det kan være at ... har byttet adresse permanent. Prøv igjen seinere... åsså er det en sånn android robot som titter ut opp ned oppe på skjermen.

     

    Jeg har lastet ned Opera, og problemet kan kanskje løses om jeg får satt denne som default, men det vet jeg ikke hvordan jeg gjør..

     

    Takker for svar.

     

    //Lovinne

  2. Sett opp adresseboka på Macen din til å synke mot Google. Deretter gjør du det samme med telefonen. Gi det en times tid, så skal alt være synkronisert. Dessverre er det ikke noen Mac-versjon av HTC Sync eller liknende enda, så dette blir greieste måte å gjøre det på.

    Musikk og den slags kopierer du bare over vha Finder.

     

     

    Lurer på om jeg ikke prøvde å synce adresseboka mot gmail igår. Fikk det ikke til å funke. Spør meg ikke hva jeg gjorde til slutt. Hadde hvertfall lasta ned ørten programmer og ett av de funka til slutt hehe. Sjekker ut sync telefonbok /gmail når jeg kommer hjem..

  3. Hadde jeg vært en med en Mac-maskin, ville jeg faktisk kjøpt iPhone. Man kan si mye rart om Apple sine produkter, men de klarer faktisk å kommunisere veldig bra sammen.

     

     

    Nå sto det jo faktisk at jeg akkurat har gått fra iPhone til Hero, da dings avhengigheten min toppet seg litt hehe..

  4. not sure it makes sense...

     

    Jeg har nettopp byttet fra iPhone til HTC Hero, egentlig bare for at jeg ville ha en ny dings hehe. Men snakker om overgang a.. For det første så har jeg Mac hjemme og telefonen og denne snakker ikke så bra sammen må jeg si.. Satt i mange timer bare for å få overført kontaktene mine igår.

     

    Det jeg ønsker meg er at noen som bruker mac kan gi meg noen tips og triks på programmer jeg bør laste ned for å få dette til å gå så smooth som mulig. Leser flittig på forumer om dagen men ikke mye som går på koblingen Mac og Hero for å si det sånn.

     

    Alle andre kan selvfølgelig også sende meg tips, for etter iPhone virker ingenting logisk med denne telefonen. Regner med at dette retter seg bare jeg blir vant til den.

     

    Takker for alle svar jeg kan få !

  5. Hei

     

    Jeg ønsker å komme i kontakt med folk som lager custom My little Pony´s. Prøvd å søke litt på nettet generellt men virker ikke som om dette er veldig utbredt i Norge.

     

    Jeg bor på østlandet og kunne tenkt meg å begynne med dette. Håper det finnes noen i nærheten som kanskje kunne lært meg litt og gitt tips på hvor kjøpe utstyr osv.

     

    Jeg kan nås på [email protected]

     

    Håper jeg hører fra noen som driver med dette.

     

     

    Annette

  6. Hei

     

    Jeg kommer ikke på nett med iPhonen min hjemme. Den kobler seg opp uansett eller når jeg har prøvd andre steder men ikke hjemme. Den finner routeren men legger seg med en 169 IP adr. Er det noen som kan hjelpe meg med å få satt opp routeren, da det må være den det er noe galt med.

    Det er en Belkin router om det har noe å si.

     

    På forhånd takk :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...