Gå til innhold

shozo

Medlemmer
  • Innlegg

    266
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shozo

  1. Altså hun har ikke fastlønn.

    Det er vell det som er saken her,hun er avhengig av å få lov til å jobbe 8 timer pr dag som står i kontrakten, fikk bilder av kontrakten og der står det 40 timer pr uke.

    Hun jobber kanskje 25 timer per uke.

    Vet ikke helt om hun kan kreve å få jobbe fulle dager når sjefen sender henne hjem etter 4-6 timer.

     

    Edit: det er ikke hun som vil gå hjem,hun blir sendt hjem ufrivillig.

  2. etter det jeg ble fortalt av henne så skal dette være en fulltids stilling med 8 timers arbeidsdag. 37,5 t per uke.

    glemte dessverre å skrive dette i hovedinnlegg:/

     

    men bare for å få noen tips, vis det stemmer at det er fulltidskontrakt,37,5 timer per uke. vil anta at det er det.

     

    kan hun kreve noe som helst? altså mtp lønn og arbeidstimer? eller må hun bare godta at det er sånn det er og finne seg en ny jobb?

    hjelper ikke akkurat at hun har barn og trenger så å si hele lønnen.

  3. hei!

     

    spør på vegne av ei venninne som har litt problemer med arbeidsgiver som hun mener.

     

    1. hun får ikke jobbe nok timer, dvs hver dag så arbeider hun rundt 3-6 timer pga mangel på arbeid f.eks

     

    2.hun gjør ikke noe av det som står i kontrakten,altså hun har ikke den stillingen som hun ble ansatt i, hun må heller sitte på i en lastebil å springe etter signaturer på leveranser. hun er ansatt som anleggsmaskinfører

     

    dog det skal sies at det er slik nå pga mangel på arbeid. hun er eneste ansatte utenom sjefen.

    har hun noen spesielle rettigheter i en sånn situasjon, iogmed kontrakten blir ikke oppfyllt mtp arbeidstimer og da går hun glipp av en del lønn f.eks.

     

    er eneste løsningen for henne å finne seg en ny jobb? hun begynte der i januar:)

     

    takker for svar på forhånd!

  4. Hei

     

    Ble idag tilbudt refinansiering av mine forbrukslån fra santander. Pr dd så vil det halvere lånsutgiftene mine med over 3400 kr mnd men vil øke nedbetalingstiden med 3 år,effektiv rente på 17.3% og nominell rente på 15%

     

    Alle lånene jeg allerede har er forbrukslån hos bank norwegian (blir ferdig nedbetalt i mai),gjensidige 44k,nordea 70k,studielån(ferdig nedbetalt i mai) komplett.no (ferdig nedbetalt i mai) og har allerede 1 forbrukslån i santander.

     

    Med sån jeg betaler idag så vil jeg være gjeldsfri i 2018/19.

     

    Usikker på om dette er noe jeg burde slå til på:/

  5. Hun er dessverre helt blank på dette her, feilene etter det jeg vet er forskjellige, men er tydeligvis 1 som går igjen og kommer tilbake selv om de bytter denne delen, motorlampen har lyst i 2 år å bilen har vært inn og ut av verksted. Byttet del, lampen slukner og neste dag lyser den igjen etter 1 dag eller lenger med en ny feil. Og i går stoppet motor helt å måtte ha bergingsbil, da fant dem ut idag at delen de byttet sist fredag er defekt igjen

  6. Når kjøpte hu den?

    I 2011, som brukt bil. Men aner ikke hvor lenge garantien er siden det er brukt bil, men den var nybil i 2011, og vw har vell ikke 5 år garanti? Er det ikke reklamasjonsrett på 5 år når en vare skal holde lenger enn 4 år? Da tenker jeg vis motorhavari er et faktum:)

  7. Hei!

     

    Har en kollega som kjøpte seg en vw polo 2010 mod som har hatt store problemer med motor feil forhandler sliter med å reparere, nå stoppet bilen i går. Hun er lei av situasjon og vil heve kjøpet eller bytte til seg ny bil, hun fikk opplyst etter kjøpet at bilen har gått som utleie bil!

     

    Har hun noen rettigheter?

  8. hei!

     

    jeg og min samboer slo opp og nettopp flyttet fra hverandre, alt greit så langt.

     

    det jeg driver og tenker på er at depositumet ble betalt av MEG, mine penger.

     

    hun vil altså be utleier om å trekke månedsleie fra depositum fordi hun får ikke flytte fra faren sin siden hun må betale husleia de 3 neste månedene.

     

    dette nektet jeg på siden dette er mine penger og de vil jeg ha selv. har svart på hvitt at pengene har gått fra min konto til depositumskonto, og her står problemene, depositumspengene står på en konto i hennes navn siden jeg ikke er kunde i denne banken, jeg tror at jeg også står der men husker ikke.

     

    kan jeg ringe til denne banken og spørre? vil de gi ut sånn informasjon?

     

    kan banken betale ut pengene uten alles godkjenninng? dvs at vis min tidligere forlover og utleier godkjenner men jeg blir ikke spurt. betaler de ut pengene til den kontoen som de kom ifra?

     

    jeg er bare bekymret at hun enten vil drite i å betale sin del av leien sånn at dem må trekke det fra depositum, eller får utbetalt depositumet uten at jeg vet om det og bruke de opp på ny depositum.

     

    hva kan jeg gjøre vis det skjer?

  9. Hei

     

    Min bror sendte inn en bærbar pc etter jul for feilsøking pga den starter på nytt når man legger hånda på den, dikk nå en email at de sender den tilbake hit for at han skal sende den til acer.

     

    Er det ikke sånn at når det gjelder garanti og reklamasjon så skal han forholde seg til mpx siden det var dem som solgte bærbaren? Da er det vell dem som må ta det opp med acer?

  10. Jeg har aldri spilt det før, men jeg har sett litt på videoer og jeg vet at jeg kommer til å like det. Men om jeg mot all formodning ikke kommer til å gjøre det ser det ikke ut til å være så vanskelig å få solgt det for rundt det jeg betaler. Så det gjør meg ingenting å betale 600 for det.

     

    høres bra ut:) nå fikk jeg lyst å dra frem spillet og spille litt xD

  11. Jeg sjekka finn, og der var det noen svenske sider som solgte. De var 1400kr per ens, og var brukte. Men jeg tror jeg nevnte det tidligere, jeg fant en på finn som solgte for 600kr, så jeg tror jeg kommer til å kjøpe den.

    Bare husk og bruk finn betalingsgaranti etc, vis du ikke har spilt spillet før så er det surt og bruke 600 kr på et gammelt ps1 spill. Mn for min del så var 1500 kr verdt det til tross for spillets mangler da jeg fikk lånt det og rundrt det et par ganger før jeg kjøpte, litt skrive feil iforhold til tale etc..

    Mn jeg måtte lete et par mnd før jeg fant xZ

     

    Stemningen i spillet, musikken og gameplay har jeg forelsket meg i så jeg vil absolutt anbefale det på det sterkeste!!

    Om den har problemer med å spinne opp eller lese disker så er det trolig laser / laser alignment / motor som tuller. Kjekt å ha nytt liggende, for å bytte.

    hjalp å putte maskinen på hodet for meg xD har den fortsatt å funker den dag i dag!

  12. Så langt har jeg bare funnet Legend of the Dragoon (PAL) på italiensk og spansk, og de koster mellom 800-1500kr. Hvor var det du kjøpte ditt, og var det nytt?

    kjøpte fra en svensk side, husker ikke hvor siden det er mange år siden :/ og det var brukt men bra stand:)

×
×
  • Opprett ny...