Gå til innhold

Per89

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Per89

  1. Kjøpte meg en ny minnepenn forleden, og det viste seg at det ikke skulle ta lang tid før en formatering ble nødvendig. Da windows sa at jeg måtte formatere minnepennen trykket jeg selvfølgelig "formater". 1/4 ut i prosessen fikk jeg beskjed om at det "ikke var mulig å formatere minnepennen", og at jeg måtte sjekke om den var ordentlig tilkoblet og om den var skrivebeskyttet.

     

    Nå står det plutselig at minnepennen min bokstavelig talt er tom. Den er 0 mb stor. Da jeg sjekket den i Diskbehandling sto det: "intet medium". Partisjonen er altså borte.

     

    Jeg har ingen kvittering, så spørsmålet er om det er mulig å fikse den, eller sitter jeg med sjegget i postkassa?

  2. Hei.

     

    Den ene laptopen i huset (HP Compaq 6415b) sliter med å finne det trådløse nettverket. Jeg har søkt etter nye drivere, slått av og på routeren og pc-en. Det rare er at den finner nettverket til naboen som bor et stykke unna.

     

    Jeg kjører Vista 64-bit.

     

    De andre pc-ene (inkl. Vista) i huset har ingen problemer med å finne nettverket.

     

    Takker for tips.

  3. Har fått store problemer med mus- og tastaturdrivere i Windows, og har kommet til den konklusjon at jeg må formatere disken, etter som at jeg har null mulighet til å logge inn i Windows når den verken registrerer mus eller tastatur. Det ville ha vært flott hvis dette kunne gjøres uten å miste mine viktigste filer. Jeg fikk tips om å boote med en linux-cd, noe jeg nå har gjort.

     

    Problemet nå er at den ikke gir meg rettigheter til å føre filene over fra masterdisken til en ekstern disk. Tips?

  4. Ja, har prøvd alt mulig sånt. Har til og med byttet til en analog mus, noe som heller ikke funka.

     

    Det jeg er redd for er at jeg kanskje kan ha slettet nvidia-driverne til hovedkortet, siden det går på et nvidia-chipset. Spørsmålet er da om det på noen måte er mulig å få reinstallert driverne, når jeg bare har tilgang til BIOS (pga at windows ikke registrerer verken mus eller tastatur).

  5. The Dark Knight (2008)

     

    Trolig ingen som kommer til å legge merke til min anmeldelse i kaoset av alle andres, men siden min ikke er en 10-er, er den vel på sin måte unik.

     

    Så "The Dark Knight" på kino i går. Etter alle anmeldelsene, hypen og 1. plass på IMDBs topp 250-liste, så måtte den jo bli sett. Noe annet ville ha vært idiotisk.

     

    Flott skuespill av Heath Ledger, kule effekter og en ny vri på heltefilmers moral.

     

    All denne hypen fra tolv-tretten-åringer ødelegger. Det at den ligger på som nr. 1 på IMBDs toppliste med 90000 stemmer, før den i det hele tatt har blitt vist, sier vel sitt.

     

    7/10.

     

    Bra action, med innslag av intelligent humor. De skal også ha ros for at de klarte å holde det gående i nesten 3 timer, uten at jeg så på klokka for mye.

     

    Den fortjener kanskje å stå som en av de 250 beste filmene på IMDBs liste, men langt fra 1. plass. Få den for all del ned.

     

    Unnskyld hvis dette fikk noen til å gråte.

  6. Ja, spesiellt siden det heter HIS ikke HE'S.

     

    Spesielt siden det skrives "spesielt", og ikke "spesiellt".

     

    ON-TOPIC:

     

    There Will Be Blood (2007)

     

    Hadde først ingen høye forventninger til denne filmen, men da jeg så at den lå som nr. noen-og-søtti på IMDBs top 250-liste, valgte jeg å gi den en sjanse.

    Dette er en sjanse jeg er glad jeg tok, for dette er en film som, etter min mening, fortjener å stå enda høyere enn noen-og-søtti.

     

    Skuespillet var fantastisk, og jeg tror ærlig talt ikke at de kunne ha funnet en mer passende hovedrolleinnhaver enn Daniel Day-Lewis. Til og med måten han snakker på kler karakteren veldig!

     

    9/10.

  7. Great Expectations (1998)

     

    Dette er filmatiseringen av den kjente romanen "Great Expectations" (eller "Store Forventninger" på norsk) av Charles Dickens.

     

    Selv om filmen er lagt til moderne tid kan man se den samme røde tråden, som i boka, igjennom hele fortellingen. Dette er en av de bedre filmene jeg har sett i det siste, og det forbauser meg at jeg ikke har hørt om den før. Det måtte et google-søk til.

     

    8/10. Flott film.

  8. Det er i og for seg artig at Norge har klart å okkupere Russland. Nå er jeg nybegynner i spillet, men ville ikke dette få store økonomiske konsekvenser? Et lite land som Norge ville fått vansker med å håndtere og opprettholde en god økonomi med et så stort areal.

     

    Etter hva jeg har forstått er det også dårlige tider i markedet, med høy arbeidsledighet og lite penger. Om dette er et resultat av okkupasjonen av både Finland og Russland vet jeg ikke, men noen konsekvenser må det jo ha fått?

     

    Dette er et veldig interessant spill, som jeg anbefaler de fleste med interesse for politikk å bli med på!

     

    Edit: Har igjen invites :)

  9. Lurer på en ting angående min prosessor:

     

    I priguiden står det at prosessoren skal ha 1024 kb L2-cache, men i Everest står det at det er 512 kb og usynkronisert. Er dette feil, eller er det jeg som roter?

     

    Legger ved et bilde.

     

    Edit: Oi sann, ser visst ut til at jeg kun kjører på en kjerne

    post-104551-1180104034_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...