Gå til innhold

que

Medlemmer
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av que

  1. "Zero Bright Dot Policy". Garantien gjelder for W1-, V6- og M6-seriene av bærbare datamaskiner fra selskapet.

    Som det står i teksten, er det en garanti for at det ikke skal være en lysende pixle-feil. Samme garanti som Samsung kjører. De garanterer bare at pixler som er defekte ikke lyser, men blir sorte og mindre sjenerende.

  2. Att grafikk kortet ikke spiller noen rolle ved videoredigering er vel kansje litt feil. Mange av redigerings programmene bruker grafikk kortet til å hjelpe til under redigeringen, for å avlaste CPU og få ting til å bli ferdig fortere. Jeg har drevet en del med dette, å testet både med og uten denne funksjonen skrudd på, å det er ganske stor forskjell på tiden som blir brukt på rendring under prewiew når man holder på. For meg er det iværtfall viktig att prewiew rendringen går fort, slik att jeg får gjort ferdig prosjektet så fort som mulig, om rendringen av det ferdige produktet tar 1 time eller 2 timer, spiller liten rolle synes jeg.

    Er det ikke kun Pinnacle Edition til over kr 5000,- som har denne funksjonen, og kun ovenfor nVidia skjermkort?

  3. Driver å hjelper en kompis med dette kortet og oppsettet. Sliter sikkelig med å få noe volum ut av Creative lydkortet.

     

    På msi sine hjemmesider står det på kronglete engelsk:

    For this model, you must use the power supply that with a -5V pin supply.

     

    Står forresten også i manualen.

     

    Nå har vi her både en OEM Fortron psu og en Hiper 480W psu, men ingen av disse har -5V, som jeg så vidt kan se skal stå på pinne 20 (denne er åpen).

     

    Dere som har dette kortet, kan dette ha noe med lydproblemet og gjøre? Dessuten har han vært plaget med at den uten forvarsel kan henge/reboote.

     

    Noen av dere som også har en psu og anbefale til kortet? Bør da helst ikke koste alt for mye penger (for å gjøre det vanskligere, kunne det vært fint om de har den på Komplett).

  4. Trådløst er uansett skrap hvis du noengang skal TENKE på å spille med det..

    Men kanskje mx1000 er noe for deg?

     

    Skjønner uansett ikke at du gidder dobbel vekt, utskiftning av batteri, en evighet responstid osv.. menmen, DITT valg!

    Har du kjent vekta på MX1000? Den er da ikke så tung.

     

    Oppladbart batteri, trenger ikke skifte dette... dvs det er ikke mulig på MX1000. Fem års garanti er det på den, så skulle batteriet kutte ut, er det ikke noe problem å kunne få det på garantien, eller så har det kommet noe nytt og bedre man heller har lyst på.

     

    Evighet er å ta i, skjønner at det kan kanskje for enkelte være mulig og merke dette i spill, men ærlig talt; har personen som spør etter dette rådet klart seg med A4Tech-skiiit til nå, burde en trådløs Logitech-mus være en drøm.

  5. 6600GT bør tåle en temperatur over 100 grader, da nvidia sin slow-down instilling på GPU'en ligger på 120 grader som default. Hørt om karer som har hatt 6800Ultra-kortene sine godt over 100 grader uten at de feiler av den grunn.

     

    Men tilbake til topic, så virker det som om det er noe defekt med skjermkortet og er enig med han som nevnte tidligere å underklokke kortet for å se om det hjelper. Annet tips for å stadfeste at det ikke er din maskin/installasjon som gjør at kortet feiler, er å sette kortet inn i en annen maskin for å se om det oppfører seg på samme måte der.

     

    Krasj med drivere mellom nvidia og ati er skjeldent. Har kjørt opp testmaskiner med nvidia og ati om hverandre, uten å bry meg særlig mye med å avinstallere konkurrentenes drivere før jeg slenger inn driver til skjermkortet jeg har i. Opplever ikke windows-krasj eller bugs i 3dmark av den grunn. Selv om det være seg 5 ati og 5 nvidia satt i maskinen annen hver gang.

  6. Hadde NextGenTel tidligere i ca et år hvor de byttet ip hos meg et par ganger. Det var kun ved strømbrudd eller andre årsaker da router/modem var slått av i lengere perioder.

     

    Tiscali som jeg hadde frem til juni, byttet ip litt oftere, men stort sett i forbindelse med at linja datt ut eller vi resatte/byttet ut router (slik at linjen var nede mer enn noen få minutter).

     

    Online ADSL som jeg har nå har jeg inntrykk av at bytter en gang i blant sånn helt uten videre. Ikke funnet noe mønster i det, men har litt flaks hvis ip'en holder seg mer enn 14 dager.

  7. Hei!

     

    Litte grann OT, men siden diskusjonen ble skjermstørrelser -

     

    Fikk min 12" Powerbook for noen uker siden. Det er virkelig en BÆRBAR maskin. 1024 x 768 holder til å gjøre bærbare ting, og med 5-6 timer batterilevetid holder den for en dag på universitetet og surfing i sofaen uten ledning!

     

    Jeg valgte denne fordi den er lett, liten og virker lenge.. Noe med å ha en bærbar :-) Lykke til med valget!

     

    Kjartan, som liker Mac!

    Jah, har sett 12"ere og mindre også, de er forbausende gode å se på og jobbe med. Kompis har en Asus med bitte-liten skjerm (vet ikke spec) og jobber drøyt 8 timer med det største batteriet (fulgte med 2 stk batterier). Det er en bærbar arbeidsmaskin, men ikke akkurat egnet til spill og lignende mange har lyst til å jobbe med.

  8. Har holdt i en Medion laptop med 17" Widescreen. Den blir litt stor og kanskje litt tung for enkelte, men den er helt sjef ellers. En sikkelig erstatning for en grei desktop maskin, og er mye enklere å ta med. Kanskje ikke valget mitt hvis jeg skulle vært mye ute å reist med den eller brukt den aktivt på skolen. Også et problem med å finne greie sekker som passer til den, og kanskje ikke det beste utvalget på jord når det gjelder bærevesker (passer i en veske som er designet 16" 4:3-skjerm).

  9. først må du laste ned ultimate boot cd (her).

     

    Så, når du starter pcen med cd'en i, vil du se et bilde som ser slik ut:

    screenshot.gif

     

    Under Harddisk utillities, vil det være noe med "Wipe" tror jeg, ja

     

    her vil du finne 4 verktøy til å slette harddisk med, tror ikke jeg har prøvd noen av de selv, da.

  10. Jeg vil helst ikke bestille og kjøpe noe greier.

    Det bør være gratis.

    Fins det virkelig ikke noen gratis måter?

    kan du ikke laste ned et program eller noe, som sletter alt for deg?

    Redigerte en link på svaret mitt over, en "diagnose-CD" som har verktøy for ordentlig wipe av disker (skrive over info flere ganger), diagnose verktøy fra harddisk produsenter og masse annet snax.

     

    Blandt annet en liten fiffi greie for å fjerne adminpassord fra windows xp/2000 installasjoner (linux-sak).

  11. blir den som om den nettop kom fra fabrikken hvis du formaterer ?

    Hvoedan gjør du det?

    Nei, det blir den ikke.

     

    Jeg leter etter den floppy'n nå som jeg snakket om tidligere, den gjør så det i det minste virker som om den er fra fabrikk.

     

    Du kan jo laste ned verktøy fra harddiskprodusenten for å ta en lavformat, da vil den også være som "ny".

  12. Hva var vitsen med å kontakte ibas hvis du skal fjerne noe?

     

    Format under installasjon av Windows gjør jobben greit.

     

    Bruker en liten boot-diskett på jobben vi kaller "hdclr", lite script som man bruker i dos for å fjærne partisjonsinfo. Ser om jeg finner den nå om du er interresert, men tviler jeg har den her hjemme.

     

    Edit: skrivefeil

×
×
  • Opprett ny...