Gå til innhold

kjehaako

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjehaako

  1. Har vel noe med at på VGS er det andre stilarter som gjelder. Vi har hatt en diktanalyse (noe vi ikke har fått før), og såvidt jeg har fått med meg, er det lite vits i å forsøke på en historie om man får en fri oppgave. Essay er visst tingen.

     

    Kan ikke komme på noen spesielt provoserende ting som har skjedd med meg.

    Morsomt var det ihvertfall at vi fant en pose med slankepiller (bekreftet av ei i klassen) i skuffen til vår heimkunnskapslærer. Vektklasse: Flodhest. Ytterst mottakelig for smisking, og merkelig karaktersetting. Med tanke på at jeg fikk femmer, er det noe rart. Hallo, det er snakk om å lage mat. :p

  2. Er vel et spesielt problem, da. :)

    Det greieste er vel å sende den inn til et servicesenter, men det kan være at en såkalt "Master reset" kan hjelpe.

    Sjekk også med et annet SIM-kort i mobilen.

     

    Ang. laderen, det er temmelig normalt, men den lader da likevel. Batteritiden blir svært fort dårlig om du lader den på gal måte. Litium-ion-batterier skal klattlades så mye som mulig, og ikke lades helt ut.

  3. 1. Det er nok bare serien. Min Acer er på samme viset.

    2. Sålenge du ikke slipper den rett i gulvet, tåler den fint å bli flyttet på, bare unngå harde støt (Smeller du igjen lokket, går den i hvilemodus, og da skrur den av harddisken, som er den mest sårbare komponenten, med mindre du vil brekke maskinen.

    3. Skal nok ikke gjøre noe særlig, men jeg ville ikke brukt den til ekstremt krevende benchmarkprogrammer 24/7. Tar du ut batteriet når den skal stå over natten, gjør du batteriet en tjeneste når det gjelder levetid.

    4. Det var det nok, Prisguidens billigste butikk vil ha 10335kr for den samme modellen. Om det er like spesifikasjoner, vet jeg ikke. Om du finner bedre maskiner til samme pris, husk at det er fin kvalitet på HP i det store og hele. :)

  4. Jeg blir faktisk trøtt om dagen, og våken om kvelden om jeg legger meg tidlig. Legger meg som regel i ett-tida, og står opp klokken syv. Det er nok til at jeg er helt våken om dagen, og trøtt på kvelden, noe som er å foretrekke, av gode grunner.

    Er ikke alltid det å legge seg tidligere hjelper.

  5. Tja, sikkert mange som vil mene at det er galskap, men det er da galskap å kjøpe så mangt, og sålenge man har råd til det, og det er såpass fantastisk, er det jo ikke så ille. Ta f.eks. en Rolex i gull, hvilket behov kan en ha for noe slikt?

     

    Det er mange som kan skryte av biler i millionklassen, langt færre som kan skryte av et 27000-kroners grytesett. ;)

  6. Skal vise et ladeikon på skjermen, og at den plutselig blir glovarm er ikke akkurat normalt.

    Du burde forsøke å starte spilleren opp i recovery-modus. Det står beskrevet i bruksanvisningen hvordan du gjør det, antegelig ved å skru på, og holde inne tastesperren.

    Funker ikke det, går det sikkert greit å bytte den, er ikke akkurat sjeldent MP3-spillere er defekte, feilraten er ganske så høy (generelt, ikke bare Vision:M).

  7. Jeg falt ned i en grøft når jeg syklet, og slo kneet mitt rett inn i et gjerde. Det "oppførte" seg på samme måte som du beskriver, tok omtrent en uke før det var i orden. Tror riktignok det var dagen etter jeg slo kneet at det ble tappet en god del blod ut.

    Uten at jeg er kvalifisert, det er nok en blødning inni kneet.

  8. Stickyen i forumet forteller deg en god del om kvaliteten på plater. Noen brennere er særere enn andre, men de fleste har ingen problemer med Verbatim og Taiyo Yuden. Sistenvnte er regnet som det beste du får tak på. Verbatim koster ikke altfor mye, og er gode plater, sjeldent feilbrenninger. Tror jeg har til gode å oppleve en eneste en med min Lite-On, på en pakke med 25 disker.

     

    Forøvrig kan brennefeil komme av at brenneren din ikke støtter hastigheten diskene er på. Brenner du en 16x-DVD på 4x, vil det ofte bli feilbrenning.

    Ang. brennerprogram ville jeg tro at sålenge programmet ikke er altfor jalla, vil det fungere bra.

  9. Jeg har ikke hørt noe direkte om kvaliteten, men generelt er det god lyd i radioen på Creatives modeller. Dekningen er vel litt mer usikker, men jeg ville tro at den er god, MP3-spillere bruker forøvrig ofte ledningen til hodesettet som antenne.

    Du kan evt. spørre på et forum for Creative-eiere, f.eks. epiZENter.net, men jeg tror ikke du trenger å være redd for det uansett.

  10. Jeg liker stemmen min, og dialekten er uslåelig.

    7186766[/snapback]

     

    Enig.

     

    Min høres en smule sløv ut, spesielt når jeg snakker lavt. Dessuten en smule preget av telemarksdialekt, noe som egentlig ikke hjelper veldig mye.

    Men greit fornøyd, kunne vært mye verre.

  11. Jeg tror faktisk at den beste måten å generere elektrisitet på, er generatorer på ergometersykler foran PCene til alle på Diskusjon.no, koblet slik at man må tråkke for å holde maskinen i gang. Ikke mye på hver, men det er da ganske mange medlemmer. Selv SO hadde generert endel, tenk dere en løsning hvor man må tråkke inn X antall watt for å poste noe. Bundy hadde blitt i fælt god form.

  12. Owens passer ikke særlig godt inn i Judas Priest, men han gjør en hederlig jobb i Iced Earth. Det er en grunn til at hjemmesiden til Judas Priest har en egen avdeling for "The Ripper Years".

     

    Forresten litt moro at han ikke skjønner noe av at Iron Maiden er nevnt her, og foreslår Judas Priest, med tanke på at mange fans av Priest mener det motsatte.

×
×
  • Opprett ny...