Gå til innhold

1rescue

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1rescue

  1. Tror det kan lønne seg å ringe/sende en liten epost til kundeservice, som foreslått her i tråden. Det kan jo hende de har satt denne datoen for sending siden de nok har mange maskiner som skal ut samtidig.

     

    Jeg bestilte litt ram her onsdags kveld, og ble uhyre overrasket da den allerede var kommet på mitt lokalte postkontor fredag morgen (det er selvsagt forskjell på ram og en komplett PC, men komplett *er* raske nå for tiden til å sende avtalte varer.

     

     

    Mvh Nils Erik

  2. Hei alle sammen,

     

    da var tiden inne til å spørre om litt hjelp igjen. Jeg har en Intel quad core 6600, men selvfølgelig av den første B3 batchen som bruker mer strøm og gir mer varme.

     

    Til å begynne med var alt fryd og gammen, men sakte og sikkert har temperaturen steget til den ene av kjernen nå er over 80 grader. Jeg opplever ingen blåskjermer, og har heller ikke klokket. Dvs, i går klokket jeg den opp 10% for more skyld, men temperaturene var akkurat de samme.

     

    har rensket ut alt støv, har til og med en liten slange utenifra som pusher på med kald luft inn i kabinettet via en liten vifte.

     

    Sjekket temeraturen i bios, og da lå den på ca 50 .. men isåfall er everest helt ute på jordet ..

     

    Og en annen ting, hovedkortet er jo på en helt annen planet når det gjelder varme :) Her ligger tempen på ca 38 - 40.

     

    EDIT: sjekket med coretemp nå, og da er tempen på ca 81 grader C.

     

    Her er et screenshots som jeg lastet opp nå.

     

    Mvh Nils

    post-103423-1208852115_thumb.jpg

  3. Bruker du de nye og gamle brikkene samtidig? Og er du sikker på at hovedkortet ditt støtter PC8500?

     

    Hei og takk for svar. Bruker kun de nye brikkene, maskinspecs er:

     

    ASUS P5N-E SLI (650i SLI) men det ser ut som kanskje det støtter max 800mhz (pc6400) .. uff..

     

     

    Mvh Nils

  4. Hei hei,

     

    kjøpte meg ny ram her forrige dagen, siden minneprisene er såpass lave nå.

     

    De jeg kjøpte var: Kingston DDR2 HyperX PC8500 4096MB CL5, Kit 4x matched HyperX 1GB DDR2

     

    Og de 'gamle' var crucial ballistic 5400.

     

    Men ... så kommer spørsmålet til de lærde, jeg legger merke til at under oppstart vises de som 800mhz og i cpuz står det at de er PC6400 brikker ..

     

    Er dette riktig? Skal det ikke vise PC8500 i cpuz slik som brikkene vitterlig er?

     

    Mvh Eriksen

  5. Hei, har for tiden 2 stk 250GB seagate spinpoint 8/7200 i maskinen. Måtte reinstallere vista i går kveld på grunn av noe rusk og rask. På den ene partisjonen på disk #2 har jeg FSX (Flysimulatoren min). Denne ville jeg gjerne formatere og legge inn FSX på nytt, men når jeg forsøker det får jeg feilmeldingen 'Windows was unable to complete the format'. ( Jeg vil gjerne ha den formatert som NTFS)

     

    Dette kommer rett etter den vanlige advarselen om at all data kom til å forsvinne. Har forsøkt både med quick format og vanlig format, samme skjer da.

     

    Har oppgradert maskinen med alle nye oppdateringer fra Microsoft, kjører P5N-E-SLI 650i, 3GB ram, Intel core 2 Duo Q6600, x1900xtx ATI Radeon 512mb (ikke SLI)

     

    Noen som har en anelse om hva jeg kan gjøre her? På forhånd takk, :thumbup:

     

    edit: leif

  6. Lastet ned alle oppdateringene og restartet maskinen. Vinduet "konfigurerer oppdateringer" kom opp, og sto slik i 20 min. Slo av manuelt og startet maskinen. Nå kommer jeg ikke forbi vinduet der Windows loader. Der de grønne loade tegnene kommer opp rett over "Microsoft corporation".

     

    Så jeg får ikke bootet maskinen, rett og slett. Hva kan jeg gjøre nå da?

    9641174[/snapback]

     

    Skal du oppdatere med KB941649 så må du ha god tid. Etter jeg startet oppdateringen tok det maskinen ca 1 time før den var ferdig med 'konfigureringen' og i tillegg brukte den nesten like lang tid på å slå seg av etter at 'shutdown computer' poppet opp.

     

    Hadde lyst til å stoppe oppdateringen jeg siden det er første gang noe har tatt så lang tid, men heldigvis klarte jeg å la være. Nå fungerer det forsåvidt fint, men har problemer når jeg forsøker en restart, da henger den på 'shutting down computer' veldig lenge.

     

    Kjører Vista Ultimate Engelsk 32 bits, 3GB ram, asus p5n-e-sli og Intel Core 2 quad 6600.

     

    Edit: leif

  7. Jeg ville da heller ha kjøpt 1GB ekstra RAM. Mest for pengene?

    9648157[/snapback]

     

    Går ikke, jeg kjøper sånn pakke tilbud skjønner du. Ta 2 betal for 1.5 ^^,

    9648516[/snapback]

     

    Jeg kjører Vista / 32 med 3GB Crucial ram, og det går helt utmerket, eneste er jo at jeg ikke får utnyttet dual channel. Datt ned fra 5.5 på windows score til 4.0 etter jeg satt inn 1 ekstra GB med ram. Rart det skal ha så mye å si, dual/singel channel ..

  8. Hei,

     

    jeg har jo lagt merke til denne tråden og andre som har med Komplett's forsinkelser å gjøre. men siden jeg nå alltid har fått god service fra Komplett, og det egentlig ikke spiller så veldig stor rolle om varen ankommer noen dager senere enn vanlig, valgte jeg likevel å bestille fra Komplett denne gangen også.

     

    Så jeg bestilte en Q6600 sent om kvelden den 13.09 og allerede i dag kunne jeg hente den på posten her i Bergen.

     

    Alt bra så langt, men jeg bestilte også noe ram samtidig (trodde det skulle komme i samme pakken) men denne ordren står fortsatt som 'åpen' med forventet sendedato 17.09.

     

    Men likevel mener jeg at dette er ok, med tanke på lagerstyringsproblemer, og en mengde ordrer som ikke er sendt ut ennå.

     

    Dette er min erfaring sålangt, synes jo utrolig synd på dem som må vente så lenge som enkelte her gjør.

     

     

    Mvh Erik

  9. men det er vel fortsatt ulovlig det de har gjort, selv om de kanskje ikek har gjort det med overlegg?

    de har puttet et olovlig program innpå pc'n din uten å være klar over det, er ikke det like ulovlig som å la pc'n sin spre ololigheter uten å være klar over det. jeg mener det er diverse lover ang. dette.

    9175160[/snapback]

     

    ringte til dem i dag og spurte dem hva de egentlig hadde gjort med maskinen. Politiet hevder at de ikke har gjort noenting med den, ikke en gang tatt ut innholdet på diskene. Dette fordi vedkommende som laget disse problemene for meg hadde tilstått å ha brukt utstyret mitt mens jeg var ute en liten tur. De hadde ikke engang koplet maskinen opp mot sitt interne anlegg. Så her ble jeg litt paff må jeg si ...

     

    Men jeg har fått fjernet den trojanen, og også sett litt på fildatoene. Den er faktisk lagt inn mens politiet hadde den i sin besittelse.

     

    Jeg har jo AVG shield gående i bakgrunnen så hvis dette hadde skjedd mens jeg brukte maskinen ville jeg jo fått opp en advarsel med en gang. (regner jeg med)

     

    Så jeg vet ikke jeg, om jeg bare skal være glad for at jeg fikk utstyret tilbake og holde munn, eller gå videre med saken. Datatilsynet er jo en mulighet ..

     

    Ellers tusen takk for alle svar!

     

    edit: leif

     

    Mvh Erik

  10. Hei. Det som kunne vært litt intressant å vite er HVORFOR politiet kom? Og hva de venene dine skulle med dokumentene dine. var dokumentene så sensetive at politiet ikke skulle få innsyn i dem? Noe måtte det jo være siden at politiet kom, eller var det bare det at politiet hadde mistanke om at du drev med noe ulovlig?

    9172251[/snapback]

     

    Dokumentene var forfalsket i den grad at man kan få ut ting og tang visse steder med en forfalskning uten at jeg vil gå nærmere inn på hva det egetlig går i.

     

     

     

    Mvh Erik :dontgetit:

  11. Hallo alle sammen,

     

    kjører Vista Ultimate på en Intel Core 2 Duo E6600 klokket til @3000mhz, og P5N-E SLI kovedkort (bruker ikke SLI da) men selve maskinen fungerer stabilt som bare det .. MEN .. så til problemet mitt.

     

    Jeg har 2gb med Cruicial minne installert. Jeg elsker flysimulatorer. Men er man entusiast så er det en del andre programmer man kjører samtidig, som active X for real time weather, Radar Contact for ATC fra/til flyene pluss et par småprogrammer.

     

    Etter 2 minutter i luften får jeg en feilmelding: error: your computer doesnt have enough memory. Og så må jeg avslutte hele greia.

     

    Har forsøkt å endre vekslefil, både til å la windows styre vekslefilen, og til å sette opp en fast vekslefil, har til og med forsøkt med en vekslefil på hver stasjon, men det ser ikke ut til å hjelpe ...

     

    Noen som har en ide? Er det mer minne jeg må kjøpe?

     

    På forhånd tusen takk,

     

     

    Mvh Erik

  12. Hallo alle sammen,

     

    Litt bakgrunnshistorie:

     

    dette er egentlig en litt trist historie, men iallefall, mens jeg var ute en tur ble maskinen min brukt av en av mine 'venner' (nå x-venn) til å kopiere noen dokumenter. Disse dokumentene var ganske sensitive, og de brukte min kombi scanner/skriver til å kopiere det de skulle lage kopi av.

     

    Dette skjedde for ca 2 mnd siden, og for en uke siden stod polti på døren med full husransakelse, og de beslagla min nylig selvbyggende pc en Intel Core duo 6600.

     

    Vel, må si disse politifolkene egentlig var veldig greie. Jeg fortalte dem hvos mye maskinen betydee for meg (er ufør) og at dette var mitt vindu mot verden og at jeg brukte maskinen til alt mulig. Jeg er heldigvis ikke lenger mistenkt i saken.

     

    Til min overraskeløse fikk jeg maskinen tilbake på torsdag.

     

    Så kommer vi til det essensielle. Etter jeg hadde koplet maskinen opp, fikk jeg en nasty melding fra anti virus programmet: c:\program files\remoteinfo\ARI.EXE

    .. trojan horse downloader zlob.MCQ

     

    Så her er tusen kroners spørsmålet, kan politi ha lagt inn noe slikt, og evnt nøyaktig hva gjør et slikt virus?

     

    På forhånd takk,

     

    Mvh Erik

     

    Edit: leif

  13. -En delvis knust x-box (kanskje det er en harddisk inni?)

    -2 høyttalerelement, ser fine ut, kanskje de kan byttes mot orginalene som står i bilen min. Må teste litt.

    -En bærbar pc som ser helt herpet ut, men startet faktisk opp. Ingen harddisk og dårlig batteri, får leke meg senere:)

    8735910[/snapback]

     

    Hei, vedr Xbox'en, så er harddisken er plassert på enden, og kan klikkes av/på etter behov ... :)

     

     

    Mvh Erik

     

    Sukk .. leif

×
×
  • Opprett ny...