Gå til innhold

BadSmile

Medlemmer
  • Innlegg

    2 885
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BadSmile

  1. Spurte Ice om et av deres Data-SIM eller tvilling sim vil fungere med 4G ruter og deres 6GB+Data frihet abbo. Siden data frihet kun er i ICE+ sitt nettverk, så tenkte jeg å skru av roaming på en slik ruter (om det er mulig), slik at den kun bruker Ice sitt nett og ikke Telia. Tenker på denne ruteren. Vil bruke en slik for bedre signal da jeg er ute og live streamer til twitch. Får også bedre batteri tid til mobil, siden alt går igjennom en ruter.

     

    Deres svar:

    Det er selvfølgelig mulig å teste dette, men jeg kan dessverre ikke garantere at det vil fungere.

    Dersom du skal ha et Mobilt Bredbånd, tilbyr vi faktisk dette. 1f642.png

    Jeg svarer da med "Vil ikke ha mobilt bredbånd da det ikke passer mitt bruk. Trenger bare noe som gir bedre signal En slik hadde passet utmerket til Data SIM". Igjen svar:

    Husk at Data Frihet gjelder kun på hoved SIM-kort. Data-SIM kort kan kun brukes med den ordinære kvoten på abonnementet. Det er mulig å bruke et data-SIM i en router, men vi har ikke support på denne bruken. Det er mulig du må gjøre noen endringer i oppsettet, avhengig av hvilken type router du bruker, men her kan vi som sagt ikke hjelpe deg dessverre.

    Det er mulig å bruke tvilling-SIM eller data-SIM i en router, vi har bare ikke support på det. Det som er viktig, er at du kan ikke bruke Data Frihet på tvilling-SIM eller data-SIM. Du må altså bruke av datamengden i det ordinære abonnementet.

    Er dette sant? Kan nettverket dems skille mellom om jeg bruker mobilen eller ruter til data frihet? Bruker jeg ruteren så går det vel igjennom dems nettverk og bruker data frihet abonnementet mitt. Jeg skjønner at dem ikke vil at jeg skal dele nettverk til ett helt nabolag igjennom en ruter, men dette er kun til personlig bruk når jeg er ute å går, er ikke helt ekspert på nettverk, synes det bare høres litt rart ut at det kun fungerer på hoved sim på mobil.
  2. Telia hadde ikke kommet ut med denne "Fri bruk" hadde det ikke vært for chili mobil, så føler de fortjener litt skryt for å ha fått i gang skipet. Begge abonnementer har sine begrensninger, hvor chili har en plagsom sms man må sende og Telia en plagsomt fartnedgang. Men med mere konkurranse så kommer bedre tilbud etterhvert, bare på tide egentlig. Så vil heller takke chili for å få litt fortgang her istedenfor å syte så jævlig over alt nytt i Norge.

    • Liker 2
  3. Jeg brukte dette for å livestreame til twitch "IRL". Noe som bare blir plagsomt nå som streamen kuttes ut etter ett par timer, med mindre jeg sender sms. At en livestream går offline uten videre er ikke veldig tiltrekkende for folk. Fortsatt ett godt tilbud, men da SMS grensen er på bare 5GB så er det ikke veldig godt til det jeg brukte abonnementet til. R.i.p

  4. Jeg dikter??

     

    Ikke fulgt mye med i media du ser jeg...

    Mener at også Tek har skrevet en sak om dette så nei.. Dikter desverre ikke.

    Ellers hadde jeg nok selv vært chili kunde.

    ? Synd å se at Tek.no's overdrivelser fortsatt lurer folk angående chilimobil. Også like skuffa at nordmenn er villig til å ta dyrt betalt for så lite, samtidig som dem snakker dritt om ett firma som gir oss HUNDRE GANGER mere data enn konkurrentene til samme pris. Hva? feiler? det? med? dere? ?????
    • Liker 2
  5. Jeg tror det beste Chili kan gjøre nå er å fjerne de ganske rimelige begrensningene slik at alle disse syte ungene og tek kan holde kjeft. Uansett med mindre begrensninger, så ville nok totalt bruken vært ganske likt uansett, da slipper alle disse syteungene "teste" nettet bare fordi dem vet at dem ikke kan, og heller bruke nettet som normalt som oss alle andre.

     

    Tviler på at folk flest ser på 4K filmer med mobilnett og mener det er normalt bruk. Tviler på fleste av oss liker å kjøre "speedtester" på flere 100GB bare for å se hva man får lov til. Er bare så synd at fåtall høylytte unger ødelegger for de fleste fornøyde kundene. En her nevnte at de synes Chilimobil virket sytete fordi dem sa at i verste fall må dem fjerne "Fri Data". Nei det var nok heller en skuffelse for Chilimobil at kunder er negative mot ett såpass positivt endring i Norge.

     

    Heller én abonnement på 1TB med rimelige begrensninger, enn én abonnement på 12GB som man kan bruke opp på 1 dag med ingen begrensninger. Jeg er ikke så glad i begrensninger som de aller fleste heller, men om det er valget mellom dette abonnementet eller ingenting, så velger jeg denne.

    • Liker 1
  6. Twitch bruker minimalt av båndbredde. Prøv 4k i god kvalitet, så er du oppe i 20-30 GB for én film. Er det flere som skal streame kvalitet-4k så kan det fort gå 100 GB på en dag.

     

    Jeg har 30 GB på en treg dag.

     

    Nå er det vel ikke så normalt å se på 4K filmer på mobilen? Isåfall gjør det heller på wifi enn å kast bort både nettverk og dataplan på noe så meningløst som 4K på mobilskjerm.

  7. Synes at en 30GB dagen er en ganske så rimelig grense. Har de siste 2 dagene streamet ute til Twitch i rundt 6 timer tilsammen og brukt opp 10 GB. Snart brukt på 2 dager hva ett abbonement til samme pris fra Komplett for.eks har i måneden. Såklart hadde det vært fint å ikke hatt begrensninger, men når dette abonementet allerede er 100 ganger bedre enn alle operatører i Norge (med tanke på pris), så synes jeg vi bør være fornøyde. (Enig med at de bør opplyse om begrensningene bedre i vilkårene dog, spesielt angående denne grensen på 30GB dagen de har nevnt i en annen nyhetsartikkel).

    • Liker 1
  8. Virker som både Norge og nordmenn ikke er klar til å ha denne friheten. La oss gå tilbake til 12gb i måneden for svindyre kroner. Ja, jeg forstår poenget til folk at de ikke vil at dem bestemmer over åssen man bruker abonementet, men er det så vanskelig å holde seg til bare mobilbruk på mobil abonomentet når det er noe dem vil at kundene gjør? Så kanskje når andre operatører henger seg på fri data, så går alle disse restriksjonene vekk når operatørene oppgraderer netverket mer. Jeg liker at Chili har tatt en sjanse for å fremme teknologien istedenfor at vi sitter fast i 2008 med tanke på priser til den mengde dataen vi får.

    • Liker 2
  9. Min chilimobil blir aktivert på torsdag. Har tenkt til å bruke det til å streame på twitch IRL. Ligge på sånn 3000-4000kbs bitrate tenker jeg. 1-8 timer daglig kanskje. Regner med at jeg er safe? Kan forstå at det er kjipt dem stenger ett abonnement bare etter 200GB på 1 uke, men ser jo også at han har misbrukt hva man bruker ett slikt abonnement til, så kan forstå godt at dem stengte det.

  10. Da har jeg også bestilt! Noen erfaringer med denne abbonomentet nå som det har gått litt tid? Tenker å streame IRL via twitch. Streame litt gåturer, geocaching og bare livet generelt. Trenger å komme meg litt ut, så følte dette var god motivasjon til å komme meg ut med tanke på at jeg streamer spill daglig på Twitch anyway.

  11. Jeg har heller ikke fått skatteoppgjøret enda, men det regnet jeg sånn halvveis med. Heldigvis har jeg det som prinsipp å ikke bruke penger jeg ikke har enda, så jeg har ikke fucka meg selv med forbrukslån.

    Godt å vite at jeg ikke er helt alene da. Ja dumt av meg, men da har jeg lært.

  12. Flere som ikke har fått? Er det forskjellig for alle? Ser en her inne fikk den for noen dager siden.

     

    Er så mye forskjellige datoer jeg leser rundt. En side sier " Første mulige dato for utbetaling dersom du har penger tilgode er 22. juni. " Imens andre steder så står det at skatteoppgjørene blir sendt da. Er redd for at pengene ikke kommer før august, og det hadde vært ganske så trist med tanke på at jeg tok en "betal senere" lån for datadeler og den går ut denne måneden (dum som jeg er).

     

    Alt bør være i orden, sendte ikke inn selvangivelsen da det virket som alt av informasjon var riktig.

  13. tumblr_med6veIenp1rqt0kqo1_500.jpg

     

    Edit: Jeg bare ser for meg en menneskehet hvor ingen tåler kritikk. Det blir ulovlig å anmelde filmer og musikk da det er fare for å si noe dårlig. Ca 80% av internett må stenge. For å ikke snakke om kunstnere som ikke får lov til å lage kunst mer. Fortsetter det med å gjøre politisk ukorrekthet ulovlig, så er det en tragisk fremtid for oss.

  14. Hva tar du for enkelte av tingene og hvor holder du til?

     

    Trenger ikke såå mye utstyr :p

     

     

    Er noen interressert til å kjøpe litt ecig utstyr til relativt billig penge? Jeg vil slutte med ecig og har noen ting jeg gjerne vil bli kvitt.

    Jeg tar gjerne BVC coils til Naut (mini) for en billig penge.

     

     

     

    Er noen interressert til å kjøpe litt ecig utstyr til relativt billig penge? Jeg vil slutte med ecig og har noen ting jeg gjerne vil bli kvitt.

     

    Jeg har:

    • Vamo V5 Silver Chromed (godt brukt, riper osv)
    • Intellicharger i2
    • 2x Panasonic NCR18650PF 3.6V "2900mAh" (For Vamo V5)

    Helst bli kvitt alt med en gang. Tenkte sånn 800,- for alt

    Jeg er svært interessert i ett/en solid mod/batteri for en rimelig penge.

     

     

    Fant noen som ville kjøpe alt. Alt er nå borte, beklager.

    • Liker 1
  15. Er noen interressert til å kjøpe litt ecig utstyr til relativt billig penge? Jeg vil slutte med ecig og har noen ting jeg gjerne vil bli kvitt.

     

    Jeg har:

    • iTaste MVP 2.0 Shine Edition
    • Eleaf iStick 20w Box Mod
    • Vamo V5 Silver Chromed (godt brukt, riper osv)
    • Innokin CoolFire 2
    • Aspire Nautilus (vasket med ny BVC coil)
    • Aspire Nautilus mini (vasket med ny BVC coil)
    • 5x BVC Atomizer for Nautilus.
    • 4x IKKE BVC Atomizer for Nautilus
    • Kangertech Mini Protank 2
    • Kangertech Mini Protank 3
    • Intellicharger i2
    • 2x TrustFire IMR18350 3.7V 800mAh (For Cool Fire 2)
    • 2x Panasonic NCR18650PF 3.6V "2900mAh" (For Vamo V5)

    Helst bli kvitt alt med en gang. Tenkte sånn 800,- for alt.

     

    9HC3E5L.jpg

     

    Edit: Alt er nå borte.

×
×
  • Opprett ny...