Gå til innhold

nagel[rit

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av nagel[rit

  1. sjekk at du har satt på vifta/ribba riktig på plass over cpu. hender noen setter den på feil. er ikke helt normalt med så høy temp med den vifta. men amd tåler en 85-90 grader da, så du kan ta den med ro. men jeg hadde sjekka om jeg hadde satt den riktig på plass. er den riktig på plass, så kjøp deg ny vifte :smile:

  2. har du ups? sjekk om du har aktivert ups servicene i xp..på kontrollpanel-strøm funksjoner osv..og i win98 vet ikke om det er det der..jeg trur ikke det, og da kan det være psu'en din som det er noe galt med..alltså strømboksen din, prøv med en større psu (mere watt) eller bare en annen, se om det hjelper..

  3. Sannsynligvis psu'en. Den sender et powergood signal til hovedkortet, hvis den mister det signalet så restartes pc'n. Skift strømboks, sikkert det som er galt. 50 grader er ikke mye for en amd xp cpu. De kan jo tåle ca 90+ grader så...

  4. ikke kjøp disker som går på 5400 rpm, de er trege..men billigere, utvikler gjerne mindre varme og støy..men, igjen litt trege..kjøp 7200...western digital sin 120 gb special edition 8mb cache er en god harddisk..jeg har ikke hatt prob med den i alle fall..

  5. Stol på biosen du...er valget mellom sisoft sandra, og bios. Så stoler jeg på bios. + at jeg hørte noe om at AMD XP CPU'ene har en innebygd temp sensor..leste det et sted, kan ikke si det sikkert, men jeg mener det..Ikke drep meg hvis jeg tar feil :smile:

  6. Meningene er så mange når det gjelder OS at det

    egentlig ikke er noe vits i å diskutere. Noen

    trenger brukervennlighet, noen trenger

    stabilitet, noen trenger ditt og datt.

    Smaken er som baken, delt i to.

    Noen trenger Dos, noen ikke.

    Men jeg personlig bruker både XP, og Linux.

    Har også ME inne, men det brukes ikke..Kun hvis det ikke er noen spill som fungerer i XP, og det har jeg ikke opplevd enda. Det er også veldig hardware bestemt om et system skal være stabilt også.

    Hvis kombinasjonen av hardware og et OS går fint sammen, er det stor mulighet du får et veldig stabilt OS.

×
×
  • Opprett ny...