Gå til innhold

vikk0

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vikk0

  1. Jeg skal ha meg en ny bærbar pc. Spiller ingen spill som krever noe speielle kvalifikasjoner. Har planer om å bruke mellom 6000 og 7000. Nå har jeg hatt en Toshiba jeg har hatt i 4 år og har ikke hatt noen særlige problemer som ikke er selvforskyldt.

     

    Noen som har noen tips?

     

    Du må legge til noen flere preferanser enn pris hvis du ønsker et godt svar på forumet.

    Dette er en litt for generell post uten spesielt verdi for leser som skal gi deg et godt svar.

  2. Ja det har jeg, den er fortsatt like løs. Og i det jeg testet dette så knakk det av en bit mellom festet til skjermen og batteriet.

     

    http://img21.imageshack.us/img21/2132/aul30chip.jpg

     

    Da blir det en kjedelig telefon til MPX i morgen.

     

    Havna opp i akkurat samme brudd på min ul30a maskin. Obs, til andre at det er et svakt punkt i byggekvaliteten her (se bilde over). Dustin ordna meg en ny en uten noe som helst spørsmål rundt dette. Mpx bør følge opp med samme svar, ellers så vet du hvilken butikk du handler hos neste gang.

  3. Jeg klarer enda ikke bestemme meg. Folk sier at man egentlig ikke har bruk for det dedikerte skjermkortet på VT'en(med mindre man skal spille), ettersom maskinen fra før av klarer å dra HD. Og dersom maskinen, i mitt tilfelle, ikke skal brukes til noe særlig spilling, så lurer jeg på å bestille en A i stedet. Noen som har noen gode argumenter for VT'en? :)

     

    Skal du redigere film så er VT modellen å gå for.

  4. Kjøpte en qx163 på expert med 8 cells batteri.

     

    Uansett, la inn win 7 fra egen dvd for å slippe all bloatwaren til asus. Har lagt inn noen programmer fra asus sin side, bla Power4Gear Hybrid. Er det noen andre programer fra asus jeg virkelig trenge?

     

     

    Er noe individuelt hva du måtte ønske å ha/ikke ha av Asus software. Jeg brukte denne guiden som pekepinne og fulgte den ganske så slavisk:

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=380681

  5. Du får også UL30Vt som er 13.3 med samme grafikk.

     

    Hvor får man kjøpt denne?

     

     

    Amentio selger UL50VT med 15,6 tommer skjerm så da bør de vel også snart få den inn i 13,3tommer skjerm. Jeg har sendt de et spørsmål ang. dette. Kan oppdatere denne tråden på hvilket svar jeg får.

     

    Fått svar nå og den er per i dag ikke å vente på lager sier de, men når sier de ingen ting om. Ser at den kan forhåndsbestilles i Sverige, men da får du svensk tastatur. Uansett tror jeg UL30A er en verdig kandidat basert på det jeg har lest.

  6. Det er ganske mye bedre enn 4500MHD, ikke bare marginalt fordi du misliker Nvidia. Asus UL80VT som har så og si like speccs som Asus UL30VT drar nye spill helt greit, f. eks Modern Warfare 2 på native oppløsning og High Settings. Bare sjekk Expertlaptopreview sine gaming benchmarks.

     

    Noen butikk som har lagt ut denne for preordre?

    Når jeg skal handle maskin så kunne jeg ha klart å vente på UL80V..

    Btw, et par hundrelapper dyrere..tipper den prisforskjellen vil være noe høyere, mulig NOK 500).

  7. Jeg var innom Lefdal senest i dag og selger var behjelpelig med å finne "riktig" pris vs. konkurrende lavere pris på likt produkt. Dette tolkes fra meg først som 100% prisgaranti, og ikke 150%. Deretter sier han at garantiordningen er flafalt pga. ulovlighetsbeskyldning, men det er opp til hver enkelt butikk og selger der og da om du kan få en prisgaranti. Jeg kunne ta med utskrift av konkurrende butikk så skulle han løse saken for meg så bra er det. Men! Dette avhenger av hvor stor marging de har på de ulike varene sier selgeren til meg. Det avjøres også hva slags person du opptrer som, ja holdning og trynefaktor kan spille sterkt inn. Er du kjepphøy og kommer å "smeller" i bordet med at jeg skal kjøpe vare X mot 150 % garanti er det slik jeg ser det ikke stor sjansje for at du får så mye prisgranti i det hele tatt!

  8. En advarsel til andre som merket at sin eksterne disk begynner å bli unormal varm. stans den umiddelbart og la den kjøle seg ned! Start den igjen når den er kald, redd all data og videre ta en service på den.

     

    Det jeg sa nå gjorde ikke jeg med min Packard Bell store and save 400gb noe som resulterte i at disken ble ødelagt og data tapt. Mistenker at diskplatene har blitt utsatt for en delvis nedsmelting og dermed ikke klare å lese data på disken.

  9. Min Packard Bell Store and Save 400gb eksterne harddisk begynner å bli et faremoment på rommet. Den blir ekstrem varm etter å ha stått på i 5-6 timer! tar du hånda bort på den (som du helst ikke burde gjøre) så brenner du deg nesten!

     

    Da slutter også disken å lese, dvs. total blackout.

    Dette ender fort opp som en reklamasjonssak hvis ikke noen der ute har en god forklaring på hva som er galt, eller hvordan jeg kan få ordnet det ( ? )

  10. Ja, jeg har tydeligvis hatt på dual monitor, men har nå fått alt på den eksterne skjermen og dermed ingen ting (svart skjerm) på laptop skjermen, ergo sånn jeg vil ha det!

     

    Men som Demios87 sier, så må jeg nok leve med at musepekeren blir delvis skjult i høyre kant, men hva jeg først nå forsto var at den ikke farer langt av sted til høyre, men er faktisk i rammekantene hele tiden så scrolling skal dermed ikke være noe problem lenger!

     

    Takk for svar, problem solved :)

×
×
  • Opprett ny...