Gå til innhold

g6wkFV6yfl_

Medlemmer
  • Innlegg

    756
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av g6wkFV6yfl_

  1. Da er det ikke noe å tenke på engang.

    Elkjøp/Lefdal har visstnok god pris på samsung evo.

     

    Formkake!

    Det er ikke bortkastet med 700,- på en samsung 840 evo.

    Du får siste skrik kontroller/hastighet , bra responstid og iops. My bedre enn eldre 40/60 GB enhetef. Og til ca samme pris.

    Du klare sikkert å leve med de ekstra GB du får i tillegg.

    Haha. Ja, det var det jeg lurte på egentlig.

     

     

    Men angående denne samsungen: de skryter av "1GB Write-Cache Buffer". Hva innebærer egentlig det? Betyr det at data ikke er garantert å bli skrevet; at du faktisk kan miste data hvis du f.eks mister strømmen? I tillegg: den mye dyrere "840 Pro" har 5 års garanti mot evos 3. Her lyser det en varsellampe for meg. Forventer de at den ikke holder i 5 år eller?

  2. ? Finner da neste et hundretalls SSDer under 700kr og under 120 GB:

    http://www.prisjakt.no/category.php?l=s152484867&o=produkt_pris_inkmoms#rparams=l=s152484874

    Når du skal ha 60GB og ikke bryr seg for mye om hastighet så ser jeg ikke problemet med det akkurat.

     

    Da er man ikke voldsomt kresen. Hadde aldri vurdeet noe under 240 GB selv, men hastigheten på ganle SSDer er mer enn godt nok for de fleste. Har en over 4 år gammel intel G2 160GB. Og tror jeg ville slitt med å merke forskjell på den og en nyere. :)

    Og hvor mange av dem går det faktisk an å kjøpe i en seriøs norsk nettbutikk da? Kom gjerne med forslag men det meste jeg kan se er bare 'falske' opplistinger av butikker som deal og pixmania. Jeg bruker linux så med hele OSet oget hundretalls programmer klarer jeg ikke fylle opp 10gb engang. Det resterende er nok til andre filer. Derfor har jeg ikke noe behov for mer, men tar gjerne mer med mindre det er mye penger å spare. Men hva har det kresenhet å gjøre? For meg er kvalitet og pålitelighet det viktigste så... :)

     

     

  3. Hvordan er det med litt mindre ssder nå til dags? Sjekket komplett og fant kun én i 60gb området. Er alt under 120gb ute av produksjon eller? Har hatt en på 40gb i to år (som røk, derfor ser jeg etter ny) og har ingen behov for mer. Prisene ser ut til å være uendret så jeg føler det er litt bortkastet penger å kjøpe 120gb...

    Noen anbefalinger?

  4. Tja, nederst på innloggingssiden finner jeg dette, men hva de legger i det er jeg ikke sikker på:

    "..der dette er gjeldende"(?) Jeg er temmelig sikker på det ikke er. Med mindre er noe noe EU-regler jeg ikke vet om eller valve frivillig krever inn moms på vegne av den norske skatteetaten.

     

     

    Er du sikker på at de ikke betaler moms i norge? Ta ting som pixmania feks, de må vel følge "norsk angrerett", selv om alt sendes fra andre land? Interessant problemstilling, tipper unntaket i loven er for å dekke opp ting som kan mangfoldiggjøre lett, men iogmed at dette har DRM og kan deaktiveres, så burde det kanskje være angrerett på det?

     

    AtW

    Pixmania er norskregistrert selskap det også (slå det opp), hvor man sender fra har ikke noe med dette å gjøre.

  5. Hvis du kobler fra internett får du engelsk. Ellers, nei. Kom med oppdateringen for over et år siden. Det er mange tråder om det på forums.xbox.com så de vet om det, men har bare ingen intensjon om å fikse det.

  6. Men Steam henvender seg vell pr definisjon til norske kunder. Og når de gjør det plikter vell de å følge norsk lov?

    Hvorfor mener du det? Fordi det er norsk språk? Valve er ikke en registrert virksomhet i Norge og henvender seg dermed per definisjon ikke til norsk kunder, de krever ikke inn moms og følger ikke norske lover osv. for Norge har ingen jurisdiksjon. Netshop som du nevnte er registrert i Norge og er derfor like 'norsk' som alle andre 'norske' virksomheter og må følge norsk lover.

    • Liker 2
  7. hvorfor kan ikke Nintendo "spy ut" sine titler!? De må da ha kompetente folk nok til dette.. Ikke tar de stor plass, ikke er de til stor belastning for servere, det er små, små filer, som de kan tjene grovt på.. Det er bare å legge ut titler som folk husker og er kjær i, så kjøper folk så det suser..

    1. Rettigheter.

    2. All HUD og input må gjøres på nytt for hvert spill for hver plattform.

    3. Ansette folk til å gjøre det (eventuelt gjøre dette i stedet for nye spill)

    4. Så må det gjennom QA. Emulering er ikke så trivielt du skal ha det. I motsetning disse andre emulatorene må nintendo stå ansvarlig og sørge for at det de selger faktisk fungerer.

    Sikkert mye mer. Og så skal alle disse kostnadene forsvares og tjenes inn igjen. Det holder ikke å selge 1000 kopier liksom..

     

    Nintendo har gitt ut flere titter allerede så hvis dette virkelig er noe de kan "tjene grovt på", vet nintendo det.

  8. Tror nok jeg må si meg enig med anmelderne av Sonic Lost World. Det er middelmådig. Brettdesignet er ikke bra, kontrolleren svak, bosskampene kjipe og det føles rett og slett litt kjedelig å spille det. Spørs om jeg gidder å spille gjennom det. Har heldigvis Wind Waker HD å kose meg med, samt at jeg holder på med Xenoblade (tredje gjennomspilling nå, og det er like fanatstisk bra!).

    Tredje?? Hvor mange timer har du spilt da? Jeg har holdt på med det i en måned nå (tror vi pratet om det tidligere), rundt 60 timer; og tror jeg er knapt 2/3 inn!

    Har nettopp falt ned fra mechonis og møtt machina-folket

     

  9. 3D Mario World ser ut til å bli det første spillet som virkelig utnytter konsollen rent teknisk, akkurat som Mario Galaxy på Wii i sin tid.

     

    Ellers skal ikke Sonic være noe særlig.

     

    Eurogamer 4/10:

    http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-18-sonic-lost-world-review

     

    IGN med 5.8, Gamespot med 5/10.

    Eurogamer Italia 9/10, IGN Italia 8/10, Destructoid 7.5/10, The Guardian 4/5 Gamereactor Norge 8/10. Nei, terningkast i profesjonelle anmeldelser er like ubrukelige som faktiske terningkast *sukk*

×
×
  • Opprett ny...