Gå til innhold

Glennrik

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glennrik

  1. Fekk melding i natt om at kortet mitt var forsøkt brukt i Nederland. Har heldigvis på regionsperre, so det forsvant ikkje penger frå kontoen min, men har heller ikkje fått beskjed om at kortet mitt er sperret av banken. Einaste nettbutikken eg har brukt på noken månader er Zalando då eg bestilte meg eit par sko. Men skal ringe banken i morga og høre om det blir sperring av kortet eg har no.

  2. øh, ingen Apple Music app på OSX?!

    Hmm, lure på det samme. Klarer ikkje å finne noke eg heller.

     

    edit. Skal visstnok komme med iTunes 12.2, som ikkje vart oppdatert med OSX 10.10.4. Er vel bere å vente og sjå. Dog ser Apple Music ikkje ut til å tilby Rammstein på streaming, so då blir det å bruke Spotify ei stund til framover for min del.

  3. Har testet at begge brikkene fungerer med 4GB brikkene ja, so veit at begge brikkene fungerer som dei skal. Har lest litt meir på nettet og har vel egentlig komt fram til at problemet ligger i brikkesettet fra nVidia. Og det ser ut til at eg nesten bere må sende tilbake brikkene og få tilbake pengane og sjekke om eg finner rett type en anna plass.

  4. Hei! Har ein MacBook Pro 13¨ 2010 modell (7.1) som eg har kjøpt meir ram til. Etter å ha lest meg fram på diverse forum so kom eg fram til at modellen min skal støtte 16GB ram (2x8). Men kan sjå ut som eg ikkje har lest godt nok, for det kan virke som det kun vil virke med DDR3 1066Mhz og eg har kjøpt Corsiar DDR3 1333Mhz for mac.

     

    Det sto 8GB ram i macen frå før av (2x4) på 1066Mhz og når eg bruker eine brikka på 8GB sammen med eine på 4GB sann at det blir 12GB so starter macen, og eg reknar med det er pga at biosen (EFI) stiller ned til hastigheita til den minste brikka. Når eg setter inn begge brikkene på 8GB so stopper macen etter at eg starter den. Loadinghjulet kommer opp, men so stopper det bere.

     

    Er der noken måte å stille ned hastigheita manuelt på rambrikkene? Eller må eg bere bite i det sure eplet og innsjå at eg kun kan få 12GB ram (8+4) og eventuelt selge for å kjøpe nye brikker?

     

    Satt også inn ein Samsung 840 EVO på 256GB som funker heilt perfekt, sjølv om eg ikkje får utnytta den heilt ut.

  5. Noen som har problem med at minnekortet blir deaktivert? Kjøpt helt nytt minnekort, det som ble linket til tidligere i tråden, mymemory.com..

     

    Nesten hver gang jeg bruker minnekortet så kobler det seg fra, og noen ganger inn igjen.. usikker på om det er minnekortet eller tlf det er noe feil med.

    Har samme problemet sjøl, dog på Z1. Skjer som regel et par gonga kvar dag, og av og til må eg restarte mobilen for at minnekortet skal funke igjen. Hadde ikkje problemet før siste oppdateringa av mobilen, so lurer på om det kan vere software-problem.

  6. Hei! Har planer om å gå til innkjøp av mitt første DSLR og sida eg bur på sunnmøre so virker Pentax sine kamera som eit godt valg med tanke på at dei tåler litt vær, og tenkte då at eg kune spørre litt her istadenfor å starte ein ny tråd.

     

    Har egentlig sett meg ut K-30, men er der noken grunn til å velge K-50? Har skjønt at der ikkje er mykje forskjell utenom at du kan gå høgare på iso, og veit ikkje heilt om eg har so mykje bruk for det. Prismessig ligger dei ganske likt, rundt 500kr i forskjell, so er ikkje so mykje å spare om eg går for K-30 sann sett.

     

    Bildemessig so blir det nok ein god del naturbilder eg kjøme til å ta sida her er sopass mykje natur rundt meg.

  7. Har hatt mobilen i ei veke no, og er veldig fornøgd med den. Einaste som plager meg er at det tar so long tid å starte opp kameraet, men reknar med det blir fikset etter kvart. Skjermen har god innsynsvinkel, og virker ikkje so blass som monge skal ha det til. Har funnet ut at eg har eit display frå JDC, som tydeligvis skal vere det beste, om man skal tru på alle kommentarane på xda developers sitt forum.

     

    Ellers so er eg fornøgd med batteriet med, varer ein heil dag uten stress, og det er godt nok for min del då eg lader kvar natt uansett.

  8. Bestilte i går Xperia Z etter å ha venta på både HTC og Samsung for å sjå kva dei hadde å komme med. Men det at Sonyen er vannavstøtande og at eg personleg synst at deisgnet er finast på den gjorde at eg endte opp med den. Og synst heller ikkje at skjermen er so dårlig som folk vil ha det til. Var på Lefdal og testet mobilen, og synst ikkje det at det var so stor forskjell på den fra amoled-skjermen til S3 og super-lcden til HTC til at eg ville gå for noke anna.

    • Liker 2
  9. Var på Lefdal i dag for å sjå på Xperia Z, og synst ikkje skjermen var så dårlig som folk vil ha det til. Både kontrast og innsynsvinkel var på høgde med det meste som var der av mobiler. Einaste skjermen eg fant som var bedre er skjermen på HTC One X. Men endte uansett opp me då bestille Sonyen frå djuice sida eg har abn der, og synst designet er bedre enn på den nye Samsungen, og eg liker HTC sitt Sense veldig dårlig.

×
×
  • Opprett ny...