Gå til innhold

per57

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av per57

  1. Den prisen dropper nok rimelig fort ned til D4 pris tenker jeg.. :) Hadde vært morsomt å få sett den reelle ISO ytelsen, og det dynamiske omfanget som brikken klarer.. Iso på 400 000 er vel ikke akkurat brukende til noe som helst.. :)

     

    Høy ISO med god kvalitet er must for pressefotografer, ikke alt skjer på dagtid. Det gjelder selvfølgelig naturfotografer også. En løpende ulv etter en sau midt på natta hadde vært kjekt og fått skarp med god kvalitet

  2. Det lønner seg over tid og kjøpe maskin som spekket med utstyr. Min MacBookPro er straks 7 år gammel og er fremdeles jobb maskin hele dagen. Den kostet rundt 20 000 kr,del opp beløpet hva den har kostet pr dag så blir det selvfølgeli billig.Min Canon 300 2,8 L objektiv kostet 45 000 kr i 1994 og er daglig i bruk,superlinse,sylskarp og rask sportsobjektiv,som jeg kommer tilo å ha nytte av i flere år ennå. Det lønner seg og kjøpe kvalitet,når det skal brukes daglig.

  3. Kjøper heller bil... sammenlignet med verditapet på bil blir en Retina fort billig. En forholdsvis ny bruktbil taper seg fort 30 000 i året. Kjøper du en 4 år gammel isteden for 3 år gammel har du en "gratis" ny Apple Retina. Min Mac BookPro er nå rundet 6 år,kostet litt over 20 000 og har fungert utmerket.Nå nærmer det seg nykjøp,foto video krever mye og det begynner og gå treigt med min gamle mac.Kvalitet koster litt mer,men det lønner seg i lengden. Jeg har en Canon 300 f 2,8 L som kostet 45 000 kr i 1994,den fungerer glimrende den dag i dag og brukes daglig. Ikke la prisen avgjøre,bruk fornuften løp og kjøp en ny mac!

  4. Det er mange som bryr seg,og passiv 3 d TV har vi ventet på,endelig har LG kommet med sin 3D Cinema,som har fått meget lovende kritikker. Nå får vi 10 stk briller til 399 kr,så det er ingen problem og ha en hel gjeng foran tv,mye bedre sideinnsyn,kan ligge på sofaen og se,mye letter briller mm.

    LG 55" Cinema3D LED Smart TV 55LW980W. kommer i butikken om 10-14 dager,bare og glede seg. Har fremdeles CRT-TV tv Phillips 32", og har ventet på at denne teknologen sakl komme,gleder meg til årets førejulsgave i huset!

  5. Det er mange som bryr seg,og passiv 3 d TV har vi ventet på,endelig har LG kommet med sin 3D Cinema,som har fått meget lovende kritikker. Nå får vi 10 stk briller til 399 kr,så det er ingen problem og ha en hel gjeng foran tv,mye bedre sideinnsyn,kan ligge på sofaen og se,mye letter briller mm.

    LG 55" Cinema3D LED Smart TV 55LW980W. kommer i butikken om 10-14 dager,bare og glede seg. Har fremdeles CRT-TV tv Phillips 32", og har ventet på at denne teknologen sakl komme,gleder meg til årets førejulsgave i huset!

  6. Hva med kamera og video på den nye IPHONE 3 G s, er det noe bedring på den fronten. Får håpe det er mulig å sende MMS.

    Kan den brukes som modem til bærbar PC?

    Hastigheten er vel ikke noe å gjøre så stort nummer av, det blir uansett ikke hastighet som vi begynner å bli vant med i hjemmet 10-20 mb er vanlig.

    Hvor finner vi oversikt over forbedringene i den nye mht. til den gamle iphone?

  7. Det er motivet/blinkskudett som er viktigst, ikke kamertype,pixel,merke osv

    reklamebyråer mfl er så opptatt av pixel oppløsning at de får ikke nattero,men vi som fotografere er optatt av motivet, knallgode bilder fra innedørsidrett i ikkke altfor godt lys ofte 3200 asa, kornete men gode skarpe blinkskudd.

    Gå ut og ta bilder mange bilder, ha kameraet på lur hele tiden.

     

    Per

  8. Her kan jeg bare støtte meg til testen av D200 og 20D i tyske Colorfoto. Her vant D200 på bildekvalitet, men tapte av en eller annen grunn på ergonomi. Jeg har testet begge kameraene (dvs jeg eier 20D), og forstår ikke hvorfor. Best bildekvalitet er jeg ikke i tvil om at D200 leverer.

    6386368[/snapback]

    -Det er mye optikken som gir resultat, jeg har D 30 og topp optikk, veldig bra bildekavlitet, 28-80 og 300 2,8 L 16-35 2,8 70-210 2,8

    Bedre bildekvalitet enn både D200 og D70 farggjenngivelsen bedre.

    mange sliter med fargestikk i avissammneheng som bruker Nikon, problemer med blåskjer og rødskjer. her er canon og den glimrende CMOS brikken mye bedre.

     

    Per

×
×
  • Opprett ny...