Gå til innhold

Dan-Levi

Medlemmer
  • Innlegg

    1 246
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Dan-Levi's innlegg in [Løst] JS function med jquery/ajax lastes ikke? ble markert som svaret   
    Du wrapper javascripten din inni script tagsene som du refererer jquery med. Løsningen er å lage egne script tags for logikken din.
     
    index.html
    <!DOCTYPE html> <html lang="en">   <head>     <meta charset="UTF-8">     <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">     <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">     <title>Document</title>   </head>   <body>     <input type="number" id="numInput" onchange="updateInput(this.value);">     <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.1/jquery.min.js"></script>     <script>     const url = "http://localhost/lib/test.php",     updateInput = (userVal) => {       let request = $.ajax({         url       : url,         method    : "GET",         data      : {userVal},         dataType  : "json",         success   : (data) => {           $( "#numInput" ).val( data.num );         }       });     }     </script>   </body> </html> lib/test.php
    <?php die (   json_encode(     array(       "num" => ( intval($_GET['userVal']) * 2)     )   ) );
  2. Dan-Levi's innlegg in [Løst] Kan jeg få solgt denne PC-en? ble markert som svaret   
    Er det en 700G7C?
     
    Hvis det er den så ligger den ute på Ebay (gjeldende bud og 6 dager igjen før det ikke går å by mer) til kr. 1380.03,- (eks. mva)
    Følger du med på den så kan du få en pekepinn.
     
     
    Ser 700G7C ligger ute på prisguide. Prishistorikken viser at den i mai 2013 kostet 10222 ny.
    Siden du kjøpte den i 2012 og ikke har kvittering vil ikke kjøper kunne reklamere i siste perioden på produktet om noe skulle gå galt med den.
    Det har i tillegg skjedd mye i den teknologiske utviklingen og det er forsvarlig å begynne å sette opp regnestykket slik uavhengig om det er den modellen eller ikke:
     
    nypris 21 mai 2013 = 10222;
    Utenfor garanti/reklamasjon (har ikke kvittering)  10222 / 2
    Verdireduksjon over 4 år avhenger av mange faktorer men det er ikke urimelig å halvere prisen igjen.
    5111 / 2
     
    Noe som utgjør en verdivurdering til kr. 2555.50,-
     
    Så er det andre faktorer.
    Originalemballasje og utstyr Original Windows versjon Slitasje på batteri Om batteriet er utslitt må kjøper eventuelt invistere i et nytt. Hva koster dette? laptopbatteryexpress sier kr. 1 498.30 (eks mva).
     
    Men alt dette avhenger også av kjøper. Så si du finner kr. 2555.50 for en god pris, men du legger den ut for kr. 3550,- med rom for forhandling av pris, da har du et rimelig utgangspunkt med rom for forhandling.
     
    Jeg tviler på at du får solgt den for den prisen men da har vi hvertfall satt opp en regnestykke og tatt noen faktorer med i verdivurderingen.
     
    Jeg ser ikke at det skulle være noe i veien for at du får igjen en rimelig penge for den forutsatt at den er i god stand, noe som du selv sier. Vær forberedt på at folk vil prøve å prute den ned i støvlene.
×
×
  • Opprett ny...