Gå til innhold

pilers

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pilers

  1. Hei!

     

    Jeg har i det siste tenkt litt på IKT-studier rettet mot programmering innenfor internettapplikasjoner, utvikling og drift av nettsteder, feks. Det har i stor grad fasinert meg, selv om jeg er, sett i forhold til karakterer, flinkere i samfunnsfag og økonomi, er det noe jeg syntes virker spennende og utfordrende å utdanne seg innen - og jobbe med. Videre er jeg en person som kan lese hardt og strukturert innefor tekstbaserte læringsmidler, men matte og tall sliter jeg mer med. På den andre siden tar jeg lett til meg språk og grammatikk. Jeg har da svake egenskaper i matte (ca. 2,5 gj.snitt 3 år på videregående), men står langt sterkere innenfor fremmedspråk (ca. 5 på videregående i gj.snitt).

     

    Og derfor spør jeg dere helt objektivt om programmering er noe for mine egenskaper, og hva deres erfaringer rundt personlige egenskaper i denne sammenhengen er?

  2. Har akkuratt det samme problemet trådstarter skriver; g900 slår seg tilfeldig av, menyene går til tider som sirup og skjermen blir mørkere - og av til helt blåsort.

     

    Jeg mener å aldri ha mistet den i bakken eller på noen som helst andre måter behandlet den uforsiktig.

     

    Så jeg lurte på hvordan det gikk for folkene her med det samme problemene med g900 som jeg har?

×
×
  • Opprett ny...