Gå til innhold

fjaeran

Medlemmer
  • Innlegg

    377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fjaeran

  1. Vet ikke hvilken teknologi Kino fremviserene har... Men regner med det er litt kvalitet på varene når de koster +- 1 mill..

    Mitt budsjett ligger langt under, 10-20k..

     

    Selgerne sier hvertfall at regnbueeffekten var ett problem i starten. Men er borte nå, hvis ikke du er veldig sensetiv for det.

     

    DLP vinner jo i denne

     

    Så har du jo problemet med at LCD slites,

     

    dlp-vs-lcd.jpg

  2. Har ikke sett HD33 selv enda, skal riktignok innom hifi klubben å ta en titt i dag, men rart at du du har opplevde crosstalk på den, DLP skal jo i utgangspunktet ha fint lite cross samt at alle reviews som er av prosjektoren har jo slått fast at den er fri for crosstalk :(

    Si fra hva din mening er da. For jeg har ikke slått fra meg HD33 enda.

  3. Jeg går for rammelerret. Da jeg har eget kino/musikkrom på 4x4,5x2,2 meter..

    Vet ikke om jeg skal prøve ett billig ett... Invideo har jo lerret til 3k.

     

    Lydmessig, så har jeg alt untatt en surround reciver med HDMI og 3D støtte.

     

    Men jeg bør få lagt opp egen kurs og hivd litt mer rot..

     

    Regner med å kjøpe projektor i november/desember..

    om jeg ser at jeg har råd, så går jeg for HD83. Får se hvordan det blir med den "nye" lønna :)

  4. Det er vanskeleg å svare på kva som kan vere problemet, sidan det kan vere alt mogeleg. Har du stilt inn på rett satelitt (Canal Digital sender på Thor på 0,8 W)? Har parabolen fri sikt i skyteretninga? Hugs at eit tre er nok til at du ikkje får signal. Er transponderen du stiller etter i bruk? (Prøv f. eks. 11372/V/24500, som er der NRK sender). Har du vore nøye med kontaktane på kabelen, slik at det ikkje er dårleg kontakt eller kortslutning? Elles kan det vere feil på mikrobølgehovud (LNB).

     

    Det er ikkje så stort slingringsmonn når ein skal få inn ein satelitt. Still først inn høgdevinkelen, som varierer etter kvar i landet du bur. Rett høgdevinkel finn du m.a. på heimesidene til Canal Digital. Etter at du har stilt inn høgda treng du å vite om lag kor langt mot vest du må stille antenna for å ta inn Thor. Ein må f. eks. stille fleire grader vestover på Austlandet enn på Vestlandet. Eit tips er å sjå på retninga til parabolen til naboen (dersom han ikkje har Viasat), og stille nokonlunde i same retning. CDC 5050 har innebygd satbeeper, slik at du kan stille etter lyden. Juster parabolen sakte rundt om kring, til du får signal (høg pipelyd). Stiller du for raskt kan du gå glipp av satelitten. Til slutt finstiller du både høgde, aust/vest og skew (LNB skal vere vridd ørlite mot venstre når du står framfor parabolen).

     

    Det meste av dette visste du vel frå før. Eigentleg skal det ikkje vere nokon heksekunst å stille inn ein parabol, men det kan nok vere vanskeleg når ein ikkje veit kva som er problemet.

    Sender ikke CD på Thor 1,0W ?

     

    Kan tenkes du ikke har rett LNB i dekoder Configen ?

×
×
  • Opprett ny...