Jump to content

roflol

Medlemmer
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BS, etter et par år med lønn som ikkje ligner det man får på kontor så vil dei fort søke seg inn der. La Øst-Europene gjør jobben som ikkje vi vil gjøre og robot til det som kan automatiseres.
 2. Norge trenger yrkesfag? er det ikkje bare og importere øst-europeere? då slipper vi og stå i kulden og arbeide
 3. Jepp har pumpa, berlingoen gjekk på når eg skubbe den ned en bakke for to veker siden. Har prøvd og gjort det samme no men funker ikkje.
 4. Har en berlingo hdi 2009 som ikkje vil starte, har skiftet batteri og drivstoffilter men fremdeles samme problem. la ut en video på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=7SXvasjmU3M er det noen her som har noen tips på kva problemet kan være?
 5. Og så har staten utsett lenge på og lage større veier på e39 slik at det blir gul midtstripe heile veien.... Trur i norge kommer til og bli trege med og få selvkjørende kommunikasjon langs veien på plass
 6. Gleder meg til selvkjørende biler kjem til distriktet, lurer på staten er villig på og installere kommunikasjon med selvkjørende biler der. eller vil kostnaden på og installere og vedlikeholde disse kommunikasjon verktøyene med selvkjørende bilen bli for stor. Blir det kanskje kun i urban strøk og plasser med stor press på vegnett utviklet slikt teknologi. vil tru dette kommer til og koste mange milliarder og få installert over heile norge.
×
×
 • Create New...