Gå til innhold

RallyP

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RallyP

  1. Har et par seagate disker til lagring i pc'en(henholdsvis 180gb og 250gb). Når jeg skrur på pc'en kan disse diskene fungere fint, i hverfall en stund... Problemet er at diskene plutselig forsvinner fra min datamaskin, det er som om jeg bare har nappet ut sata-kontaktene. Dette skjer som oftest når diskene blir brukt(f.eks. avspilling av musikk). Hva skyldes dette?

  2. Har du en dual rad klarer den å fjerne effekten fra de komponentene. Du er litt på jordet når du snakker om å skifte vann for å holde det kaldt(ikke vondt ment). Les guiden her på forumet, det er alfa omega hvis du skal få litt forståelse for vannkjøling. Har du de minnebrikkene kan du godt vannkjøle de. Det jeg mente var at det er nesten å kaste pengene ut av vinduet å kjøpe dyre blokker til minne, men de har jo allerede blokker, så da er det bare å smette de inn et sted i loopen. Før du stiller flere spørsmål nå MÅ(!) du lese guiden. :thumbup:

  3. En reserator klarer ikke alt det der. Ville anbefalt å droppe kjøling på minne. Sett heller en vifte til å blåse på brikkene. Se litt på Mist settene til Microplex hvis du er helt noob på området. Ellers vil jeg anbefale MCP655(pumpe), APOGEE(CPU), MCW60(GPU) og en Cooltek radiator hvis du vil ha det stille og en Black Ice radiator om du vil bruke litt kraftigere vifter. Kikk litt på introen til vannkjøling her på forumet.

×
×
  • Opprett ny...