Gå til innhold

Nuust

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nuust

  1. Jeg vet ikke om det hjelper å poste ENDA en gang til om senebetennelse, men altså

     

    for all del, og aldri prøv å ikke gjøre dette; UNNGÅ SENEBETENNELSE. Ro ned :)

     

     

    Senere kobler jeg XLR-kabelen tilbake på min kondensator-mikrofon, som fungerte utmerket med XLR-inngangen på Session-opptaksboksen før. Nå kommer det ikke noe signal inn, uansett hvor hardt jeg gauler i mikrofonen.

     

    Har det skjedd noe med kabelen, eller har det skjedd noe med inngangen på boksen?

    At du koblet rett på utgangen kan ha ført til at du har sprengt inngangen. Disse "Inputene" tåler bare minimalt med strøm og spenning og dersom du kjørte det forsterkede signalet fra forsterkeren inn på boksen, så er nok sannsynlighet rimelig stor for at den kan være ødelagt, men på mye moderne utstyr er inngangene sikret, så det trenger ikke være mer enn en sikring som har blitt ødelagt.

     

    Oi. Ok, takk. Da må den kanskje sendes inn, eller fikses av noen eksperter. Noen på 4Sound burde da klare det. Men altså, XLR-kabelen er like hel? :)

  2. Jeg plugget en XLR-kabel fra min Guitar Rig Session-inngang til XLR-utgangen på en Tech 21 Trademark 30-amp (kanskje en bedre idé å koble i rekkefølgen fra ampen til opptaksboksen, noen som kan svare meg på om det har noen hensikt?). Deretter gikk en del strøm gjennom metallet oppå ampen og ellers rundt bak der, så jeg fikk støt om jeg lot meg ta på metallet. Da ble det ikke noe direkte XLR-opptak.

     

    Senere kobler jeg XLR-kabelen tilbake på min kondensator-mikrofon, som fungerte utmerket med XLR-inngangen på Session-opptaksboksen før. Nå kommer det ikke noe signal inn, uansett hvor hardt jeg gauler i mikrofonen.

     

    Har det skjedd noe med kabelen, eller har det skjedd noe med inngangen på boksen?

  3. Er det ille å drepe Allistair Tenpenny etter å ha fullført Tenpenny Tower-questet og det tidlige atombombequestet og en hel rekke andre ting i ettertid? Er jo fint med litt bedre rykte når man betegnes som Marauder og Very Evil

     

    Om jeg forstod spørsmålet ditt riktig: Ja, man får bedre karma om man dreper Tenpenny. Mr. Burke óg, for den saks skyld.

     

     

     

    Jeg mente om det ble gitt flere quests senere fra Allistair eller Burke, eller om de var nødt til å leve for å kunne gjøre andre quests senere som hadde noe med dem å gjøre.

     

  4. Jeg ser dere diskuterer bra våpen. Den lette versjonen av en motorsag var noe jeg fant svært effektivt etter å ha byttet den til meg fra en kar, for deretter å teste den på hodet hans. Og helvete som det rant blod. Har noen testet denne på en mutant?

     

     

    Er det ille å drepe Allistair Tenpenny etter å ha fullført Tenpenny Tower-questet og det tidlige atombombequestet og en hel rekke andre ting i ettertid? Er jo fint med litt bedre rykte når man betegnes som Marauder og Very Evil

     

  5. Denne svarte plastbiten som holder strengene i hold (hva heter den? :p) i bildet ligger skjevt i forhold til strengenes/fingerbrettets/hodets flate, da den ene skruen som er ringet rundt har løsnet fra sitt grep i treet. Jeg prøvde å skru den ned igjen, men skruefestet til treet er altså ikke som det skal og skruen er for langt opp.

     

    Hvor utfallsgivende er dette?

    post-101820-1224449642_thumb.jpg

  6. Har omsider fått skumlest gjennom hele denne tråden på nå 700 sider, og her er noe av det beste jeg fant:Respekt og kred utstedes til de refererte parter. :)

     

    Utrolig bra. Du har tatt deg tiden, ser jeg :D Nå har jeg printet ut oversikten din og de forskjellige innleggene fra kunnskapshodene og lagt de inn i en fin mappe.

  7. Driver fortsatt Disney med å plotte inn symbolske referanser til eldre historikk og religiøse myter og konspirasjoner i produktene sine, som Disney så smått gjorde? Har aldri sett et spill som det her fra dem før, så det er tvilsomt. Men da hadde jeg kjøpt produktet, haha.

     

    Ingen lokal flerspillermodus, sier anmeldelsen. Hva med splitscreen? Non? Kjøp blir det da kanskje ikke, men dette skal prøves uansett!

  8. Var det her i landet du såg det? Eg veit BestBuy har eit sånt tilbod i utlandet, har ikkje sett noko liknande i Norge.

     

    Edit2: Cartman: "How many times are we going to go through this, you're black, so you can play a bass" :D

     

    :ohmy: Haha, Robbie...

     

    Jeg så det ikke i Norge. Da tror jeg at jeg tyr til innkjøp av damned Microsoft Points for å kunne skaffe meg låtene til GH3 i tillegg. Men før jeg gjør det; Følger dog en nedlastningskode med i Coffin Box for GH3?

  9. Greit. :)

     

    Hva har man egentlig å hente på å dope seg inne musikk, da det er evig mye mer...

    Enkelte vet hva man kan hente i det, og det er slike folk jeg er interessert i å høre om. De som, gjennom din forklaring, vet om det evige, evige mer. Jeg har ikke hørt om slike folk.

  10. Litt merkelig at så mange "forguder" IE.. IE har jo bare kopiert det Opera og FX hadde for mange år siden. Legg til litt sloppy sikkerhet og så har du IE... IE6 skal jeg ikke begynne på engang..

     

    Tror du ikke folk mener det som ironi? Vel, jeg gjorde det i alle fall. Litt synd å drive med ironi i diskusjonstråder iom. at det er litt unødvendig, men for å være teit var det nødvendig i snakk om IE.

  11. Nei. Eventuelt dop som ville gjøre at en fikk mer energi/beveget seg raskere ville gjøre at en mistet konsentrasjonen mer. En må tenke litt logisk å kategorisere hvor det er mest hensiktsmessig å bruke dop. Musikk? Nei. Idrett? Ja. Så videre hvilke idretter en kunne trenge dop, i hvilken kategori.

     

    Det er klart at man bør være logisk og omtenksom i dopbeslutninger om man skal kunne ha suksess med middelet. Har man ikke planlagt slikt er man sannsynligvis ute i ubalansert jævlighet. Men jeg tror ikke man trenger å være så veldig konkluderende på at det aldri er hensiktsmessig å bruke stoffendrende kroppsmidler i musikkverdenen, eller i hvilken som helst annen form for retning. Altså, hadde det ikke vært for at idrett har det ordet det har på seg, hadde selve hensikten med å dope seg i idrett også hatt en annen verdi.

     

    På en annen side finnes det jo litt mange (antakeligvis flere enn vi vet) kombinasjoner man kan gjøre med kroppen i forhold til hva det nå måtte være. F.eks. at man nødvendigvis ikke mister konsentrasjon under dopet (skulle gjerne hatt et annet ord på det) tilstand, til tross for at man som oftest får en unaturlig metabolisme. For oss allmenne er "Gud vet hva" alt vi har å si om emnet, med mindre noen av oss har litt mer kunnskap. Så sett bort ifra narkotika og den såkalte rockelivsstilen ser jeg etter oppegående mennesker som vet hva de vil når kjemiske stoffer inhaleres, hvordan de skal utføre handlinger, hvilke endringer som skjer, hensikten med det hele og hvor historien slutter.

     

    Det er vel slik at noen narkotiske stoffer tar fram en god del mer fantasi, og hvis man da er musikalsk kan man lage sykt mye kødd i beruset tilstand.

    Det vil jeg kalle svært overflatisk. Men vi har visst likt utfallet fra artistene. :p

     

    Går rykter om at klassiske utøvere tar beroligende midler, så de ikke skal være så nervøse når de spiller konsert, men man blir jo ikke noe bedre av det da

    Det er ikke så usannsynlig. Hvor flink man er måles jo etter hvor naturlig flink man er, og ikke i bruk av midler. Jeg hørte også om band som brukte et middel kalt Xanax for å være mer overbevisende framfor andre, maskulint middel.

     

    Så var det å gå rundt å ikke være så flink likevel etter at man har brukt midler. Bruke midlene til å bli flinkere på nærmere naturlig basis.

  12. Finnes det fremstående gitarister som har dopet seg for å kunne utvikle raskere fingre, samt bruk av kjemikalier for å kunne utvikle større sans for musikk? Satt og tenkte over dopingskandalene i Tour de France da jeg spilte på gitaren. Hadde vært interessant å sett om folk faktisk gjorde det og klarte å leve med det uten symptomer til andre helsefarlige konsekvenser over tid.

×
×
  • Opprett ny...