Gå til innhold

jlek

Medlemmer
  • Innlegg

    350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jlek

  1. Har tenkt på en ny hårfrisyre i det siste. Ser at det er veldig populært med kort på sidene og langt på toppen, men va med å ta det litt lengre. Noe som har bilde på hvordan det kunne blitt med helt skinnet på sidene (og litt bak) og litt hår fremme på toppen, som en kunne rufse til med litt gelè ? Tenker ikke bare på en liten hårdott frempå tuppen av hodet, men litt mer strakt mot bakhodet og minimalt ned mot midten av hodet..

     

    :p

     

    Edit: Tenkte kanskje noe sånn som det her:

    http://bp3.blogger.com/_XAePxwGya7E/RwbS8fH6V-I/AAAAAAAAAYM/iIzRjP71uIo/s1600-h/beckhambuzz3.jpg

     

     

    Du snakker rett og slett om en crew cut..? Vet virkelig ikke om jeg ville ha dratt den så langt. Noen kan sikkert se bra ut med crew cut, men da vil jeg heller si at det er på tross av frisyren, i stedet for på grunn av frisyren.

     

    On the plus side, du kan bli Premium Member på siden her: http://www.crewcut.com/ !

  2. HOW CAN I LEARN ENGLISH?

    Learning a language is a long process. You build up youre skills day by day. There are four basic skills that you have to improve: listening, reading, speaking, and writing.

     

     

    Fortell læreren din at det staves "your skills", ikke "you are skills".

  3. Som privatist er det 2 skriftlige matte-eksamener og en times muntlig fysikk-eksamen.

     

    Nesten riktig: eksamen i fysikk 1 er en praktisk-muntlig eksamen som varer i 45min, med inntil 45min forberedelsestid. Jada, flisespikkeri, I know.

     

    Tar selv R1 og FY1 nå i høst, samt R2 til våren. Jeg går på Sonans, og jeg vil definitivt anbefale deg å følge klasseromsundervisning i disse fagene.

     

    Jeg vil ikke anbefale enten høyskole/forkurs-ordningen eller privatskole over hverandre, men å ta disse fagene helt på egenhånd tror jeg vil bli veldig, veldig tungt. Til sammenligning gikk jeg i vår opp til privatisteksamen i Sosiologi og sosialantropologi samt Politikk og menneskerettigheter, og fikk 6 i begge fagene. Disse leste jeg på egenhånd, men jeg ville ikke hatt en sjanse til å gjøre dette med realfagene.

  4. Tjueén år gammel, tjuetre forskjellige sex-partnere.

     

    Hvilket antall jeg forteller varierer stort, men det er aldri høyere enn det reelle.

     

    Hvorfor jeg tillater meg å lyve om å hatt sex med færre enn det som stemmer, men pålegger meg selv å ikke lyve i den andre retningen, er ett spørsmål jeg i det siste har begynt å stille meg selv.

     

     

    Syntes mange av svarene her lyder veldig suspekte. F.eks. "ca. 5-10". Virkelig? Du er usikker på om du har hatt sex med fem, eller dobbelt så mange? Nesten så jeg har lyst til å kalle det respektløst ovenfor tidligere partnere.

  5. Okei, her følger en liten hendelse som tok sted på jobben i går, fredag. Hele seansen varte fire til fem minutter, og det var ganske mye dialog, så jeg husker ikke alt nøyaktig. Jeg jobber på McDonalds, og i dette tilfellet sto jeg på kassen, noe som kanskje sier seg selv. Jeg mener selv at jeg er veldig flink med kunder, yter god service og er dyktig til det jeg driver med. Allikevel er det noen kunder som insisterer på å være misfornøyde..

     

    Kunden det er snakk om i denne situasjonen var en kvinne i slutten av tyveårene. Hun besøkte oss i middagrushet på en fredag sammen med en venninne som hadde med seg datteren sin. Merk at dette er en særdeles hektisk periode for oss.

    Med en gang jeg ser henne legger jeg merke til at hun ser ut til å være i et dårlig humør. Vi har god flyt på kassene og kjøkkenet fungerer bra, og hun har stått maksimum ett minutt i kø da hun kommer frem til meg, så det kan umulig være derfor hun er sur.

    Jeg hilser med mitt sedvanlige "Hei, hei!" og smiler. Hun svarer kontant med: "Jeg skal ha en liten cheeseburgermeny med cola". Greit nok, bortsett fra at vi strengt tatt ikke har ett meny tilbud som direkte svarer til beskrivelsen "liten cheeseburgermeny".

     

    Jeg ser hun holder en femti-lapp i hånden, og slår fra meg at hun ønsker en quarter-pounder meny (McD's standard cheeseburgermeny, FYI). Jeg spør henne om det er den minste cheeseburgeren (spesifiserer: "den som koster ti kroner løst") hun ønsker. Dette svarer hun ja til. Jeg forteller henne at vi dessverre ikke har noe meny-alternativ til den minste cheeseburgeren, men at hun selvfølgelig kan få kjøpt cheeseburgeren samt pommes frites og drikke, eventuelt om det er et Happy Meal hun tenker på. Det er det ikke, hun vil jo ikke ha en liten barnemeny(merk dere at hun spesifiserer liten). Dette sier hun i en oppgitt tone, som om jeg er en komplett idiot som selvfølgelig må forstå dette.

     

    Jeg spør igjen om hun ønsker det jeg foreslo. Hun svarer: "ja, til 39kr" og nærmest skyver pengene på meg, tydelig oppskaket over at dette tar så lang tid som det gjør. På dette tidspunktet begynner jeg å bli litt oppgitt selv. "det koster nok litt mer enn 39kr dersom du ønsker en cheeseburger, pommes frites og drikke" svarer jeg. Jeg har da tatt utgangspunkt i en cheeseburger til 10kr, pommes frites til 25kr og drikke til 20kr, til sammen 55kr. Hun spør hvor mye det koster, og jeg opplyser henne. Hun reagerer med sjokkpreget vantro, kaster armene i været og må fra og med dette tidspunktet støtte seg til disken for å ikke gå overende.

     

    Slik står vi i noen sekunder før jeg igjen spør: "er du helt sikker på at det ikke er en barnemeny du ønsker? Denne koster nemlig 39kr, og inneholder det du ønsker". "JA! GREIT! Jeg får vel ta en slik BARNEmeny, da" svarer hun, tydeligvis av den oppfatningen at nå viser hun storsinn, og villig til å inngå ett kompromiss, på tross av min åpenbart idiotiske oppførsel. "Jess, da var det 39kr takk, og så må du jo tenke på at du får med en flott bok også" sier jeg med ett smil, og ett lite håp om at det kanskje kan være mulig å få en positiv avslutning på det hele. Før hun rekker å si noe mer skyter venninnen hennes inn: "Jammen, barnemeny, da får du jo mindre pommes frites!".

     

    Og jeg som innbilte meg at hennes reaksjon når hun fikk vite prisen på alternativet jeg gav var ille .. Seriøst, denne innsatsen burde bli oscar-belønnet. "HVA? Det sa du ingenting om! Lureri alt sammen!" utbryter hun og peker truende på meg. "Eh, nei, vel, altså, jeg gikk egentlig ut i fra at det var underforstått at pommes friten i barnemenyen var mindre, da den er billigere, du får med en BOK, og du selv spesifiserte tidligere at du ikke ville ha en liten barnemeny." Hun svarer meg ikke på dette, og velger heller å igjen innta posisjonen hvor hun lener seg mot disken. Hun ser på venninnen, rister på hodet og sier: "vet du, jeg blir så sint!"

     

    Nå har det gått såpass lang tid, jeg føler kunden er fullstendig urimelig, vi er mitt i ett rush, jeg har flere bestillinger klare til å blir levert ut og hun gjør ikke mine til å bestemme seg for noen ting, så jeg svarer i en ytterst resignert tone: "Du blir faktisk sint.." "Ja, jeg gjør det! Så sint at jeg egentlig ikke har lyst til å spise noe her lenger en gang". Neivel, tenker jeg, og sier "Nei, men da sier vi det slik for i dag da. Ledig kasse!" Jeg henvender meg til venninne hennes, ekspederer henne på halvminuttet, inkludert utlevering av mat. Hun smiler, og er øyensynlig helt uanfektet av episoden som akkurat har utspilt seg foran øynene hennes.

     

    Neste person i køen smiler til meg, himler med øyene og sier "Huff! Jaja, tenk gode tanker!" før hun gir meg bestillingen sin. Det trengte jeg da.

     

    Edit: Når jeg nå leser igjennom innlegget ser jeg at jeg kan ha fremstått litt krass i måten jeg avsluttet seansen på, men det er vanskelig å skildre akkurat hvor vanskelig hun var å ha med å gjøre. Noen kunder, virker det som, bestemmer seg i det de går inn døren for at nå skal de ha en jævlig opplevelse, og at uansett hva jeg som ekspeditør gjør, så skal det ikke få rikke ved den beslutningen. Tror de fleste som har hatt direkte kontakt med kunder i jobben sin til en viss grad kjenner til den holdningen.

    • Liker 3
  6.  

    Er det bare jeg som tenker at sokker er sokker? :p

     

     

    Nei, i utgangspunktet ikke, men om du først skal klé deg properly er det digg å vite at du er top-notch fra topp til tå, sokkene inkludert.

     

     

     

    Neida, og det er ikke et spesielt dårlig kjøp. Det er bare ikke en god pris i det hele tatt.

    En utdypelse her hadde vært passende. Skjønner at det er forskjell på en dress til 5000,- og en bespoke dress, men hvorfor er 5000,- en "dårlig" pris?

     

    Når det kommer til sokker: Kjøp et par litt dyre sokker og prøv selv. Man merker forskjell, trust me. Og det har ingenting med å gjøre at man vet at det er "digg å vite at du er top-notch fra topp til tå" (LOL). Personlig bruker jeg stort sett billige bomullssokker på sommeren, og litt dyrere sokker i forskjellige ulltyper på vinteren.

     

    Digg å vite at man er top-notch fra topp til tå faktisk, lo sjæl.

    Forskjellen mellom bomullssokker og cashmeresokker er vel ganske selvskreven, men for de som ikke forstår. Cashmere er altså varmere og diggere å bruke.

     

    Ja, O.K., i ettertid skal jeg si meg enig i at det var litt flåsete sagt, og ett dårlig ordspill gjorde kanskje ikke saken bedre.

     

    Poenget mitt var uansett at helheten i antrekket du har på deg spiller en rolle, og at sokkene tross alt er en del av helheten. Du kan ha den flotteste dressen i landet, men dersom du har på deg tennissokker ser du fremdeles ut som en fjott(selv om det kanskje ikke var helt dette det handlet om).

     

    Nå eier jeg ikke cashmeresokker, så spesifikt om dem kan jeg ikke uttale meg, men at sokker, på lik linje med alt annet, varierer i kvalitet er jo bare å merke seg.

  7. Funnet i kategorien mote og velvære. Overrasket over at det ikke er postet her allerede.

     

    vet noen hvor jeg får kjøpt Flexifit NY caps i Bergen eller på nettet? :)

     

    vet noen hvor jeg får kjøpt Flexifit NY caps i Bergen eller på nettet? :)

    www.gangstershop.no

     

    Eventuelt

     

    www.posershop.no

     

    Handler ikke der selv, men de er visst SINNSYKT populære om bybildet er noe å gå etter.

     

     

     

    vet noen hvor jeg får kjøpt Flexifit NY caps i Bergen eller på nettet? :)

    www.gangstershop.no

     

    Eventuelt

     

    www.posershop.no

     

    Handler ikke der selv, men de er visst SINNSYKT populære om bybildet er noe å gå etter.

    Tusen takk:)

    • Liker 6
  8. Til de som vurderer Martin i Slovakia, har blitt som i Ungarn med tanke på utsiling. Forskjellen er at Martin ligger langt pokker i vold.

     

    Kan du forklare hva du mener med dette? Har ingen kjennskap til hvordan utsilingen i Ungarn fungerer. Egentlig så forstår jeg ikke helt hva du mener med utsiling heller, selv om det høres ganske selfexplanatory ut.

  9. For å studere psykologi må du ha generell studiekompetanse, samt mange nok konkurransepoeng til å komme inn der du søker. Det er vel ett par steder i Norge hvor psykologi er ett åpent studie, men du ønsker deg vel kanskje til en litt større by?

     

    Å bli psykolog er ikke bare, bare. Nå skal jeg på ingen vis skryte på meg god kjennskap til studiet, men av det jeg forstår av venner som har gått/går psykologi, så er det hardt å komme igjennom nåløyet som er overgangen fra det første til det andre året. I Trondheim er det i hvert fall slik at av de ~200 som blir tatt inn første året (årsstudium i psykologi) er det kun ~30 som blir tatt opp til profesjonsstudiet. Profesjonsstudiet er da en fortsettelse på årsstudiet, og gir deg tittelen cand.psychol. For å komme inn på dette studiet må karaktergjennomsnittet ditt på det første året være (sist jeg hørte) minimum 4.9, noe som tilsvarer utelukkende Aer ..

     

    Generell informasjon om psykologistudiet finner du ved å google.

  10. Ser på intersport.no at det går bare opp til str 38, på Puma sine hvite tennissokker? Stemmer det? Jeg bruker str 43-44 i sko. Blir str 38 i sokker for lite da?

     

    Ja, det vil jeg tro.

     

    Jeg bruker selv størrelse 42 i sko, og da jeg kjøpt sokker i størrelse 39 ved uhell brukte jeg dem i kun ett par dager før de ble kastet.

  11. Hata både avslutningen og hele serien når jeg hadde sett ferdig siste episode, men når jeg fikk lest gjennom tråden her, og da spesielt innlegget til iSimen har jeg helt forandret inntrykk. Kjempeserie! :yes:

     

    Edit: veeent nå litt! Hva var greia med at Locke kunne gå på øya, men ikke i afterlife? Og hvordan kunne han bli reparert der? Og hvorfor begynte han å blø på halsen der? Fikk inntrykk av det dette var etter at alle var døde, i fremtiden? :s

    Jeg tror du burde lese analysen til Bad Robot-kisen en gang til.

  12. Om dette er greit vet du best selv. Enkelte vil helt sikkert dømme deg, men dersom forholdet føles riktig burde ikke det stanse deg. Jeg ser for øvrig heller ikke ett problem med at dere skal ha sex. Som er nevnt tidligere i tråden, den seksuelle lavalder finnes for å beskytte barn mot overgrep, ikke for å hindre to personer som er glad i hverandre å ha sex.

     

    Selv er jeg tyve, født i 1989. Personlig kunne jeg i utgangspunktet ikke tenkt meg å være i ett forhold med en så ung jente, men dersom jeg traff ei på femten og, mot all formoding, søt musikk skulle oppstå, så ville jeg ikke latt frykten for hva andre tenker om oss påvirke meg stort.

     

    Stå på trådstarter, love knows no bounds!

×
×
  • Opprett ny...