Gå til innhold

drood

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av drood

  1. Er også en annen film jeg er litt nysgjerrig på hva heter, bare for å slenge det på her. Det er den amerikanske revolusjonen under krigen. Krigen er godt i gang og en side av de hvite i Amerika allierer seg med indianere, i slutten er det krig mot en festning hvor de angriper med kanoner og greier. Er også en indianer som sverger på å spise hjerte på en fyr. Er ganske så defust det jeg husker, men håper noen kan komme frem til noe. :p

     

    høres ut som The last of the Mohicans

  2. Jeg lurer på en film.

     

    Det en gutt som dør, så blir han et spøkelse utenom at han vet det selv, å når han kommer på skolen så er det ingen som ser på han eller svarer han, men han vet ikke selv han er død. Så kaster han en bok i en hylle så den faller ned men

    Men ingen merker det.

    Senere i filmen prøver han å finne liket sitt.

     

    Håper noen kan hjelpe med hvilken film dette er :D

     

    Kan det være

    Den Osynlige (2002)

    http://www.imdb.com/title/tt0298491/

     

    eller remaken

     

    The Invisible (2007)

    http://www.imdb.com/title/tt0435670/

  3. Noen som vet hva slags kablel jeg trenger for å få lyd ut av Logitech-høytallerene mine i stedet for de skitty TV-høytallerene?

     

    Aner ikke hva jeg treger for å koble til høytallerene til TV'en og 360'en. Har en helt vanlig minijack 3,5 mm kobling på høytalleren. smile.gif

     

    ??

  4. gidder helt seriøst ikke dra den diskusjonen lengere for du vet selv at du innerst inne er en sint liten mann som har funnet en mening med livet, frigjøre værden fra de onde gold farmerne. som jeg sa før det du velger og legge merke til er det du suitter igjen med når du logger av. du har tydeligvis valgt og legge merke til gold farmers boter hackere og keyloggers, for all del respekterer valget ditt men hold alt det oppbygde sinnet dit for deg selv er du grei.

     

    vis den var rettet til meg, så bare iriterer jeg meg grønn at folk får takk i enchants, levler professions og kjøper mounts uten å jobbe for det. Alle de tingene er fortjent, ikke en selvfølge.

     

     

    edit ffw: wowlol

  5. Da har jeg den ultimate løsningen, hva om det lages et par nye servere. Der alle tier settene koster 10G, og du kan kjøpe alt pvp gearet for 20g. enchants, repair, potions, gems og mounts er selvfølgelig gratis. Og du starter rett på 70, så du slipper å bruke dyrebar IRL tid på levle. På denne serveren er det også lov til å kjøpe gull, for ekte penger!

    Nå får man verken PvP- eller Tier-sett om man så har 100.000G i WoW da. Det er ikke så mye man får av fordeler ved å kjøpe mer gull. Man slipper litt grinding, det er vel egentlig det hele.

     

    men dere whiner så mye for alt må jobbes for, så da kan vi likesågodt gjøre at alt fås uten noe som helst arbeid.

     

     

     

     

     

    edit: what is this???????????

  6. Da har jeg den ultimate løsningen, hva om det lages et par nye servere. Der alle tier settene koster 10G, og du kan kjøpe alt pvp gearet for 20g. enchants, repair, potions, gems og mounts er selvfølgelig gratis. Og du starter rett på 70, så du slipper å bruke dyrebar IRL tid på levle. På denne serveren er det også lov til å kjøpe gull, for ekte penger!

     

     

    tenk på alle som blir fornøyde :yes:

     

     

     

     

    edit: virka jo som en bra løsning det

  7. Herregud!

     

    mennesker som dere skulle ikke fått lov og spille spill som dette.... NEI du kan ikke vite om gullet er stjålet. i flesteparten av tilfellene er det faktisk ikke det... bot farming og ah leeching er en mye større del av historien, det er bare for drøyt og tiltale folk for heleri for og kjøpe gull.. get a life outside wow and you will see... regner med at alle som mener dette gjør det ev en eller fler av 3 grunner.

     

    1. de er 11-14.5 år

    2. de har ingen virkelige venner

    3. de har aldri hat kontakt med noe som engang ligner det motsatte kjønn.

     

    Blir så drit lei sånne komentarer fra folk som bruker "get a life", som unnskyldning for å kjøpe gull.

  8. Hva med folk som har andre interesser, familie, jobb o.l. og ikke har tid til all tiden som Blizzard har pålagt at man må bruke, skal ikke de få lov å raide? Skal de være forvist til 5-manns nonheroic? Skal de aldri få lov å få seg 280% flying?

     

    har to kompiser, som nesten et år etter at de ble 70 fikk epic flying. Begge to er casuals men sparing av gull, dailies, heldige drops og litt intjenste av profesions har gjort de har fått dette til helt fint. Selv har jeg ikke 280%, siden jeg ikke føler noe behov for det..

     

     

    edit: hvem faen var det, husker ikke sjæl. var det en løgn. idk

  9. Full T2 før TBC var heilt fullt oppnåeleg med casual speling, alt etter kva du definerer som det då. Men er i alle fall langt, langt i fra hardcore.

    jada, var masse casual guilds med bwl på farm og 8/8 tire.2 er så lang unna hard core som mulig, om det ikke er hard core, hva er hard core da?

     

    Jeg hadde fullt T2 og endel T2.5, og jeg raidet 1-2 ganger i uken maks. Serveren min var FULL av casuals som løp rundt i fullt T2. Dette var Bladefist (nå Outland) btw. Serveren hadde vel minst 10+ CASUAL guilds som clearet BWL når TBC kom ut. Må huske på at BWL hadde vært ute i laaang tid når TBC kom. Hardcore spillere hadde fullt T3 lenge før TBC kom.

     

     

    hva er det som skiller hardcore fra casual egentlig?

×
×
  • Opprett ny...