Gå til innhold

Qizaa

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Qizaa

  1. Vitsen med å stoppe angrepet etter expose armor er.. ? :S

    8218229[/snapback]

     

    Vitsen med å stoppe auto attack er for å ikke breake effekts på target, f.eks gouge, blind og sap. Veldig effektivt i noen pvp situasjoner, men i dungeons er expose armor helt ubrukelig

     

    Hvordan er det med +hit for rogues?

     

    Har nå litt over 100 hit rating..

     

    Hvor mye er "nok" ?

     

    Hit rating for level 70 pvp 5% minimum

    Hit rating for level 70 pve 8% minimum

  2. Hei.

     

    Jeg har et problem med WoW atm, idag måtte jeg betale mer WoW for å spille det. Problemet var når jeg kom inn på Konto-siden og når jeg skulle sette opp ny betaling, fikk jeg opp denne meldingen:

     

    "Challenged payment

     

    Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue, could you please contact our Billing Support team via www.wow-europe.com/en/support/with the following information:

     

    1.How many account are you paying for with this card?

     

    2.Have you tried to enter your payment method with just one card?

     

    3.Is your bank based in a country other than the one in which you are residing?"

     

    Noen som har peiling på hva som har skjedd? :hmm:

    Begynner å bli ganske lei av å se på TV hele dagen, og jeg som hadde tenkt å levle idag :(

  3. For min del pleier jeg stort sett å holde meg unna nordmenn i Wow, siden rundt 90% av alle jeg har vært borti oppfører seg som hyperaktive barnslige drittunger. Så nei, norske realms kan man godt spare seg for... eller kanskje man burde hatt det, så hadde man kanskje blitt kvitt alle fjortissene fra andre realms

    7786309[/snapback]

     

    Ja samme her. De som roper ut og spammer i de store byene er som regel nordmenn eller svensker, til dels dansker. Standarden er "Norway FTW" eller "Norway rulez". Så henger et par svensker og kanskje en danske seg på og så ender det med en diskusjon om hvilken land som er kulest. Sånn har det vært på de serverne jeg har spilt på i hvert fall.

     

    Men har også spilt i et helnorsk guild med 90% hyggelige og bra spillere så det er selvfølgelig ikke bare ille ;) Uansett hadde jeg holdt meg unna om det dukket opp et norsk realm, da det hadde blitt kjedelig. Og om lille Norge hadde fått et eget realm hadde alle fått det.

    7786916[/snapback]

     

     

     

    Veldig bra eksempel på barrens chat! ^^

  4. 1. 17 år

    2.Horde (90%)

    3.Helt i starten var det en venn av meg som fikk meg med i WoW, han valgte horde og da gjorde jeg også det. Siden det har jeg holdt meg der.

    4.Jeg har ikke noen spesiell mening utenom at det kansje er flere alliance som er under 14 år og som kansje ikke er helt moden, dette varierer jo selfølgelig men det er sånn jeg har oppfattet det.

    5. Horde og Alliance er fiender men det er ingen av dem som er "ond". Folk bør ikke se på karakterende og dømme dem utifra det. Husk at stormwind, i følge historien er korrupt. Orcs er bare utforskere og som i senere tid har blitt store herskere og leder racen for horde. men jeg bryr meg ikke så veldig mye om det og jeg valgte ikke horde utifra historien. Undeads er ikke onde i den forstand, det er bare mennesker som har stått opp fra de døde og som ikke fikk hvile men som rev seg fra "the Scourge" som er "onde undeads"

  5. Hei.

     

     

    Jeg har 3 harddisker i datamaskinen.

    1x SATA 200GB

    1x IDE 80GB

    1x SATA 40GB

     

    Problemet mitt er at når jeg kobler to av dem eller flere harddisker sammen, får jeg ikke startet opp. Datamaksinen blir veeeeldig treig på oppstart og det tar sikkert 10min før jeg kommer inn i bios, jeg kommer ikke inn i windows i det hele tatt. Nå kjører jeg bare med den største disken og jeg håper jeg kansje kan få noen tips her om hva som er feilinstillt elns :)

  6. Hands down, det MÅ være

     

    "PEWPEWSHARKSWITHLAZORS"

     

    På Scarshield Legion... en RP server...

    7535527[/snapback]

    :!: På en RP server.. Det passet jammen bra.

     

    Av norske guilds, er vel <Eit lite stykke Noreg> det beste jeg har sett. :)

    7535346[/snapback]

    På Laughing Skull?

    7535539[/snapback]

    Har sett noe sånt på Grim Batol også.

    7535550[/snapback]

     

    Grim Batol Horde eller Alliance

     

    Jeg spiller horde...

×
×
  • Opprett ny...