Gå til innhold

slish

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slish

  1. Unskyld meg, men for et rør!

     

    Først og fremst sier journalisten "rase eller klasse". Altså i WOTLK la de til en klasse, Death Knight". I MoP la de jo til både en rase og en klasse, Pandaren Monk..

     

    Med andre ord, journalisten har her helt rett i sin påstand, og den er ganske interessant. Vil Blizzard levere nok til å holde på folks interesse, uten at de legger til verken noen ny rase eller klasse.

     

    Journalisten har redigert posten sidan då eg var pirkete ;) Men ja, det var nok poenget han ville fram til.

     

    Eg var ganske overraska sjølv under Blizzcon i fjor, då dei "gløymde" å annonsere kva den nye rasa eller klassa ville bli. Eg såg ikkje heilt vitsen i å prøve expansionen om der ikkje var noko nytt, men når eg tenkte meg om so har det aldri vore dei nye rasene eller klassene som har interresert meg mest i tidlegare expansions.

  2. "Kva trur du? Har Metal Gear Solid V det som skal til for å stå side om side med Metal Gear Solid V?" - Liten skrivefeil på slutten der?

     

    Synest det for so vidt er merkeleg at han vil samanlikne spelet sitt med Grand Theft Auto, då det er er ganske forskjellege spel. Eg ser liksom ikkje for meg at folk vil kimse over ting som er gjort i Metal Gear Solid fordi dei er gjort betre i GTA, men ein kan jo alltids skjøne at det er skremmande å skulle levere eit spel med ein open verden om ein vil måle seg med det det ser ut som Rockstar har tenkt å levere.

    • Liker 1
  3. Har tatt bachelor i Visuell Simulering ved Høgskulen i Hedmark. Hadde absolutt ingen erfaring verken med 3D eller programmering før eg byrja, men har gjennom studiet lært å lage spel i flash og funne interessen for 3D. Som pilotproduksjon var vi ei gruppe på 9 stk som ville lage ein polished demo av eit spel, og dette har gått over til at vi no har starta vårt eget spelselskap.

    Kan også nevne at vi lærte ein god del om prosjekthandtering og konfliktløysing i grupper, og dette har allereide kome godt med, og kjem til å hjelpe meg seinare i yrkeslivet.

  4.  

    Takk for tips!

     

    Det er faktisk ein multicompc eg har i dag. Har hatt litt trøbbel med at pc'en blir for varm, men utifrå testen som er på samme side verkar det som det ikkje er eit problem på denne pc'en.

     

    Er klar over at Alienware er dyrare berre pga navnet, men tenkte på den då eg personleg har gode erfaringar frå Dell, og at eg kan konfigurere pc'en til ei viss grad.

     

    Det blir nok ein pc frå multicom på meg no :thumbup:

     

    -Slish

  5. Hei!

     

    Min situasjon er at eg studerer på ei linje der eg lærer mykje om 3D-modellering og animering, og eg har no valgt å fordjupe meg i dette. Problemet er at laptopen eg har no ikkje når heilt opp, då det ofte er ganske heavy ting som skal rendrast.

     

    Eg har då bestemt meg for å kjøpe ny pc i Januar, men lurer litt på kva ein egentlig bør gå for?

    Den skal som sagt hovudsakelig brukes til 3Dstudio Max. Skal gjerne kunne spele spel på den, men har ein desktop som heller kan brukes til dette formålet, so speling er mindre prioritert på laptopen.

     

    Har til no sett på Dell sin Alienware M15X, og ein Lenovo w700.

    Alienware er vel meir hovudsakeleg ein gamingpc, mens Lenovo sin pc hørtes meir ut som ein pc for fotografar, utifrå ein review eg las.

     

    So har folk nokon tips til kva eg skal gå for, og kanskje tips om andre pc'ar eg burde sjå på?

     

    Takk for svar.

     

    -Slish

  6. Hei.

    Du svarte vel egentlig på ditt eige spørsmål der, då du seier at du er veldig nervøs. Nervøsitet vil nok føre til at veslemann ikkje presterer som du vil.

     

    Løysinga er å bli trygg på jenta di, og ta deg god tid til å nyte situasjonen, slik at du klarer å slappe av. Då vil du sjå at alt ordnar seg til slutt :thumbup:

  7. Hei,

    for ei stund sidan byrja pc'n min å lage ein svært faretruande lyd. Det høyrdest ut som ein del inni pc'n løsna og hoppa rundt. Etter litt leiting fann eg ut at det var straumforsyninga som laga lyden, nærare bestemt vifta til straumforsyninga.

     

    Det som skjer er at vifta tek borti noko metall, og eg lurer på om det går an å fikse dette sjølv på nokon måte? File ned vifta, eller legge noko imellom so vifta ikkje når so longt inn i straumforsyninga?

     

    Straumforsyninga er forresten ein Chieftec CFT-750-14CS.

     

    Ellers må vel vifta inn til reparasjon, men kor dyrt kan det bli å skifte ei vifte på ei straumforsyning? Er det kanskje mogleg å finne ein slik viftedel sjølv på ein butikk, for so å montere den sjølv?

     

    Monge spørsmål no, men takk på førehand for alle svar! :thumbup:

  8. Forsøk 1:

     

    Du fikk 381 poeng, så du havnet på en plass 437 av 22208 totalt.

     

     

    Du skriver 551 bokstaver per minutt

    Du har 124 riktige ord og

    du har 4 feile ord.

     

     

    Forsøk 2:

     

    Du fikk 431 poeng, så du havnet på en plass 103 av 22511 totalt.

     

     

    Du skriver 582 bokstaver per minutt

    Du har 128 riktige ord og

    du har 1 feile ord.

  9. Når jeg så trailerne så var det Niko som holdte seg fast på biler og helikoptrer, er dette in in-game funksjon eller bare mission funksjon? fordi jeg har ikke funnet det ut.

     

    Er ikke hellt bombesikker på om det er dette du mener, men når jeg prøvde å gå inn i en bil som kjørte litt for fort, hang jeg etter døren en god stund iallfall.

×
×
  • Opprett ny...