Jump to content

slish

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About slish

 • Birthday 07/30/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Journalisten har redigert posten sidan då eg var pirkete Men ja, det var nok poenget han ville fram til. Eg var ganske overraska sjølv under Blizzcon i fjor, då dei "gløymde" å annonsere kva den nye rasa eller klassa ville bli. Eg såg ikkje heilt vitsen i å prøve expansionen om der ikkje var noko nytt, men når eg tenkte meg om so har det aldri vore dei nye rasene eller klassene som har interresert meg mest i tidlegare expansions.
 2. "Warlords of Draenor er den første tilleggspakken i World of Warcrafts historie som ikke legger til en ny spillbar rase" Wrath of the Lich King hadde vel heller ingen ny spelbar rase, for å vere flisespikkar.
 3. Nett er berre ein nynorsk måte å skrive "nettopp" på. Angåande kva eg 'gler' meg til, ser eg fram mot Elder Scrolls Online, om med ein dose skepsis.
 4. "Kva trur du? Har Metal Gear Solid V det som skal til for å stå side om side med Metal Gear Solid V?" - Liten skrivefeil på slutten der? Synest det for so vidt er merkeleg at han vil samanlikne spelet sitt med Grand Theft Auto, då det er er ganske forskjellege spel. Eg ser liksom ikkje for meg at folk vil kimse over ting som er gjort i Metal Gear Solid fordi dei er gjort betre i GTA, men ein kan jo alltids skjøne at det er skremmande å skulle levere eit spel med ein open verden om ein vil måle seg med det det ser ut som Rockstar har tenkt å levere.
 5. Har tatt bachelor i Visuell Simulering ved Høgskulen i Hedmark. Hadde absolutt ingen erfaring verken med 3D eller programmering før eg byrja, men har gjennom studiet lært å lage spel i flash og funne interessen for 3D. Som pilotproduksjon var vi ei gruppe på 9 stk som ville lage ein polished demo av eit spel, og dette har gått over til at vi no har starta vårt eget spelselskap. Kan også nevne at vi lærte ein god del om prosjekthandtering og konfliktløysing i grupper, og dette har allereide kome godt med, og kjem til å hjelpe meg seinare i yrkeslivet.
 6. "Ellers loves vi flere valgmuligheter i kampanjen, og muligheten til å skreddersy opplevelsen takket være et nytt." Lurer på kva som skulle stå i slutten av denne setninga.
 7. Du fikk 376 poeng, så du havnet på en plass 613 av 20192 totalt. Du skriver 551 bokstaver per minutt Du har 122 riktige ord og du har 0 feile ord. Dette var uten touch!
 8. Om du er medlem i Rockstar Social Club, kan du berre logge inn på http://socialclub.rockstargames.com/ , gå på Red Dead Redemption og en tab som heiter 100%. Der skal du få ei sjekkliste over kva du manglar for å få 100 %. Og slik eg forsto det treng du ikkje å "vinne" blackjack, du treng berre å tjene på det. So om du vinn første runde og gir deg etter det, skal du ha klart det.
 9. PSN: slish999 Har endå ikkje fått spelet , men satsar på at det kjem i posten i morgon.
 10. Synd at spelet ikkje fekk ein nier... (somebody had to) Eg hadde aldri hørt om dette spelet før, men denne anmeldelsen freista meg til eit kjøp!
 11. Brukar heller ikkje touch, men brukar vel 9 fingre (tommel på space).
 12. Takk for tips! Det er faktisk ein multicompc eg har i dag. Har hatt litt trøbbel med at pc'en blir for varm, men utifrå testen som er på samme side verkar det som det ikkje er eit problem på denne pc'en. Er klar over at Alienware er dyrare berre pga navnet, men tenkte på den då eg personleg har gode erfaringar frå Dell, og at eg kan konfigurere pc'en til ei viss grad. Det blir nok ein pc frå multicom på meg no -Slish
 13. Hei! Min situasjon er at eg studerer på ei linje der eg lærer mykje om 3D-modellering og animering, og eg har no valgt å fordjupe meg i dette. Problemet er at laptopen eg har no ikkje når heilt opp, då det ofte er ganske heavy ting som skal rendrast. Eg har då bestemt meg for å kjøpe ny pc i Januar, men lurer litt på kva ein egentlig bør gå for? Den skal som sagt hovudsakelig brukes til 3Dstudio Max. Skal gjerne kunne spele spel på den, men har ein desktop som heller kan brukes til dette formålet, so speling er mindre prioritert på laptopen. Har til no sett på Dell sin Alienware M15X, og ein Lenovo w700. Alienware er vel meir hovudsakeleg ein gamingpc, mens Lenovo sin pc hørtes meir ut som ein pc for fotografar, utifrå ein review eg las. So har folk nokon tips til kva eg skal gå for, og kanskje tips om andre pc'ar eg burde sjå på? Takk for svar. -Slish
 14. evginls - veg sving svinge svin velg sile sil lev liv siv slev gli gin vis seig glis glise linse vise line svelg vinge seng sel nes ... osv Bonuspoeng for å gjette mitt namn! (Nokre av bokstavane blir brukt to gongar i namnet) Eg antar dei to første heiter Ida og Daniel.
 15. Hei. Du svarte vel egentlig på ditt eige spørsmål der, då du seier at du er veldig nervøs. Nervøsitet vil nok føre til at veslemann ikkje presterer som du vil. Løysinga er å bli trygg på jenta di, og ta deg god tid til å nyte situasjonen, slik at du klarer å slappe av. Då vil du sjå at alt ordnar seg til slutt
×
×
 • Create New...