Gå til innhold

ITOslo

Medlemmer
  • Innlegg

    931
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. ITOslo's innlegg in Hva er mest etterspurt, sky, backendutvikling eller Android? ble markert som svaret   
    Java + AWS så er du good to go
     
    Nå for tiden så lever selvstendige java-konsulenter med erfaring fra store prosjekter veldig godt. Jeg sliter i alle fall med å finne gode hoder når jeg trenger det.
     
    Jeg tror bare AWS blir fort noe tynt, du trenger noe i tillegg, i alle fall til du har mye erfaring. AWS-arkitekter må ha bred kunnskap om alt fra drift, nettverk til en del programmering. 
  2. ITOslo's innlegg in Hjelp til å tolke stillingsannonse ble markert som svaret   
    Hei,
     
    Jeg hadde denne jobben da jeg studerte (i Trondheim). Jobben er å sitte på stasjonen der alle alarmene kommer inn. Altså hver gang det går en alarm et sted dukker denne opp på skjermen, du skal da ringe ut for å se om du får tak i en person på stedet. Hvis du ikke får tak i noen sender du ut en vekter. Du følger så opp med vekteren for å sjekke at alt er i orden. Noen ganger må du evt. ringe brannvesen / politi.
     
    I tillegg blir det en del ren kundeservice, kunder som ringer inn og lurer på et lys som blinker på alarmen og lignende
     
    Fin jobb hvis du vil sitte i en stol og er komfortabel med å snakke med mange forskjellige mennesker på telefon. Noen kunder kan være ganske hysteriske så tåle litt skrikende folk på telefonen og roe de ned er en bra egenskap.
  3. ITOslo's innlegg in GMAT test ble markert som svaret   
    GMAT kan ikke tas i Norge, men i Sverige/Danmark: UiO her mer info her: http://www.uio.no/english/services/public/tests/entrance/gmat/
     
    Jeg trodde GMAT stort sett bare var påkrevd for master. Sjekk i alle fall om det er påkrevd på studiet du søker på før du setter i gang. Anbefaler å trene en god del før du tar den.
×
×
  • Opprett ny...